Leerling Zonnepanelenmonteur

DHI Installaties

Word jij onze nieuwe collega?

Zonnepanelen monteren & installeren bij DHI Installaties! 🔌🔋

De mannen van DHI verzamelen altijd om 7:00 op de zaak in Amersfoort. In het donker is het verlichte reclamebord aan de buitenkant van het pand met ‘DHI zonnepanelen’ goed zichtbaar. De drie werkbussen worden volgeladen en de mannen pakken snel een bak koffie. Jan is verantwoordelijk voor het kantoor en magazijn, hij controleert of alle onderdelen zijn ingeladen en trekt de roldeur van het magazijn dicht. Dit is het startsein voor een nieuwe dag, de twee montageploegen vertrekken naar de verschillende projecten. 


 Van geen ervaring naar zelfstandig monteur in het installeren van zonnestroom systemen? Met DHI Installaties en het leertraject via Strevon gaat dit jou lukken! 

Erkend opleidingstraject

Via Strevon volg jij het erkende Install Q opleidingstraject voor monteur zonnestroomsystemen. 

Doorgroeimogelijkheid

Doogroeien naar een rol waarbij je een project mag begeleiden en zelfstandig een zonnestroomsysteem kan leggen. 

Salaris stappenplan

Concreet salaris stappenplan met daaraan gekoppeld de verwachtingen en doelstellingen. 

Mirico werkt als monteur bij DHI Installaties sinds dit jaar. 

Sven is verantwoordelijk voor het aansluiten van het zonnestroomsysteem op de groepenkast. 

Het monteren van zonnepanelen doe je minimaal met twee mensen. 

Welkom bij DHI Installaties

DHI staat voor Den Hartog Installaties. Sven den Hartog is 9 jaar geleden voor zichzelf begonnen als elektromonteur. Inmiddels hebben ze 3 werknemers op kantoor, 8 verkoopadviseurs en 6 monteurs in dienst. Sven is verantwoordelijk voor het technische gedeelte en Jan regelt de verkoop. Ze werken veel voor particulieren, VVE, Wooncorporaties, bedrijfspanden en SDE+ installaties. Sven beschrijft de sfeer bij DHI als volgt: ‘’we moeten hard werken maar nemen onszelf niet te serieus.’’ Daarmee bedoelt hij dat je vooral plezier moet hebben in je werk.

Wat zeggen onze monteurs:

''Het is vooral goed geregeld hier''

Sinds drie maanden werk ik bij DHI als zonnepanelenmonteur. Sven en Jan zijn verantwoordelijk om van DHI een succes te maken. Dit zie je terug in hoe goed alles hier geregeld is. Materialen en spullen zijn goed op orde. Ik houd van uitdagingen en die krijg ik genoeg hier. We laten ons hier niet gek maken en blijven veilig werken op elke klus. Je merkt dat er veel energie & enthousiasme in het montage team zit. Elke vrijdag doen we samen een biertje natuurlijk. 

Chris -  Zonnepanelenmonteur

''Geen dak is mij te hoog''

Sinds kort ben ik onderdeel van dit groeiend bedrijf in de zonnepanelenbranche. Ik had al een aantal jaar ervaring en maakte bewust de overstap naar DHI installaties. Ik ben niet bang voor hoogtes en ga graag de uitdagingen aan op de daken. Het samenwerken met Chris is een fijne combinatie. Hij bewaakt de rust en het overzicht terwijl ik graag meters wil maken. Sven geeft mij de vrijheid en het vertrouwen bij elke klus. We zijn regelmatig eerder klaar met een klus dan gepland. 

Mirico - Zonnepanelenmonteur

Wat kan je verwachten:

  • Startsalaris van €2100,- tot en met €2500,- bruto per maand
  • Concreet salaris stappenplan op basis van ervaring & kennis
  • Doorgroeimogelijkheden tot zelfstandig elektromonteur & zonnepanelenmonteur
  • Betaald opleidingstraject met erkende InstallQ certificaten
  • Opleiding voor montage & installatie zonnestroomsystemen
  • Afwisselend werk met op termijn een eigen werkbus
Het dagelijkse uitzicht van monteurs geeft extra werkplezier. 

Merico sorteert en pakt de micro omvormers uit die onder de panelen worden bevestigd.

Chris werkt regelmatig op particuliere daken in omgeving Amersfoort. 

Wanneer ben je geschikt voor dit werk?

Werken op hoogtes

Als zonnepanelenmonteur werk je vaak op platte en schuine daken. Dit betekent dat je geen hoogtevrees moet hebben. 

Fysiek gezond

Als zonnepanelenmonteur lever je dagelijks een gezonde fysieke inspanning. Het is belangrijk dat je een sterk lichaam hebt die het klimmen en tillen aankan. Uiteraard werken we volgens de Arbo technische regels.

Verantwoordelijkheidsgevoel 

Als monteur bij DHI Installaties wil je graag het werk 'goed' doen. Dit betekent dat je details belangrijk vindt en iets afmaakt voordat je een klus verlaat. 

Teamgevoel

Je bent geïnteresseerd en/of hebt een opleiding in de elektrotechniek. Het monteren en installeren van zonnestroom systemen is elektrotechnisch werk. 

Ambitie

Je bent nieuwsgierig en wilt niet alleen een vak leren, maar ook klanten kunnen uitleggen wat je hebt geleerd en gemaakt.

Hoe ziet een werkdag eruit:

Solliciteren en een proefdag draaien?

Aangenaam! Ik ben Jurrian Sturm van Strevon & DHI Installaties

Als je graag een dag wil meelopen ben ik jou contactpersoon. Ik ben specialist in het opleiden en werven van leerling zonnepanelenmonteurs. Ik ga jou opleiden en begeleiden in deze nieuwe stap. 


Ben je na het lezen direct overtuigd geraakt? Solliciteer en loop direct een dag mee bij ons. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken.