Leerling Timmerman
Waaijenberg Bouw & Verhuur

Word jij onze nieuwe collega?

Leer het vak timmerman als leerling bij Waaijenberg Bouw in Leerbroek! 🛠️

Het is rond 15:00 als jij twee enthousiaste mensen door een oud pand in Amsterdam leidt. Deze mensen hebben een verbouwing uitbesteed aan Waaijenberg Bouw en zijn benieuwd naar de voortgang. Samen met Martien zijn jullie al bijna 4 weken bezig met de verbouwing van dit prachtige pand. Jullie hebben dit project vanaf A t/m Z gebouwd en begeleidt. Over een aantal weken is de oplevering.


Zie jij jezelf het vak timmerman onder de knie krijgen? Waaijenberg Bouw heeft samen met Strevon een opleidingstraject ontwikkeld waarin je kan ontwikkelen tot volwaardig vakman.

Erkend opleidingstraject

Via Strevon volg jij het opleidingstraject voor startende timmermannen. Binnen anderhalf jaar ontwikkel jij je tot timmerman. 

Doorgroeimogelijkheid

Timmerwerk is een breed begrip. Bij Waaijenberg Bouw krijg je de tijd en ruimte om je te ontwikkelen tot volwaardig allround vakman.

Salaris stappenplan

Concreet salaris stappenplan met daaraan gekoppeld de verwachtingen en doelstellingen. 

Waaijenberg heeft deze oude boerderij omgebouwd tot een luxe vrijstaande woning.

Het team kijkt vol trots terug op het renovatie en verbouw project van deze boerderij.
Martien timmert en begeleidt elk project zelf met zijn team. 

Wie zijn wij:

Martien Waaijenberg startte in 2013 met zijn bouwbedrijf. We hebben als team een passie voor bouwen in het luxe segment. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg en pakken een bouwproject van A t/m Z aan. We richten ons op de particuliere markt en realiseren verbouwingen en vrijstaande woningen. Daarnaast bouwen we garages, veranda’s of dergelijke aanvragen van particulieren. We werken op dit moment met een team van 4 man. We hebben eigen werkbussen, aanhangers, een kraan en een shovel.

Ik werk al ruim een jaar met veel plezier bij Waaijenberg Bouw. Ik maakte destijds de overstap omdat ik meer uitdaging wilde en meer timmeren op particuliere projecten. En ik kan je verzekeren dat ik die uitdaging heb gevonden bij Martien en zijn team. Pas werd ik op pad gestuurd om enkelglas te vervangen. Dit had ik nog nooit gedaan maar met mijn achtergrond ga je zo'n uitdaging aan. 

Bert - Timmerman bij Waaijenberg Bouw

Wat kan je verwachten:

  • Je krijgt Makita gereedschap + werkkleding
  • Betaald opleidingstraject met VCA, aanhangrijbewijs en timmerman cursussen
  • Startsalaris vanaf €2000,- t/m €2600,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring)
  • Aanbouw & verbouw projecten in luxe particuliere sector
  • Betrokken zijn vanaf A t/m Z op een project
  • Werken en leren met de eigenaar zelf
Bert is druk bezig met de oplevering fase van een luxe vrijstaande woning. 

Martien is hier bezig met het aftimmeren van een woning in Amsterdam.

Martien leert jou het vak in de praktijk!

Wanneer ben je geschikt voor dit werk?

Interesse voor het vak

Je hebt interesse of affiniteit met het vak timmeren. Om je te ontwikkelen tot vakman is interesse van belang. 

Rijbewijs

We zijn altijd met een werkbus onderweg naar onze bouwprojecten. Het is belangrijk om in bezit van een rijbewijs te zijn zodat je flexibel bent. 

Leergierige houding in kennis & kunde

Het werk van een timmerman bij Waaijenberg is divers en heel breed. Als timmerman ben je nooit uitgeleerd. Een gezonde motivatie en wil om jezelf te ontwikkelen is dus van belang

Uitdagingen & afwisseling

Door onze ervaring & expertise zijn we een bedrijf wat verschillende bouwprojecten aanpakt. Dit betekent dat er elke dag nieuwe uitdagingen op ons pad komen. Het is belangrijk om als persoon flexibel te zijn en in oplossingen te denken op een project. 

Een typische werkdag bij Wesdorp Agriservice:

Solliciteren en een proefdag draaien?

Aangenaam! Ik ben Jurrian Sturm van Strevon & Waaijenberg Bouw.

Als je graag een dag wil meelopen ben ik jou contactpersoon. Ik ben specialist in het opleiden en werven van leerling timmermannen. Ik ga jou opleiden en begeleiden in deze nieuwe stap. 


Ben je na het lezen direct overtuigd geraakt? Solliciteer en loop direct een dag mee bij ons. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken.