Vacature: Zonweringmonteur

Word jij onze nieuwe collega?

Zonweringen monteren & installeren bij Peeters Zonwering! 🛠☀️

Het is vrijdagochtend als de stralende zon opkomt boven het bedrijfspand van Peeters Zonwering. Vandaag gaan de service en onderhoud monteurs Vincent en Tomsol, onderhoud doen op een project in Goirle. Samen laden ze de bus in en rijden ze in 20 minuten naar het project. Er worden deze dag 50 screens gecontroleerd op slijtage. Terwijl monteur Vincent de armen van de zonwering bijstelt, is monteur Tomsol bezig met het controleren van de bevestigingen. Dankzij de goeie samenwerking met elkaar, verloopt deze klus erg soepel. Rond half 4 laden ze de bussen weer in, op naar de zaak. Elke vrijdagmiddag om 4 uur is er een borrel met het hele team. Onder het genot van een hapje en een drankje, wordt er tevreden teruggeblikt op de afgelopen week.


Lijkt jou het gaaf om techniek te combineren met klantencontact? Bij Peeters Zonwering combineer je dit terwijl je met een hechte groep monteurs werkt!

Opleidingstraject

Via Strevon volg jij het opleidingstraject voor tweede monteur in zonweringen. 

Doorgroeimogelijkheid

Doorgroeien naar een rol als tweede monteur > eerste monteur > hoofdmonteur. 

Salaris stappenplan

Concreet salarisstappen plan met daar aangekoppeld de verwachtingen en doelstellingen. 

Vincent en Tomsol hebben de bus ingeladen en zijn klaar om de dag te beginnen.

Tomsol heeft zijn gereedschap uit de bus gehaald, en gaat beginnen met de installatie.

Vincent heeft de hoogwerker klaargezet, waardoor hij de screens op de 3e verdieping kan bereiken.

Welkom bij Peeters Zonwering

Peeters Projectzonwering is in 1999 opgericht door Peter Peeters. Het bedrijf is begonnen met alleen de installatie van de zonweringen. 10 jaar later heeft Peeters Zonwering een nieuwe tak opgericht, namelijk de afdeling Service en Onderhoud. Deze tak is echt gericht op het stuk service wat er na de oplevering wordt aangeboden. Door de diverse weersomstandigheden in Nederland hebben de zonweringen en screens veel te verduren. Daarom is het onderhouden hiervan erg belangrijk. In totaal zijn er 12 monteurs in dienst verdeeld in 6 groepen. Binnen de teams hangt een gezellige en Brabantse sfeer.

Wat zeggen onze monteurs:

''Dagelijks verzorg ik de installatie van zonneschermen" 

Ik ben een echte allrounder. Ik hou van de techniek en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. In mijn dagelijkse werkzaamheden raak ik nooit uitgeleerd. Door de verschillende projecten en klussen heb ik veel variatie in mijn werk. Samen met een fantastisch team geven we altijd 200% voor de particulier of opdrachtgever

Tomsol- monteur service en onderhoud

''Klaar staan voor mijn collega's, dat vind ik het belangrijkste''

Als servicemanager regel ik elke dag de planningen voor mijn collega's. Ik vind het erg belangrijk dat zij weten wat hun te doen staat, en waar ze moeten zijn. Ook verzorg ik de after sales. Ik haal energie uit de tevreden klanten. Daar doen we het met z'n alle voor. Binnen ons bedrijf hangt een gemoedelijke, brabantse sfeer.

Koksal- service manager

Wat kan je verwachten:

  • Startsalaris €1950,- t/m €2500,- bruto p.m.
  • Hecht team van monteurs die veel samendoen
  • Een betaald opleidingstraject + groeiplan
  • Een gezellige en Brabantse cultuur
  • Compleet werkkledingpakket + werkschoenen

Wanneer ben je geschikt voor dit werk?

Werken op hoogtes

Als zonwering monteur moet je regelmatig op hoogte een product monteren + installeren.    

Afwisseling 

Als monteur doe je ongeveer 2 a 3 klussen per dag. Elke klus zijn qua locatie, materiaal en gebouw weer anders. Het is belangrijk is om flexibel te zijn. 

Affiniteit met techniek

Het monteren en installeren van zonweringen is een technisch beroep. Producten bestaan uit diverse onderdelen en bevatten elektrotechnische elementen. Affiniteit en interesse voor deze techniek is belangrijk. 

Reistijd

Door de meerdere klussen op verschillende locaties ben je vaak onderweg met de werkbus. Het is belangrijk dat je hier plezier uithaalt. 

Oplossingen zoeken

Elke klus is zo goed mogelijk voorbereid. Maar als monteur ontdek je altijd nieuwe uitdagingen. Het is belangrijk om initiatief te zijn en met je team te zoeken naar een oplossing. 

Hoe pakt ons team een klus aan?

Solliciteren en een proefdag draaien?

Aangenaam! Ik ben Lennart Huibers van Strevon & Peeters Zonwering.

Als je graag een dag wil meelopen ben ik jou contactpersoon. Ik ben specialist in het opleiden en werven van zonwering monteurs. Ik ga jou opleiden en begeleiden in deze nieuwe stap. 


Ben je na het lezen direct overtuigd geraakt? Solliciteer en loop direct een dag mee bij ons. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken