Vacature: Assistent W-monteur

Word jij onze nieuwe collega?

Bij JR Techniek word jij een volwaardig vakman in de Installatietechniek

🛠️🔋

Op een licht bewolkte donderdag ochtend in Harmelen zie je een vrijstaand huis in de steigers staan. Waar de meeste mensen een huis zien staan ziet monteur Danny veel meer dan dat. Hij heeft namelijk de afgelopen maanden alle installatietechniek aangebracht in deze woning. Dit begon bij het installeren van al het leidingwerk bij de fundering t/m het aansluiten van een airco systeem.


 Van assistent naar zelfstandig monteur in het installeren van W&S installaties? Met JR Techniek en het opleidingstraject via Strevon gaat dit jou lukken! 

Erkend opleidingstraject

Via Strevon volg jij het opleidingstraject voor assistent installatie monteurs. Binnen anderhalf jaar ontwikkel jij je tot vakman bij JR Techniek.

Doorgroeimogelijkheden

Installatie is een breed begrip. Bij JR Techniek leer je alle facetten van het vak en kan je jezelf ook specialiseren in koeltechniek & warmtepompen.

Salarisstappen plan

Concreet salarisstappen plan met daaraan gekoppeld de verwachtingen en doelstellingen op basis van je werk.

Danny installeert een nieuw airco systeem voor een luxe woning in Abcoude. 

Ruben is zelfstandig monteur en begeleidt nieuwe leerling of assistent monteurs.

Bart & Jorn vormen samen een team bij installatietechniek projecten.

Welkom bij JR Techniek

JR techniek is in 1985 opgericht door Jan Roest. Het bedrijf is begonnen met tuinbouw techniek en heeft zich vanuit hier gespecialiseerd in elektrotechniek & installatietechniek. Daarbij richt JR techniek zich voornamelijk op het luxe segment waar kwaliteit belangrijk is. Het regionale familiebedrijf bestaat uit 20 mensen. De installatietechniek bestaat uit een team van 6 monteurs. Door de jaren heen is een stabiele klantenkring opgebouwd in regio Harmelen waardoor de meeste monteurs binnen een kwartier op hun projecten zijn.

Wat zeggen onze monteurs:

''Na een carrière van 7 jaar bij de Marine heb ik de overstap gemaakt''

Na een carrière van 7 jaar bij de Marine heb ik de overstap gemaakt naar de techniek. Ik kwam tijdens me studie erachter dat op kantoor zitten niks voor mij is en heb daarom mijn roeping gevonden in het vak buiten. Bij JR Techniek doen we hele gave projecten en kom ik elke dag nieuwe uitdagingen tegen. Door de innovatieve installaties en aanvragen van klanten blijft het werk erg leuk. Bij JR techniek heb ik overigens alle ruimte en tijd gekregen om mijzelf te ontwikkelen.

Ruben - Installatiemonteur

''Veel klanten ken ik inmiddels persoonlijk''

De manier waarop ik aangenomen ben bij JR techniek zegt denk ik alles over sfeer & cultuur van het bedrijf. Op een vrijdagavond tijdens een feestje heeft de eigenaar Jan mij deze baan als installatiemonteur toegezegd. Ons team kent elkaar goed en daardoor werkt het erg fijn samen. Ik ben bij JR techniek doorgegroeid en heb daarnaast ook een opleiding mogen volgen. Op dit moment ben ik bezig met de aansluiting van het verwarming systeem in een particuliere woning. Het leuke aan een werkdag is dat ik zo dadelijk weer bijvoorbeeld een airco mag plaatsen.

Danny - Installatiemonteur

Wat kan je verwachten:

  • Startsalaris €2400,- t/m €3000,- bruto p.m. (afhankelijk van kennis & affiniteit)
  • De ruimte en tijd om te ontwikkelen in zowel praktijk en theorie
  • Compleet werkkleding pakket en een eigen gereedschap koffer
  • Klussen in het luxe segment binnen een half uur van Harmelen
  • Goed georganiseerde teamuitje
  • Een goed inwerk traject met een 1 vaste collega
Frank stuurt vaak een team aan op een klus. Daarnaast calculeert en bereidt hij projecten voor op kantoor.
Danny installeert een open haard installatie bij een particulier project.

Bart is bezig met het onderhoud van een C.V. ketel op een verbouw project.

Wanneer ben je geschikt voor dit werk?

Affiniteit met techniek

Als installatiemonteur installeer je elke dag verschillende W&S installaties. Deze branche innoveert continu en daarom is het belangrijk om affiniteit en interesse voor deze technieken te hebben.

Ontwikkelen in kennis & kunde

Het werk van een installatiemonteur is divers en heel breed. Een gezonde motivatie en wil om jezelf te ontwikkelen is dus belangrijk. 

Kwaliteit belangrijk vinden

Een monteur bij JR Techniek wil je graag het werk 'goed' doen. Dit betekent dat je details belangrijk vindt en iets afmaakt voordat je een klus verlaat. 

Flexibel

Door onze jarenlang ervaring zijn we een bedrijf wat verschillende projecten aanpakt. Dit betekent dat elke dag er nieuwe uitdagingen op ons pad komen. Het is belangrijk om als persoon flexibel te zijn en in oplossingen te denken op een project. 

Hoe is het om een dag mee te lopen?

Solliciteren en een proefdag draaien?

Aangenaam! Ik ben Jurrian Sturm van Strevon & JR techniek

Als je graag een dag wil meelopen ben ik jou contactpersoon. Ik ben specialist in het opleiden en werven van assistent installatie monteurs. 

Ik ga jou opleiden en begeleiden in deze nieuwe stap. 


Ben je na het lezen direct overtuigd geraakt? Solliciteer en loop direct een dag mee bij ons. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken.