Bus Molen Elektra Veenendaal Strevon

Vacature elektromonteur

Molen Elektra

Locatie: Veenendaal

Elektrotechniek Molen Elektra Strevon

Heb jij affiniteit met techniek? Dan ben je bij Molen Elektra aan het juiste adres! Via Strevon volg jij een volledig vergoed omscholingstraject binnen de elektrotechniek en kun jij jezelf ontwikkelen tot elektromonteur binnen Molen Elektra.

Werken als elektromonteur in Veenendaal

Ga jij de uitdaging aan bij Molen Elektra?

Op maandagochtend om 7:00 uur laad je samen met je collega’s de bus in. Onderweg naar de klus praat je wat bij over het afgelopen weekend en bereid je je voor op het nieuwbouwproject. De komende periode gaan jullie al het elektrowerk aansluiten op een megaproject in Culemborg. Dankzij het omscholingstraject ben je expert geworden in de installatie van verlichting. Als je om 16:15 uur terugrijdt naar de werkplaats, verbaas je je er weer over hoe snel jij je elke dag ontwikkelt.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanleggen van elektriciteit
 • Het verhelpen van storingen
 • Onderhouden van schakelmateriaal en bedrading


Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject als elektromonteur bij Strevon en Molen Elektra.

Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de installatietechniek, zonnepanelen en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Molen Elektra en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Elektra werk Molen Elektra Strevon Meterkast

Vacature-eisen: elektromonteur

Als elektromonteur ben je dagelijks met gedetailleerde werkzaamheden bezig. Dit houdt het werk uitdagend en gaaf. De volgende eigenschappen en kenmerken zijn noodzakelijk voor dit werk:

   • Je kunt zelfstandig werken;
   • Je hebt affiniteit met (elektro)techniek;
   • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
   • Je bent leergierig en pakt dingen snel op;
   • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel.


   Salaris elektromonteur Molen elektra:

    • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*;
    • Persoonlijk groeiplan;
    • Een praktisch en volledig vergoed omscholingstraject tot elektromonteur;
    • Een hecht team van nuchtere monteurs;
    • Werkkleding pakket van Molen Elektra;
    • Geweldige teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.


   * Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Werkgever Molen Elektra uit Veenendaal

Molen Elektra heeft meer dan 60 jaar ervaring in de elektrotechniek. Wij zijn dé specialist op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en domotica systemen. Wij zijn actief op nieuwbouwprojecten, woonhuizen en industrie. Momenteel werken wij met 13 monteurs, die wij allround inzetten. Onze monteurs zijn proactief en zelfstandig; na het inwerktraject pakken ze dingen snel op en ontwikkelen ze zich snel. Wij streven ernaar om onze klanten steeds weer blij met betrouwbare en snelle service, up to date vakmanschap en aandacht voor de afwerking. Wij doen alles net even mooier, beter en slimmer; dat is Molen Elektra.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Molen Elektra en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!