Vacature elektromonteur

Berkhout Elektro

Locatie: Zwaag

Is werken in de techniek jouw ding, maar heb je hier nog niet je beroep van gemaakt? Dan is dit echt jouw kans! Jij kan namelijk een nieuwe carrière starten in de techniek, geheel zonder relevante werkervaring. Strevon schoolt jou gratis om tot elektromonteur. Je start bij Berkhout Elektro als leerling-elektromonteur en ontwikkelt jezelf in anderhalf jaar tijd tot volwaardig elektromonteur.

Werken als elektromonteur in Zwaag

Werkdag bij Berkhout Elektro

Rond zeven uur ‘s ochtends stap je samen met je collega’s de bus in. Op naar een nieuwbouwproject! Vandaag ga jij de meterkast installeren op dit project. Doordat je dit tijdens de elektrotechnische basiscursus al geleerd hebt, weet je precies hoe je dit moet aanpakken. Samen met je collega’s werk jij fluitend de dag door en leer je van hen. Je hebt echt plezier in je werk, omdat je nu eindelijk doet wat je altijd al voor ogen hebt gehad.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanleggen van elektriciteit
 • Het verhelpen van storingen
 • Onderhouden van schakelmateriaal en bedrading


Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de installatietechniek, zonnepanelen en zonwering!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande knop. Je krijgt dan meer informatie over het opleidingstraject als elektromonteur bij Strevon en Berkhout Elektro.

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Berkhout Elektro en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: elektromonteur

Als elektromonteur ben je dagelijks met gedetailleerde werkzaamheden bezig. Dit houdt het werk uitdagend en gaaf. De volgende eigenschappen en kenmerken zijn noodzakelijk voor dit werk:

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent technisch aangelegd;
  • Je kunt goed communiceren;
  • Je bent leergierig en pakt dingen snel op;
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.


  Salaris elektromonteur Berkhout Elektro:

   • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*;
   • Persoonlijk groeiplan;
   • Een praktisch en volledig vergoed omscholingstraject tot elektromonteur;
   • Een jong team van collega-monteurs;
   • Leuke teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.


  * Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Werkgever Berkhout Elektro uit Zwaag

Berkhout Elektro is tien jaar geleden opgericht door Ruud Berkhout en is gevestigd in Zwaag. Wij zijn een flexibel en betrouwbaar elektrotechnisch bedrijf, dat uiteenlopende diensten levert. Hierbij moet je denken aan huisinstallaties, bedrijfsinstallaties, ledverlichting, zonnepanelen, netwerken en kleinschalige beveiliging. Met ons jonge team van acht collega’s willen we altijd een perfect resultaat afleveren. Dit zorgt ervoor dat we vaak opnieuw benaderd worden door een vaste aannemers en klanten.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon:

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Berkhout Elektro en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!