Bij Kippersluis zet jij kwaliteit op nummer 1!

Op een zonnige donderdagochtend om 7:00 komt de bus van Kippersluis B.V. aan op een zakelijke klus in Nieuwegein. Elektromonteur Stephen is hier al een aantal weken bezig met verschillende elektraklussen. Vandaag gaat hij de elektrische installatie renoveren, vernieuwt hij de alarminstallaties en brandmeldinstallatie op dit werk. ‘Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, omdat de klussen altijd uitdagend en erg afwisselend zijn’ vertelt hij.

Klik nu op 'Ik wil meer weten!' om meer informatie te ontvangen over:

  • Arbeidsvoorwaarden + Salaris stappenplan
  • Alle informatie over wie wij zijn als bedrijf
  • Inhoud van ons omscholingsprogramma als elektromonteur
  • Alle doorgroeimogelijkheden binnen Kippersluis
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Kippersluis en de omscholing.
Ja, ik wil meer informatie!
Elektromonteur - Strevon

"Ik werk al 8 jaar met heel veel plezier bij Kippersluis. Dankzij de doorgroeimogelijkheden ben ik nu een leiddingevende elektromonteur"

Stephen- Leidinggevende Elektromonteur

Ben jij uit voor een nieuwe uitdaging?

Via ons omscholingstraject ga jij aan de slag bij Kippersluis. Samen met collega's, ga jij de beste kwaliteit leveren. Elke werknemer wordt persoonlijk gecoacht en begeleid. Je leert de technische vaardigheden en kneepjes van het vak Elektrotechniek. Je leert om slim en effectief te werken en plannen. Dit is belangrijk in je dagelijks werk.

De volgende 4 zekerheden heb je:

  • Gegarandeerd een vaste baan
  • Werken in een geweldig team
  • Een persoonlijk ontwikkelplan
  • Werken & Leren
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Kippersluis en de omscholing.
Ik wil meer weten!
"Iedereen in het team heeft een hechte band met elkaar, dit zorgt voor een geweldige teamsfeer"

We zijn in ons bedrijf als vrienden voor elkaar. Dankzij de goeie band zijn de vrijdagmiddagborrels en teamuitjes echt geweldig!

Stephen - Leidinggevende Elektromonteur

"Het leukste aan mijn werk vind ik dat het altijd uitdagend en erg afwisselend is"

Doordat het werk erg afwisselend is, is geen dag hetzelfde. Ik herinner me nog een project in een gerenoveerde tandartspraktijk, waar ik al het elektra werk aan mocht leggen. Dit was echt gaaf en super uitdagend

Johan - Elektromonteur