Wil jij werken en leren?

Bekijk onze BBL techniek vacatures!

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

BBL techniek vacatures

BBL techniek vacatures zijn er voor allerlei verschillende functies. Zo kun je met een BBL opleiding bijvoorbeeld zonnepanelen installateur, of elektromonteur worden. Ook zijn er verschillende BBL-opleidingen voor installatietechniek. 

Welke richting je kiest: je werk is afwisselend en leuk. Je komt op de meest bijzondere plekken en werkt steeds met verschillende mensen samen. Soms ben je alleen op pad, dan werk je weer samen met collega’s aan een groot project. 

Naarmate je na je opleiding meer werkzaamheden zelfstandig uitvoert en meer taken op je kan nemen, kun je doorgroeien naar een andere functie binnen de techniek. 

De vraag naar goed en enthousiast technisch personeel is groot. Solliciteer vandaag nog voor een van onze BBL techniek vacatures en maak een begin met jouw toekomst in de techniek! Bekijk hier alle actuele vacatures in de bouw en techniek.

Werken en leren techniek vacatures

Wil jij werken en leren? Dan zijn onze werken en leren techniek vacatures precies wat je zoekt. Je bent welkom zonder vooropleiding of ervaring en wanneer je start krijg je meteen een salaris. Daarnaast betaald jouw werkgever je opleiding dus loop je ook geen financieel risico. De techniek branche biedt veel werkgelegenheid en doorgroeimogelijkheden

Solliciteer vandaag nog voor één van de uitdagende werken en leren techniek vacatures van Strevon!

Meer weten over onze gratis leer-werktrajecten binnen de techniek waar je zonder opleiding of ervaring kan starten? Neem dan contact op met Strevon!

Werken en leren in techniek 

Werken en leren in de techniek is leuk en zorgt dat jij later een mooie betaalde baan kan vinden waarbij vaste contracten eerder regel zijn, dan uitzondering. Een mooie en zekere toekomst

Werken en leren in de techniek is een ideale manier van leren wanneer de schoolbanken en theorieboeken niet aan jou besteed zijn. 

Jouw toekomst in de techniek 

De vooruitzichten met betrekking tot de werkgelegenheid in de techniek zijn zeer goed. Vooral de energietransitie maar ook innovaties zoals elektrisch rijden zorg dat er veel werk is, nu maar zeker ook in de toekomst. De techniek zal je altijd blijven uitdagen en kansen zijn er genoeg. Leren en werken in de techniek geeft je een kans op een prachtige carrière binnen de techniek waarbij je door kan groeien tot een mooie leidinggevende functie. 

Werken en leren in de techniek is eigenlijk betaald omscholen naar de techniek en daar vertellen we je graag meer over op onze betaald omscholen naar de techniek pagina.


Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van de cao metaal en techniek en je leest hier alles over het bbl salaris. Werken en leren in de techniek doe je veelal op basis van een BBL-opleiding. 

Omscholen met Strevon 

We hebben bij Strevon verschillende opleiding in de techniek op werken en leren gebaseerd. Samen zorgen we dat jij het allerbeste uit jezelf en je opleiding haalt. Onze opleidingen zijn allemaal op mbo niveau. 

Voor onze bbl opleiding of omscholing heb je geen vooropleiding nodig. Wel is het handig als je enthousiast bent en doorzettingsvermogen hebt. Ook enige affiniteit met techniek is natuurlijk een pré, dat zul je terugzien in alle werken en leren techniek vacatures. 

Veelgestelde vragen:

Waarom werken in de techniek?

De technieksector is een zeer brede branche. Van installatietechniek tot elektrotechniek, civiele techniek of zonnepanelen techniek: je kunt letterlijk alle kanten op. Er is daarom altijd wel een uitdagende functie die jou aanspreekt. 

Daarnaast zijn er altijd veel baankansen, en de doorgroeimogelijkheden zijn ook groot. 


Wat is een technische opleiding?

Bij de opleidingen binnen de categorie Techniek leer je om dingen te bouwen of te verbeteren. Of je nou ingenieur wordt, of een opleiding voor assistent elektromonteur: technische opleidingen zijn er in verschillende vormen en op verschillende niveaus.


Wat is BBL?

BBL is de afkorting van beroepsbegeleidende leerweg. Je leert het vak terwijl je het uitoefent. Zo maak je direct kennis met de werkzaamheden die je straks in je loopbaan ook gaat uitvoeren. Hiervoor krijg je ook salaris betaald, eigenlijk start je carrière al bij je opleiding.