Vacature elektromonteur

JR Techniek

Locatie: Harmelen

Wil jij een nieuwe carrière in de elektrotechniek starten? Op dit moment is JR Techniek druk op zoek naar versterking. Samen met Strevon hebben ze een betaald opleidingstraject ontwikkeld met dagcursussen in de elektrotechniek. De elektromonteurs van JR Techniek leren je graag meer over de merken Nefit en Valliant in de warmtepompen, de Solar Edge omvormers en andere materialen en installaties waar ze dagelijks meewerken. Lees snel verder!

Werken als elektromonteur in Harmelen

Werkdag als elektromonteur

Elektromonteur Bart komt aanrijden bij een luxe villa in De Meern. Het project zit in de laatste fase en dit geeft Bart veel plezier in zijn werk. Het is vandaag veel binnenwerk en afmonteren. Terwijl hij de voordeur binnenstapt doet hij zijn werkschoenen uit en trekt hij zijn pantoffels aan. De nieuwe vloer mag niet vies worden. Dat is het gevolg van werken in het luxe segment, zegt hij lachend. Trots laat hij in de kelder de warmtepompinstallatie zien die hij samen met zijn collega van JR Techniek heeft geplaatst en geïnstalleerd.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanleggen van elektriciteit
 • Het verhelpen van storingen
 • Onderhouden van schakelmateriaal en bedrading

  Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject als elektromonteur bij Strevon en JR Techniek.

  Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de installatietechniek, zonnepanelen en zonwering!
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over JR Techniek en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: elektromonteur 

Als elektromonteur ben je dagelijks met gedetailleerde werkzaamheden bezig. Dit houdt het werk uitdagend en gaaf.
De volgende eigenschappen en kenmerken zijn noodzakelijk voor dit werk:

  • Waar andere stoppen met nadenken vind jij het juist interessant worden;
  • Affiniteit of ervaring in de elektrotechniek;
  • Rijbewijs B + mogelijkheid om naar bedrijf toe te komen;
  • 100% inzet en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


  Salaris elektromonteur JR Techniek

   • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*;
   • Persoonlijk groeiplan;
   • Afwisselend werk in de buurt van Harmelen;
   • Werkdagen van 7:00 tot 16:00 of 8:00 tot 17:00;
   • Gratis opleidingstraject met dagcursussen in de elektrotechniek;
   • Doorgroeimogelijkheden naar zelfstandig elektromonteur;


  * Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Werkgever JR Techniek uit Harmelen

JR Techniek is een bekend begrip in Harmelen. Het familiebedrijf is in 1985 opgericht door Jan Roest. Dat het een familiebedrijf is proef je direct aan de warme & gemoedelijke sfeer. Niet voor niets werken er in totaal 16 medewerkers. Ze zijn een totaalinstallateur in het luxe segment. In één week kunnen ze druk zijn met zonnepanelen leggen, een warmtepomp installeren, verlichting hangen in een bedrijfshal en een meterkast plaatsen in een luxewoning. De afwisseling in de werkzaamheden is groot.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteurzonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zestien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over JR Techniek en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!