Bij Peeters Zonwering aan de slag als Zonwering Monteur

Het is vrijdagochtend als de stralende zon opkomt boven het bedrijfspand van Peeters Zonwering. Vandaag gaan de service en onderhoud monteurs Vincent en Tomsol, onderhoud doen op een particuliere klus in Goirle. Samen laden ze de bus in en rijden ze in 20 minuten naar het project. Er worden deze dag 10 zonwering schermen gecontroleerd op slijtage.

Ben jij technisch aangelegd maar heb je hier nog niet de vereiste opleidingen voor? Of ben je op zoek naar een compleet nieuw vak? Dan is dit voor jou de oplossing! Strevon biedt jou een gratis omscholingstraject waar je leert omgaan met zonwering techniek. Tijdens deze opleiding ga jij aan de slag bij Peeters Zonwering als Zonwering Monteur

De volgende 4 zekerheden heb je:

  • Gegarandeerd een vaste baan
  • Samenwerken in een teamverband
  • Een persoonlijk ontwikkelplan
  • Werken & Leren
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Peeters Zonwering en de omscholing.
Meer informatie
Zonwering monteur bij Peeters Zonwering - Strevon

"Door de verschillende projecten en klussen heb ik veel variatie in mijn werk. Samen met een fantastisch team geven we altijd 200% voor de particuliere klant of opdrachtgever."

Tomsol - Monteur Service en Onderhoud

Ben jij uit voor een nieuwe uitdaging?

Via het omscholingstraject van Strevon ga jij aan de slag bij Peeters Zonwering. Samen met collega's ga jij zonneschermen plaatsen en onderhouden. Elke werknemer wordt persoonlijk gecoacht en begeleid. Je leert de technische vaardigheden en kneepjes van het vak zonwering techniek. Je leert om slim en effectief te werken en plannen. Dit is belangrijk in je dagelijks werk.

Klik nu op 'Ik wil meer weten!' om meer informatie te ontvangen over:

  • Arbeidsvoorwaarden + Salaris stappenplan
  • Alle informatie over wie wij zijn als bedrijf
  • Inhoud van omscholingsprogramma voor startend zonwering monteur
  • Alle doorgroeimogelijkheden binnen Peeters Zonwering
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Peeters Zonwering en de omscholing.
Ik wil meer weten!
Zonwering Monteur - Strevon zonwering
"Samen met een fantastisch team geven we altijd 200%."

Ik werk bij Peeters Zonwering, omdat het team geweldig is en we elkaar helpen waar nodig! Ik ben een echte allrounder. Ik hou van de techniek en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. In mijn dagelijkse werkzaamheden raak ik nooit uitgeleerd. Door de verschillende projecten en klussen heb ik veel variatie in mijn werk. Samen met een fantastisch team geven we altijd 200% voor de particuliere klant of opdrachtgever

Tomsol - Monteur Service en Onderhoud

"Het werk is erg afwisselend. Elke dag staan we weer voor nieuwe uitdagingen en kansen."

Ik ben 40 jaar en werk nu een tijdje voor Peeters Zonwering. Ik ben in korte tijd doorgegroeid naar Service Manager. Ik regel nu dagelijks de planningen en doe daarnaast de after sales. Ik zorg ervoor dat mijn collega's altijd nieuwe uitdagende projecten krijgen.

Koksal - Service Manager