Vacature elektromonteur

Hoogendoorn Elektrotechniek

Locatie: Hazerswoude

Is werken in de techniek jouw ding, maar heb je hier nog niet je beroep van gemaakt? Dan is dit echt jouw kans! Jij kan namelijk een nieuwe carrière starten in de techniek, geheel zonder relevante werkervaring. Strevon schoolt jou gratis om tot elektromonteur. Je start bij Hoogendoorn Elektrotechniek als leerling elektromonteur en ontwikkelt jezelf in anderhalf jaar tijd tot volwaardig elektromonteur.

Elektromonteur gezocht in Hazerswoude

Werkdag in de elektrotechniek

Het is 8:00 in de ochtend wanneer Wesley fluitend over het bouwproject Meander in Waddinxveen loopt. Hier is Wesley met twee collega’s namens Hoogendoorn Elektrotechniek verantwoordelijk voor de elektrotechniek in elke luxe woning. Die verantwoordelijkheid dragen Wesley en zijn collega’s met trots en zelfvertrouwen. De afgelopen jaren heeft hij alle ruimte gekregen om zich door te ontwikkelen binnen dit hechte familie bedrijf.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanleggen van elektriciteit
 • Het verhelpen van storingen
 • Onderhouden van schakelmateriaal en bedrading

  Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject als elektromonteur bij Strevon en Hoogendoorn Elektrotechniek.

  Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de installatietechniek, zonnepanelen en zonwering!
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Hoogendoorn Elektrotechniek en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: elektromonteur

Als elektromonteur ben je dagelijks met gedetailleerde werkzaamheden bezig. Dit houdt het werk uitdagend en gaaf. De volgende eigenschappen en kenmerken zijn noodzakelijk voor dit werk:

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent technisch aangelegd;
  • Je kunt goed communiceren;
  • Je bent leergierig en pakt dingen snel op;
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.


  Salaris elektromonteur Hoogendoorn Elektrotechniek

   • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*
   • Persoonlijk groeiplan;
   • Een praktisch en volledig vergoed omscholingstraject tot elektromonteur;
   • Een jong team van collega-monteurs;
   • Leuke teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.


  * Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Werken bij Hoogendoorn Elektrotechniek in Hazerswoude

Al 21 jaar is Hoogendoorn Elektrotechniek een begrip in omgeving Hazerswoude. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid en heeft het zich gevestigd een pand met alle faciliteiten. Hoogendoorn Elektrotechniek is een familiebedrijf waarbij inmiddels de tweede generatie leiding geeft aan het bedrijf. We richten ons op het installeren van elektrotechnische installaties in de luxe woningbouw, zonnepanelen, beveiliging en robotica sector. Ons team bestaat uit 7 erkende monteurs. Er heerst een unieke familiesfeer waarin collega's elkaar opleiden en ontwikkelen.  

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteurzonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Hoogendoorn Elektrotechniek en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!