Vacature elektromonteur

Knotters Elektra

Locatie: Oudewater

Hou jij van uitdagend werk binnen de techniek, maar heb je hier nog weinig tot geen ervaring mee? Dan is dit jouw kans! Via het gratis omscholingstraject van Strevon kan jij meteen aan de slag als elektromonteur bij Knotters Elektra uit Oudewater.

Werken als elektromonteur in Oudewater

Ga jij de uitdaging aan bij ?

Het is 7:00 in de ochtend, de gemeente Oudewater wordt langzaam wakker, het is druk op de weg en veel werkbussen rijden Oudewater in en uit. Vanaf de weg is een prachtig nieuwbouwappartementen complex te zien. De lampen langs het water zorgen voor een mooi effect in de ochtendschemering. Martien en Joost, inwoners van Oudewater en omgeving zijn trots dat zij namens Knotters elektra mogen meewerken aan dit miljoenenproject.


Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanleggen van elektriciteit
 • Het verhelpen van storingen
 • Onderhouden van schakelmateriaal en bedrading

  Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject als elektromonteur bij Strevon en Knotters Elektra.

  Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de installatietechniek, zonnepanelen en zonwering!
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Knotters Elektra en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: elektromonteur 

Als elektromonteur ben je dagelijks met gedetailleerde werkzaamheden bezig. Dit houdt het werk uitdagend en gaaf. De volgende eigenschappen en kenmerken zijn noodzakelijk voor dit werk:

   • Je komt uit de omgeving Oudewater
   • Je hebt er een hekel aan om onder werktijd op je telefoon te zitten
   • Je bent technisch en geïnteresseerd in de elektrotechniek
   • Je wil graag werken en neemt verantwoordelijkheid
   • Je houdt van afwisselend werk zoals particulier, luxe bouw, renovatie en utiliteit projecten


   Salaris elektromonteur Knotters Elektra

    • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*;
    • Persoonlijk groeiplan;
     • Diverse elektra cursussen, VCA, Aanhanger rijbewijs en een hoogwerker certificaat
     • Een betaald opleidingstraject om binnen 5 jaar door te groeien naar zelfstandig monteur
     • Geen overuren, elke dag ben je rond 16:00 klaar
     • Na anderhalf jaar een vast contract
     • Bijna altijd werk in en rondom Oudewater


   * Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Werkgever Knotters Elektra uit Oudewater

Knotters elektra is een familiebedrijf en viert in 2022 het 100-jarig jubileum. Twee jaar geleden heeft Guus, de vierde generatie, het bedrijf overgenomen van zijn vader Gert. Doordat het een familiebedrijf is hebben ze een hechte groep van monteurs werken. Iedereen binnen het bedrijf helpt elkaar graag. Knotters elektra werkt 75% voor regionale aannemers, 15% voor kaasfabrieken en 10% voor overige klanten. Ze zijn actief in de brand- en inbraakbeveiliging, datanetwerken, mechanische ventilatie en elektrotechniek.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon:

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Knotters Elektra en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!