Vacature elektromonteur

Kippersluis

Locatie: Nieuwegein

Kippersluis Elektrotechniek Meterkast installatie - Strevon

Kippersluis wil samen met Strevon bijdragen aan jouw ontwikkeling! Dankzij het gratis opleidingstraject tot elektromonteur kun jij meteen starten. Binnen dit bedrijf liggen veel kansen en kan jij jezelf doorontwikkelen tot leidinggevende monteur. Zonder ervaring kan jij meteen aan de slag!

Werken als elektromonteur in Nieuwegein

Word jij onze nieuwe elektromonteur?

Op een zonnige donderdagochtend om 7:00 uur komt de bus van Kippersluis B.V. aan op een zakelijke klus in Nieuwegein. Elektromonteur Stephen is hier al een aantal weken bezig met verschillende elektroklussen. Vandaag gaat hij de elektrische installatie renoveren, vernieuwt hij de alarminstallaties en brandmeldinstallatie op dit werk. ‘Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, omdat de klussen altijd uitdagend en erg afwisselend zijn’ vertelt hij. Doordat er bij Kippersluis B.V. veel vraag naar werk is, zijn ze hard op zoek naar nieuwe collega’s.


Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanleggen van elektriciteit
 • Het verhelpen van storingen
 • Onderhouden van schakelmateriaal en bedrading
 • Vernieuwen van alarminstallaties

  Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject als elektromonteur bij Strevon en Kippersluis.

  Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de installatietechniek, zonnepanelen en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Kippersluis en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Elektromonteur - Strevon

Vacature-eisen: elektromonteur

Als elektromonteur ben je dagelijks met gedetailleerde werkzaamheden bezig. Dit houdt het werk uitdagend en gaaf. De volgende eigenschappen en kenmerken zijn noodzakelijk voor dit werk:

   • Je hebt een leergierige houding;
   • Je kunt zelfstandig werken;
   • Je kunt goed communiceren;
   • Je hebt gevoel voor humor.


   Salaris elektromonteur Kippersluis:

    • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*;
    • Persoonlijk groeiplan;
     • Hecht team van monteurs;
     • Een gratis opleidingstraject tot elektromonteur;
     • Werkkleding pakket van Kippersluis B.V.


   * Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Werkgever Kippersluis uit Nieuwegein

Ons bedrijf genaamd Kippersluis B.V. is in 1980 opgericht door Wim van Kippersluis. We zijn gevestigd in Nieuwegein en werken momenteel met 7 monteurs in vaste dienst en een aantal inleenkrachten. Onze cultuur binnen Kippersluis B.V. omschrijven we als open en eerlijk. De monteurs hebben een hechte band met elkaar en hebben allemaal de ambitie om door te groeien. Momenteel werken de monteurs veel zelfstandig aan de projecten, omdat er een groot tekort aan personeel is. Als monteur bij Kippersluis B.V. ben je leergierig en heb je interesse in de diensten.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteurzonnepanelen monteurelektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Kippersluis en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!