Leerling installatiemonteur

Heikoop Installatiebedrijf

Word jij onze nieuwe collega?

Leer het vak installatie bij Heikoop in Leerdam! 🛠️🔋

Vol trots laat installatiemonteur Menno zien hoe hij bezig is om de waterleidingen voor een luxe badkamer in te frezen. Er komen meerdere wasbakken te hangen en dit vraagt vakwerk van de monteurs bij Heikoop Installatie. Menno werkt graag op dit soort projecten met zijn collega Amarin. Het project is de bouw van een luxe villa. Menno is ingewerkt door zijn collega Amarin en rijdt inmiddels ook zijn eigen werk bus. Dit is een mooi voorbeeld van de vele mogelijkheden binnen Heikoop.


 Van geen ervaring naar zelfstandig monteur in het installeren van warmtepompen, leidingwerk voor badkamers en diverse installaties? Bij Installatiebedrijf Heikoop en het leer traject via Strevon gaat dit jou lukken! 

Erkend opleidingstraject

Via Strevon volg jij het opleidingstraject voor installatie monteurs. Binnen anderhalf jaar ontwikkel jij je tot zelfstandig monteur.

Doorgroeimogelijkheid

Installatie is een breed begrip. Bij Heikoop krijg je de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen tot volwaardige vakman.

Salaris stappenplan

Een concreet salaris stappen plan met daaraan gekoppeld de verwachtingen en doelstellingen. 

Ferry controleert en voert onderhoud uit aan een geplaatste warmtepomp van Heikoop.

Amarin & Cornelis installeren waterleidingen voor een luxe badkamer. 

Bart is vol enthousiasme bezig met het afwerken van de dakgoten.

Wie zijn wij:

14 jaar geleden werd Installatiebedrijf Heikoop opgericht door Klaas. Samen met 6 vakkundige monteurs pakken zij elke uitdaging op een project aan. Klaas geeft leiding vanuit de visie dat iedereen vanuit een bepaalde vrijheid zijn werk kan doen. Heikoop ontwerpt, installeert en onderhoudt werktuigbouwkunde installaties in het luxe segment. Dit zijn royale nieuwbouw woningen of luxe vrijstaande woningen. Voor elke startende monteur zijn er genoeg groei en ontwikkeling mogelijkheden. We hebben een gezonde werkcultuur waarin er ook tijd is voor gezelligheid met elkaar.

Wat zeggen onze monteurs:

''Dit heb ik allemaal kunnen vinden hier'' 

Ruim 5 jaar terug kwam ik in contact met Klaas Heikoop. Via een vriend werd dit bedrijf aanbevolen. Na mijn opleiding zocht ik een leuk en klein bedrijf. Ik wilde wel graag doorgroeien en veel leren bij mijn eerste werkgever. Dit heb ik allemaal kunnen vinden bij Heikoop Installatiebedrijf. Na het eerste jaar kreeg ik ook direct mijn een eigen werkbus.  

Menno - Installatiemonteur

''Bewust word ik af en toe los gelaten''

Ik werk pas sinds 6 maanden bij Heikoop. Hiervoor leverde ik nieuwbouw woningen op voor particulier. Dit was meer een kantoor baan en ik miste het werken met mijn handen. Bij Heikoop is dit helemaal goed gekomen want elke dag maken we de mooiste installaties. Door de vrijheid en het goeie inwerktraject ben ik enorm gemotiveerd om meer te leren. Alle collega's vormen samen een gezellig team. Op vrijdagmiddag borrelen we met elkaar en delen we alle avonturen weer van die week. 

Leroy - Installatiemonteur

Wat kan je verwachten:

  • Startsalaris van €2300,- t/m €2700,- bruto per maand
  • Projecten binnen een uur van Leerdam
  • Inwerktraject door ervaren installatiemonteur Menno of Leroy
  • Op termijn een eigen werk bus
  • Betaald opleidingstraject in de installatietechniek
  • Doorgroeimogelijkheden naar allround installatiemonteur
Amarin is zelfstandig monteur en heeft alle vrijheid op projecten met zijn eigen werkbus.
Menno en Leroy vormen samen een team. Leroy mag Menno inwerken en begeleiden in de praktijk.
Cornelis werkt als leerling bij Heikoop met veel plezier & enthousiasme.

Wanneer ben je geschikt voor dit werk?

Technische affiniteit

Als installatiemonteur monteer je elke dag verschillende werktuigbouw installaties. Het is belangrijk om affiniteit of interesse te hebben voor dit vak. Van oorsprong is het een loodgieter beroep. 

Leergierige houding in kennis & kunde 

Het werk van een installatiemonteur is divers en heel breed. De meeste monteurs ontwikkelen zich na 3 jaar tot zelfstandig installatiemonteur op elk vlak. Een gezonde motivatie en wil om jezelf te ontwikkelen is dus belangrijk. 

Rijbewijs

Onze monteurs zijn dagelijks onderweg naar de klus. Het is belangrijk om in bezit van een rijbewijs te zijn zodat je flexibel bent. 

Teamgevoel

Heikoop installatiebedrijf bestaat uit een hechte groep mensen. Er is altijd een goede band geweest tussen collega's en klanten. Het is belangrijk om vanuit een teamgevoel beslissingen te maken en betrokken te zijn. 

Afwisselend werk

Door onze ervaring & expertise zijn we een bedrijf wat verschillende projecten aanpakt. Dit betekent dat elke dag er nieuwe uitdagingen op ons pad komen. Het is belangrijk om als persoon flexibel te zijn en in oplossingen te denken op een project. 

Hoe ziet een dag bij ons eruit?

Solliciteren en een proefdag draaien?

Aangenaam! Ik ben Jurrian Sturm van Strevon & Heikoop installatiebedrijf.

Als je graag een dag wilt meelopen ben ik jou contactpersoon. Ik ben specialist in het opleiden van leerling installatiemonteurs. Ik ga jou opleiden en begeleiden in deze nieuwe stap. 


Ben je na het lezen direct overtuigd geraakt? Solliciteer en loop direct een dag mee bij ons. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken.