Leerling Zonnepanelenmonteur- Debion Energie

Word jij onze nieuwe collega?

Duurzame zonnestroom projecten installeren bij Debion Energie! 🌏🔋🔌

In een prachtige groene omgeving staat het team van Debion Energie op een agrarische schuur. Terwijl de mannen dit zonnestroom project installeren kunnen ze genieten van een prachtig uitzicht. Op deze schuur worden ruim 500 panelen geïnstalleerd en aangesloten door Debion Energie. Ruim 10 kilometer verderop is het team Jeroen en Jack aan het werk op een particuliere klus. 


 Van geen ervaring naar specialist in het monteren en installeren van duurzame technische installaties? Bij Debion Energie en het gratis werk-leer traject via Strevon gaat dit jou lukken! 

Opleidingstraject

Via Strevon volg jij het opleidingstraject voor monteur duurzame techniek. Je behaalt installQ certificaten.

Doorgroeimogelijkheid

Doorgroeien naar een rol als service monteur. Dit betekent een eigen werkbus en meer vrijheid.

Salaris stappenplan

Concreet salarisstappen plan met daar aangekoppeld de verwachtingen en doelstellingen. 

Monteur Jack is bezig met de installatie van het zonnestroom project!

Jeroen is trots op een opgeleverd zonnestroom project bij een particuliere klant.

Als startende monteur geniet je altijd van een prachtig uitzicht op het dak!

Welkom bij Debion Energie

Ruim 11 jaar terug is Debion Energie opgericht door Marien Harrewijn. Vanaf het begin heeft de focus gelegen op de verduurzaming van gebouwen. Door de jaren heen is er veel kennis & kunde opgebouwd over duurzame energie. Anno 2021 richten wij ons op zowel de zakelijke als particuliere markt. We monteren & installeren: zonnepanelen, zonneboilers, duurzame ketels & kachels. We zitten in een enorm groeiende & dynamische markt. Hierdoor ontstaan ook veel kansen voor startende monteurs. Door onze regionale focus liggen de meeste projecten binnen 15 minuten reisafstand. We bestaan uit een vast team van 5 mensen en werken veel met externe specialisten.

Wat zeggen onze monteurs:

''Beter 1 klus goed dan 3 projecten niet goed opleveren" 

Ik werk nu ruim een jaar voor Debion Energie. Hier maken we elke dag de wereld een stuk energiezuiniger. Ik ben hier verantwoordelijk voor de elektrotechnische aansluitingen van zonnepanelen. Als monteur doe ik nu voornamelijk particuliere projecten. Daarbij is klantcontact en in oplossingen denken erg belangrijk. Elk huis heeft weer zijn uitdagingen qua aansluiting. Ik doe liever 1 project goed dan dat ik er 3 te snel afmaak waar ik terug moet komen. Die gedachte deelt iedereen hier. 

Jack- installateur zonnestroom projecten

''ik vind de duurzame techniek enorm interessant''

Ik werk alweer ruim 2 jaar bij Debion Energie. Een leuke club mensen die elkaar goed kennen. Zelf ben ik enorm geïnteresseerd en enthousiast over duurzame techniek. Dit maakt mij werk als zonnepanelen monteur erg leuk. Samen met Jack vorm ik een team en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Ik ben ook de persoon die monteurs inwerkt en begeleidt bij hun eerste stappen in dit vak. Ik hoop die persoon ook aan te steken met mijn enthousiasme over zonnepanelen. 

Jeroen - Zonnepanelenmonteur

Wat kan je verwachten:

  • Startsalaris €2100,- t/m €2350,- bruto p.m. + groeiplan 
  • Hecht team van monteurs met een nuchtere sfeer
  • Een praktisch & betaald opleidingstraject monteur duurzame techniek  
  • Doorgroeien naar service monteur
  • Een goed inwerktraject door ervaren monteur Jeroen
  • Compleet werkkleding pakket + PBM’s van Debion

Wanneer ben je geschikt voor dit werk?

Leergierigheid 

Het werk als startende monteur duurzame techniek is erg breed. Je begint daarom met monteren van zonnestroom projecten en groeit door naar installatie & service. Belangrijk om leergierig te zijn tijdens deze ontwikkeling. 

Affiniteit met techniek

Het monteren en installeren van zonnestroom projecten is een technisch beroep. Producten bestaan uit diverse onderdelen en worden continu vernieuwd. Affiniteit en interesse voor duurzame techniek is belangrijk en houdt je werk leuk.

Flexibele houding 

We werken in een team van 5 hechte monteurs die elke nieuwe uitdagingen of veranderingen tegenkomen. Het is belangrijk dat je om kan gaan hiermee en je flexibel opstelt. 

Resultaatgerichte mindset

Elke klus is zo goed mogelijk voorbereid. Maar als monteur ontdek je altijd nieuwe uitdagingen. Het is belangrijk om initiatief te zijn en met je team te zoeken naar een oplossing. 

Hoe pakt ons team een klus aan?

Solliciteren en een proefdag draaien?

Aangenaam! Ik ben Lennart Huibers van Strevon & Debion Energie.

Als je graag een dag wil meelopen ben ik jou contactpersoon. Ik ben specialist in het opleiden en werven van leerling zonnepanelenmonteurs. Ik ga jou opleiden en begeleiden in deze nieuwe stap. 


Ben je na het lezen direct overtuigd geraakt? Solliciteer en loop direct een dag mee bij ons. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken