Vacature: Installateur duurzaamheid

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Groenpand ga jij een bijdrage leveren aan

een beter milieu ! 🛠️☀️

Als je ‘s ochtends het gebouw van Groenpand in komt lopen hoor je de stemmen van een groep opgewekte monteurs. Onder het genot van een verse bak koffie bespreken ze de klussen van gister. Monteur Douwe vertelt enthousiast dat ze gister een particuliere klus hebben afgerond waarbij ze het hele huis hebben verduurzaamt. Douwe verteld dat het team zonnepanelen, een groen garage dak en warmtepomp heeft geïnstalleerd. Monteur Jelle vertelt intussen verder ‘’Het mooie aan deze opdracht was dat de mensen echt mileubewust zijn geworden door Groenpand’’. Eerst dacht de klant alleen aan zonnepanelen maar na een goed gesprek besloten ze om het huis verder te verduurzamen. Dit is waar de monteurs van Groenpand het uiteindelijk voor doen. Het team mag elke dag een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland.


 Van geen ervaring naar zelfstandig monteur in het installeren van zonnepanelen? Bij Groenpand en het opleidingstraject via Strevon gaat dit jou lukken! 

Opleidingstraject

Via Strevon volg jij het opleidingstraject voor monteur duurzame techniek. Je behaalt installQ certificaten en wordt een erkende monteur.

Doorgroeimogelijkheden

Doorgroeien naar een rol als ploegleider. Dit is een mogelijkheid die Groenpand biedt voor ambitieuze monteurs.

Salarisstappen plan

Concreet salarisstappen plan met daar aangekoppeld de verwachtingen en doelstellingen. 

Welkom bij Groenpand

In 2014 is het bedrijf Groenpand opgericht door Joren Harmanny en IJmert Muilwijk. Beiden hebben een achtergrond in de mileukunde. Wat ze gemeen hebben is dat ze een hart voor de natuur hebben en een concrete bijdrage willen leveren aan een duurzame wereld. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht en telt 30 werknemers. Binnen de groep heerst er een gezellige sfeer binnen Groenpand, met als hoogtepunt de vrijdagmiddagborrel. De opdrachten die monteurs bij Groenpand doen zijn particulieren en zakelijke opdrachten. Deze opdrachten bestaan uit het installeren van warmtepompen, het monteren van zonnepanelen en het aanleggen van natuurdaken. Het doel van Groenpand is om in de toekomst woonhuizen en kantoren van A t/m Z te verduurzamen op het gebied van milieu. Dit doen ze vanuit een degelijke bedrijfsvoering en filosofie.  

Bouke monteert de steunen waar de zonnepanelen aan worden bevestigt.

Installateur Douwe maakt een verbinding tussen de zonnepanelen en de meterkast.

Het team start elke ochtend samen op en daar hoort een bak verse koffie bij.

Wat zeggen onze monteurs:

''De reden waarom Joren en Ijmert het bedrijf zijn begonnen sprak mij er gaan''

Na mijn middelbare school heb ik een ICT studie gedaan. Na mijn studie ging ik aan het werk maar toen bleek het dat 40 uur p/w op kantoor zitten niet aan mij besteed was. Na 10 jaar met plezier bij mijn broer gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor een nieuwe baan. Ik kwam terecht bij Groenpand. De manier waarom Joren en Ijmert het bedrijf zijn begonnen, staat mij erg aan; niet vanuit winstoogmerk, maar om de wereld te verbeteren door te vergroenen en te verduurzamen. Wat mij aansprak was de mogelijkheid om op termijn kantoor- en buitenwerk te kunnen combineren. Op die manier kan ik wel met mijn handen blijven werken, maar ook nieuwe dingen leren.

Douwe- Elektricien

''Ik kom graag bij mensen thuis omdat het altijd weer verrassend is''

Ik kom uit Groningen en heb culturele & maatschappelijke vorming gestudeerd in Utrecht. Ik werk bij Groenpand omdat we met een enthousiaste groep mensen, vanuit verschillende achtergronden, werken aan een duurzame toekomst door middel van het vergroenen van panden. Ik ben begonnen als freelancer in de zonnepanelen en wil mij bij Groenpand verder ontwikkelen als installateur. Ik kom graag bij de mensen thuis omdat dit qua werk altijd verrassend is. Daarnaast vind ik het leuk om bij de mensen thuis op bezoek te komen en aan de keukentafel gesprekken te voeren.

Bouke - Installateur

Wat kan je verwachten:

  • Salaris vanaf €2000,- t/m €3500,-  bruto p.m. + groeiplan
  • Een team met een missie om gebouwen groener te maken
  • Gezellig team waar ruimte is voor iedereen
  • Doorgroei mogelijkheid naar ploegleider
  • Een praktisch & betaald opleidingstraject tot zonnepanelen installateur
  • Compleet duurzaam werkkleding pakket van katoen

Wanneer ben je geschikt voor dit werk?

Leergierigheid

Het werk als startende monteur duurzame techniek is erg breed. Je begint daarom met monteren van zonnestroom projecten en groeit door naar installatie & service. Belangrijk om leergierig te zijn tijdens deze ontwikkeling.

Affiniteit met techniek

Het monteren en installeren van zonnestroom projecten is een technisch beroep. Producten bestaan uit diverse onderdelen en worden continu vernieuwd. Affiniteit en interesse voor duurzame techniek is belangrijk en houdt je werk leuk.

Geven om een goed milieu 

Bij Groenpand geven ze veel om een goed milieu. Er word op het bedrijf veel aandacht aan besteed, zo komt er elke maand een spreker die verteld over onderwerpen rond het milieu. 

Resultaatgerichte mindset

Elke klus is zo goed mogelijk voorbereid. Maar als monteur ontdek je altijd nieuwe uitdagingen. Het is belangrijk om initiatief te zijn en met je team te zoeken naar een oplossing.

Hoe is het om een dag mee te lopen?

Solliciteren en een proefdag draaien?

Aangenaam! Ik ben Lennart Huibers van Strevon & Groenpand

Als je graag een dag wil meelopen ben ik jou contactpersoon. Ik ben specialist in het opleiden en werven van leerling zonnepanelenmonteurs.

Ik ga jou opleiden en begeleiden in deze nieuwe stap. 


Ben je na het lezen direct overtuigd geraakt? Solliciteer en loop direct een dag mee bij ons. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken.