Vacature: Monteur gevelbeplating

Ga jij jezelf ontwikkelen tot volwaardig monteur?

Wat kan je verwachten?

Goed salaris:

€450,- t/m €550,- netto per week. Daarbij horen secundaire voorwaarden volgens BouwCAO.

Opleidingstraject:

Anderhalf jaar werk & leer traject voor het vak monteur gevelbeplating. Je krijgt begeleiding van een ervaren voorman.

Contract:

Na anderhalf jaar krijg je bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd aangeboden. 

Waardhuizen:

Elke ochtend vertrekken de monteur om 6:00 vanaf de zaak. Vaak ben je rond half 5 in de middag weer thuis. 

Een dag opstap met Pruyssen groep: 

Onderweg:

Samen met 3 collega's ben je rond 6:00 vertrokken vanuit Waardhuizen. Je bent onderweg naar Veenendaal om verder te bouwen aan de gevelbeplating op een nieuw schoolgebouw. Rond 6:45 arriveren jullie met de ploeg en doen eerst nog even een bak koffie. 

Beginnen: 

Vandaag brengen jullie nieuwe Trespa gevelbekleding aan rondom de ingang van het schoolgebouw. Als je even van een afstand kijkt naar het schoolgebouw zie je de buitenmuren prachtig bekleed. Je bent trots op de vooruitgang en kwaliteit van het geleverde werk. 

Samenwerken:

Het aanbrengen van de trespa gevelbekleding is voor jou nieuw. Je collega Jan is een ervaren vakman en legt jou dit precies uit. Samen zaag je een aantal trespa platen op maat voor de hoeken. Jan werkt al langer bij Pruyssen en deelt de visie van het bedrijf, kwaliteit voor kwantiteit. 

Omhoog:

Samen met de voorman Jan klim je de hoogwerker op. Als monteur in de gevelbeplating werk je vaak op hoogtes. Samen monteren jullie de gevelbeplating en werken jullie die dag hard door. Eind van de middag kijk je met een tevreden gevoel naar de ingang van het schoolgebouw. Het begint steeds meer vorm te krijgen. 

Afronden:

Rond 15:30 ruimen jullie alles op. Het gereedschap gaat geordend en gesorteerd weer terug de bus in. De dag was erg variërend en had zijn uitdagingen. In de gevelbeplating is het namelijk altijd aanpassen op de voorgangers in het bouwproces. Tijd om naar huis te rijden! 

Marten aan het werk!

In deze video zie je hoe Marten gevelbeplating aanbrengt op het schoolgebouw. Hij timmert en brengt houten balken aan op de wanden. Vervolgens wordt hier gevelbeplating op gemonteerd.
Marten werkt al ruim 22 jaar bij Pruyssen Groep. Hij vindt juist de variatie in het werk leuk. Als gevelbouwer volg je altijd later in het bouwproces van een project. Dit betekent dat hij zich altijd moeten aanpassen op de situatie, dit zijn leuke uitdagingen! De variatie in zijn werk en gezellige collega’s zijn de belangrijkste redenen dat hij het goed naar zijn zin heeft.
Marten - Monteur gevelbeplating bij Pruyssen Groep

Wie zijn wij?

Pruyssen Groep is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in het leveren en monteren van bouwmaterialen voor daken en gevels. Je krijgt een warm gevoel als je over het terrein loopt, de oude werkplaats is nog intact gebleven. Het ademt een stuk historie. Jan en Wilco hebben het bedrijf overgenomen van hun vader. Beide wonen ze naast elkaar tegenover het bedrijf. Ook werken ze nog volop mee in de zaak en zagen ze zelf nog alle gevelbeplating op maat in de zagerij.

Wat is belangrijk?

Plezier

Je hebt een positieve drive en motivatie om hard te werken. Daarnaast haal je plezier uit het werk.

Investeren

Je bent bereid om te investeren in jezelf en een opleiding te volgen. Het traject duurt anderhalf jaar en vereist een gemotiveerde inzet. 

Omgeving Waardhuizen

Je bent in bezit van een rijbewijs. Op termijn ga je zelfstandig werken en krijg je een werkbus mee. 

Hoogtevrees

Je werkt continu op verschillende hoogtes. Het is belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt.

Interesse en wil je meer weten?

Aangenaam! Ik ben Job van Strevon & Pruyssen en ik ben specialist in het opleiden en bemiddelen van monteurs gevelbeplating. Via Strevon krijg je een speciaal opleidingstraject aangeboden voor de functie monteur gevelbeplating.

Binnenkort sluit deze vacature:

03-09-2020
Eindigt om 12:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden