Vacature zonnepanelen monteur - Comfort Solar

Vacature: Zonnepanelenmonteur

Word jij onze nieuwe collega?

Zonnepanelenmonteur - Comfort Solar - Utrecht - vacature

Samen met Adrie van Comfort Solar ga jij zonnepanelen installeren & monteren! 🛠️☀️

Je ziet de stralende zon opkomen op een heldere zomerdag zo’n 500 meter van het strand vandaan. Vandaag gaan de zonnepalen installateurs Rodney en Michael 10 zonnepanelen leggen bij een particuliere klus aan de kust in Monster. De installateurs zijn meer dan collega’s. Ze kunnen erg goed samenwerken met elkaar. ‘’We hebben een hele goeie band met elkaar opgebouwd’’ vertelt installateur Michael. Een goeie samenwerking met je collega’s is erg belangrijk tijdens de werkzaamheden. Terwijl installateur Rodney bezig is de omvormers in de meterkast te installeren, is monteur Michael de zonnepanelen op het dak aan het monteren. Michael kan ondertussen erg genieten van het uitzicht, vooral op deze klus met uitzicht op de zee! Als de klus voltooid is en de installateurs de bussen hebben ingeladen, is er op de zaak altijd ruimte voor een hapje en een drankje.


 Van geen ervaring naar zelfstandig monteur in het installeren van zonnepanelen? Bij Comfort Solar en het opleidingstraject via Strevon gaat dit jou lukken! 

Opleidingstraject

Via Strevon volg jij het opleidingstraject voor monteur duurzame techniek. Je behaalt installQ certificaten en wordt een erkende monteur.

Doorgroeimogelijkheden

Doorgroeien naar een rol al zelfstandig monteur met een eigen bus.

Salarisstappen plan

Concreet salarisstappen plan met daar aangekoppeld de verwachtingen en doelstellingen. 

Vacature zonnepanelen monteur - Comfort Solar

Welkom bij Comfort Solar

Comfort Solar is 10 jaar geleden opgericht door Adrie. Het bedrijf is begonnen onder de naam Comfort Install, dit was een eenmanszaak. Onder deze naam verkocht Adrie vooral airco’s. Een aantal jaar terug is hij via een externe verkoper van zonnepanelen geswitcht naar de installatie en montage van zonnepanelen. Het bedrijf kent momenteel 1 werknemer en een ZZP’er en zit in een groeiende fase. Comfort Solar onderscheidt zich door hun goeie service. Ze creëren echt de beleving bij de klanten en komen alle afspraken na. Een werknemer bij Comfort Solar heeft een groot doorzettingsvermogen, is flexibel en heeft plezier in zijn werk. 
Zonnepanelenmonteur - Comfort Solar - Utrecht - vacature

Adrie installeert een omvormer bij een bungalow waar een zonnestroomsysteem is geplaatst.

Michael en Rodney zijn bezig met een particuliere klus in Monster.

Adrie kijkt tevreden terug op zijn project in Rumpt.

Zonnepanelenmonteur - Comfort Solar - Utrecht - vacature

Adrie

Eigenaar bij Comfort Solar

''Ik werk persoonlijk de monteurs in''

''Ik heb Comfort solar 2 jaar geleden opgericht. We zijn een jong bedrijf die in een groeiende fase zit. We werken met een team van 2 man en kennen elkaar goed. Ik ben begonnen in de installatietechniek en ben vanuit deze ervaring de zonnepanelen ingegaan. Ik werk persoonlijk de monteurs in op de installatie en montage van zonnestroomsystemen.''

Wat kan je verwachten:

  • Salaris van €2000,- t/m €2500,- bruto per maand + groeiplan
  • Betaald opleidingstraject tot installateur zonnestroomsystemen
  • Je leert een echt vak in de elektrotechniek & duurzaamheid
  • Compleet werkkleding pakket + werkschoenen
  • Een goed inwerk en omscholingstraject met een vast aanspreekpunt

Wanneer ben je geschikt voor dit werk?

Leergierigheid

Het werk als startende monteur is intensief en nieuw. Je begint daarom met monteren van zonnestroom projecten en groeit door naar installatie. Belangrijk om leergierig te zijn tijdens deze ontwikkeling.

Affiniteit met techniek

Het monteren en installeren van zonnestroom projecten is een technisch beroep. Producten bestaan uit diverse onderdelen en worden continu vernieuwd. Affiniteit en interesse voor duurzame techniek is belangrijk en houdt je werk leuk.

Geven om een goed milieu 

Bij Comfort Solar willen ze graag een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Het is belangrijke dat deze missie jou aanpsreekt. 

Resultaatgerichte mindset

Elke klus is zo goed mogelijk voorbereid. Maar als monteur ontdek je altijd nieuwe uitdagingen. Het is belangrijk om initiatief te zijn en met je team te zoeken naar een oplossing.

Bekijk de video over Comfort Solar:

Solliciteren en een proefdag draaien?

Aangenaam! Ik ben Lennart Huibers van Strevon & Comfort Solar.

Als je graag een dag wil meelopen ben ik jou contactpersoon. Ik ben specialist in het opleiden en werven van leerling zonnepanelenmonteurs.

Ik ga jou opleiden en begeleiden in deze nieuwe stap. 


Ben je na het lezen direct overtuigd geraakt? Solliciteer en loop direct een dag mee bij ons. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken.