Vacature: Zonnepanelenmonteur

Ga jij jezelf ontwikkelen in de volwaardig monteur?

Wat kan je verwachten?

Startsalaris:

€2250,- t/m €2750,- bruto per maand. Daarbij horen secundaire voorwaarden volgens de Cao kleinmetaal.

Opleidingstraject:

Anderhalf jaar werk & leer traject om het vak te leren. Je krijgt begeleiding en wordt ingewerkt door John van Bijsterveld

Contract:

Na anderhalf jaar krijg je bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd aangeboden. 

Doorgroeien:

Doorgroeimogelijkheden naar een voorman en werkvoorbereiding functie.

Kijk mee op een dagelijks klus: 

Ochtend:

Het is ongeveer 10:00 als je samen met onze collega's Evert en Jonanthan aan het werk bent op een project. Jullie zijn bezig met het plaatsen van 24 indaksystemen op een schuur in Nieuwerbrug aan den Rijn. Jullie halen de lading panelen uit de aanhanger. 

Voorbereiding: 

Jullie werken meestal met een railsysteem voor het aanleggen van panelen. Bij een indaksysteem is dit niet van toepassing en monteer je van te voren een rails op het paneel. Als er 8 panelen zijn voorbereid is het tijd om het dak op te gaan. 

Het dak op:

Veilig werken is belangrijk op deze hoogte. Daarom maken jullie gebruik van steiger waar tegelijk de panelen worden klaar gezet. Nu is het tijd om de panelen één voor één te gaan monteren. Samen met Jonanthan begin je rechts van de schuur met het monteren. 

Monteren: 

Op deze hoogte hebben jullie een prachtig uitzicht over het platteland rondom Nieuwerbrug aan den Rijn. Vandaag hebben jullie prachtig weer met een temperatuur van 21 graden. Tijdens het monteren van elk paneel merk je hoe belangrijk een goede voorbereiding is. 

Bekend terrein:

Het is bekend terrein voor de mannen bij Van Bijsterveld. Vorig jaar hebben ze het dak van de eerste schuur met 12 indak systemen vol gelegd. Ze zijn trots op hun vakwerk en het feit dat ze weer mogen terugkomen. Kwaliteit gaat voor kwantiteit bij Van Bijsterveld installaties.

Welkom op de klus!

In deze video zie je hoe ons team een 24 indak systeem met zonnepanelen aanleggen. Je krijgt met de video een goede indruk van het werk als monteur. Sta jij binnenkort samen met ons op het dak? 
Vijf jaar geleden ben ik begonnen met werken bij John. Wat ik fijn vind aan het werk bij John is dat hij niet continue meekijkt over je schouder, hij geeft je het vertrouwen en de vrijheid. Ook heb je veel afwisseling en variatie in de projecten. Samen met het team vinden we de kwaliteit en slim werken belangrijker dan de snelheid waarmee we de zonnepanelen plaatsen. Ook na vijf jaar stap ik elke dag nog met plezier de bus in.
Jonanthan - Zonnepanelenmonteur bij Van Bijsterveld Installaties

Wie zijn wij?

Van Bijsterveld installaties is een erkend installateur voor zonnepanelen uit Driebruggen. Het bedrijf is opgericht in 2012 door John van Bijsterveld. Ze werken regionaal en doen veel particuliere klussen. John heeft een passie voor zonnepanelen en de duurzaamheid branche. Zelf werkt hij elke dag nog vol mee. Hij is op zoek naar iemand die deze passie met hem deelt.

Wat is belangrijk?

Plezier

Je hebt een positieve drive en motivatie om hard te werken. Daarnaast haal je plezier uit het werk.

Investeren

Je bent bereid om te investeren in jezelf en een opleiding te volgen. Het traject duurt anderhalf jaar en vereist een gemotiveerde inzet. 

Omgeving Ameide

Je bent in bezit van een rijbewijs en woonachtig in omgeving  Driebruggen. 

Passie voor duurzaamheid 

Je bent enthousiast en geïnteresseerd in ons vakgebied. Naast je interesse in zonnepanelen ben je ook benieuwd naar de techniek van omvormers.

Interesse en wil je meer weten?

Aangenaam! Ik ben Job van Strevon & Van Bijsterveld en ik ben specialist in het opleiden en bemiddelen van zonnepanelenmonteurs. 


Ik ben de contactpersoon als je meer informatie wil of een sollicitatie achterlaat. 

Binnenkort sluit deze vacature:

30-09-2020
Eindigt om 12:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden