Leer het vak installatietechniek bij Lommers!

Ben jij technisch aangelegd maar heb je hier nog niet de vereiste opleidingen voor? Of ben je op zoek naar een compleet nieuw vak? Dan is dit voor jou de oplossing! Strevon biedt jou een gratis omscholingstraject waar je leert omgaan met installatietechniek. Tijdens deze opleiding ga jij aan de slag bij Lommers als Installatiemonteur.

Jou takenpakket is onder andere het installeren van warmtepompen en cv ketels. Samen met je collega's ga je dagelijks op stap naar nieuwe uitdagende klussen. Je eindigt wekelijks met een gezellige vrijdag middag borrel. Hier leer je je collega's beter kennen.

De volgende 4 zekerheden heb je:

  • Gegarandeerd een vaste baan
  • Samenwerken in een teamverband
  • Een persoonlijk ontwikkelplan
  • Werken & Leren
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Debion Energie en de omscholing.
Ik wil meer informatie

"Ik vind het fijn om in kleine teams te werken en dat is wat we bij Lommers doen. Ik heb echt het idee dat ik erg goed op mijn plek zit."

Sahin - Installatiemonteur

Ben jij uit voor een nieuwe uitdaging?

Via ons omscholingstraject ga jij aan de slag bij Lommers Installatietechniek. Samen met collega's, ga jij werken met cv ketels, warmtepompen en andere elektronische installaties. Elke werknemer wordt persoonlijk gecoacht en begeleid. Je leert de technische vaardigheden en kneepjes van het vak Installatietechniek. Je leert om slim en effectief te werken en plannen. Dit is belangrijk in je dagelijks werk.

Klik nu op 'Ik wil meer weten!' om meer informatie te ontvangen over:

  • Arbeidsvoorwaarden + Salaris stappenplan
  • Alle informatie over wie wij zijn als bedrijf
  • Inhoud van omscholingsprogramma voor startend installatiemonteur
  • Alle doorgroeimogelijkheden binnen Lommers Installatietechniek
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Debion Energie en de omscholing.
Ik wil meer weten!
"Ik vind het fijn om in kleine teams te werken en dat is wat we bij Lommers doen. Ik heb echt het idee dat ik erg goed op mijn plek zit."

Zelf werk ik al mijn hele leven als loodgieter, maar buiten dat doe ik er nog van alles omheen. Ik werk nu 6.5 jaar bij Lommers en ben inmiddels doorgegroeid naar Uitvoerder.

Sahin - Installatiemonteur

Ik ben dagelijks bezig met het repareren of vervangen van CV Ketels. Daarnaast doe ik ook andere dingen zoals installeren van wastafels of kranen.

De cultuur bij Lommers bepaal je zelf. Iedereen heeft zijn eigen invulling binnen het team. Een goede communicatie is noodzakelijk binnen het team. Ik ben een alleskunner en dat soort mensen zijn belangrijk in het vak.

Robert - Installatiemonteur

"Dankzij Lommers kreeg ik een tweede kans binnen de techniek"

Ik heb al van jongst af aan een passie voor techniek. Ik was begonnen in Oosterhout. Echter vanwege een crisis was ik daar ontslagen. Dankzij Lommers heb ik een tweede kans gekregen binnen de techniek. Ik werk inmiddels ruim 5 jaar voor Lommers. Ik heb het erg naar mijn zin en de onderlinge sfeer is ook erg goed!

Jeroen - Voorman Installatietechniek