Leerling monteur Elektra

Hoogendoorn Elektrotechniek

Word jij onze nieuwe collega?

Leer het vak elektra bij ons unieke familiebedrijf! 🔌🔋

Het is 8:00 in de ochtend wanneer Wesley fluitend over het bouw project Meander in Waddinxveen loopt. Hier is Wesley met twee collega’s namens Hoogendoorn Elektrotechniek verantwoordelijk voor de elektrotechniek in elke luxe woning. Die verantwoording dragen Wesley en zijn collega’s met trots en zelfvertrouwen. De afgelopen jaren heeft hij alle ruimte gekregen om zich door te ontwikkelen binnen dit hechte familie bedrijf. De ruimte ontstaat door het brede elektrotechnische werk op alle projecten van Hoogendoorn Elektrotechniek. 


 Van geen ervaring naar zelfstandig monteur in het installeren van complete elektrotechnische installaties? Bij Hoogendoorn Elektrotechniek en het leer traject via Strevon gaat dit jou lukken! 

Erkend opleidingstraject

Via Strevon volg jij het opleidingstraject voor elektromonteurs. Binnen anderhalf jaar ontwikkel jij je tot elektromonteur.

Doorgroeimogelijkheid

Elektra werk is een breed begrip. Bij Hoogendoorn krijg je de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen tot volwaardige vakman.

Salaris stappenplan

Een concreet salaris stappen plan met daaraangekoppeld de verwachtingen en doelstellingen. 

Vincent is bezig met de installatie van een solaredge omvormer voor zonnepanelen.

Timo & Wesley hebben een werkoverleg op het bouwproject Meander in Waddinxveen.

Het team sluit elke werkweek af met een gezellige vrijdagmiddag borrel!

Wie zijn wij:

Al 21 jaar is Hoogendoorn Elektrotechniek een begrip in omgeving Hazerswoude. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid en heeft het zich gevestigd een pand met alle faciliteiten. Hoogendoorn Elektrotechniek is een familiebedrijf waarbij inmiddels de tweede generatie leiding geeft aan het bedrijf. We richten ons op het installeren van elektrotechnische installaties in de luxe woningbouw, zonnepanelen, beveiliging en robotica sector. Ons team bestaat uit 7 erkende monteurs. Er heerst een unieke familiesfeer waarin collega's elkaar opleiden en ontwikkelen.  

Wat zeggen onze monteurs:

''En kreeg ik de ruimte en kans om het vak te leren'' 

Ik werk al ruim 10 jaar bij dit prachtige familiebedrijf. Ooit fietste ik toevallig langs bij Hoogendoorn en besloot ik om binnen te stappen voor een bijbaan. Ze zagen in mij de potentie en ik kreeg de ruimte en kans om het vak te leren. Het prachtige aan dit vak is dat geen dag hetzelfde is. Door onze aanpak van A t/m Z komen je diverse installaties tegen als monteur. De sfeer onderling is uniek hier. Iedereen neemt de tijd en ruimte om elkaar te ontwikkelen en te helpen. Ook buiten werktijd om kan je rekenen op deze collega's. 

Wesley -  Elektromonteur

''Bewust word ik af en toe los gelaten''

Ik heb hier de afgelopen weken zoveel geleerd. Ik had nooit durven denken dat ik als leerling binnen zo'n korte tijd zoveel kennis & kunde op zou doen. Wesley werkt mij uitstekend in en neemt alle tijd en ruimte. Bewust word ik af en toe los gelaten zodat ik zelf de oplossing moet vinden. Dit helpt in mijn ontwikkeling als elektromonteur. De afwisseling van de projecten vind ik ook erg leuk. De sfeer binnen de groep? die zou ik omschrijven als één grote groep. 

Timo - Leerling Elektromonteur

Wat kan je verwachten:

  • Startsalaris van €2000,- tot en met €2700,- per maand
  • Projecten binnen een half uur van Waddinxveen 
  • Inwerktraject door ervaren elektromonteurs Wesley en Vincent
  • Op termijn een eigen werk bus
  • Betaald opleidingstraject in de elektrotechniek
  • Doorgroeimogelijkheden naar allround elektromonteur
Vincent is bezig met het patchen van de databekabeling in een bedrijfspand. 
Ton is bezig met het plaatsen van zonnepanelen in Reeuwijk bij een particulier.
Geerten is bezig met een aanpassing in de groepenkast. 

Wanneer ben je geschikt voor dit werk?

Technische affiniteit

Als elektromonteur installeer je elke dag verschillende installaties. Het is belangrijk om affiniteit of interesse te hebben voor elektrotechnische installaties en duurzame techniek.

Leergierige houding in kennis & kunde 

Het werk van een elektromonteur is divers en heel breed. De meeste monteurs ontwikkelen zich na 5 jaar tot zelfstandig elektromonteur. Een gezonde motivatie en wil om jezelf te ontwikkelen is dus belangrijk. 

Rijbewijs

Onze monteurs zijn dagelijks onderweg naar de klus. Het is belangrijk om in bezit van een rijbewijs te zijn zodat je flexibel bent. 

Teamgevoel

Hoogendoorn Elektrotechniek bestaat uit een hechte groep mensen. Er is altijd een goede band geweest tussen collega's en klanten. Het is belangrijk om vanuit een teamgevoel beslissingen te maken en betrokken te zijn. 

Afwisselend werk

Door onze ervaring & expertise zijn we een bedrijf wat verschillende projecten aanpakt. Dit betekent dat elke dag er nieuwe uitdagingen op ons pad komen. Het is belangrijk om als persoon flexibel te zijn en in oplossingen te denken op een project. 

Hoe ziet een dag bij ons eruit?

Solliciteren en een proefdag draaien?

Aangenaam! Ik ben Jurrian Sturm van Strevon & Hoogendoorn Elektrotechniek.

Als je graag een dag wilt meelopen ben ik jou contactpersoon. Ik ben specialist in het opleiden en werven van leerling elektromonteurs. Ik ga jou opleiden en begeleiden in deze nieuwe stap. 


Ben je na het lezen direct overtuigd geraakt? Solliciteer en loop direct een dag mee bij ons. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken.