Vacature elektromonteur

Randstad Elektrotechniek

Locatie: Leiderdorp

Heb jij nog geen relevante werkervaring in de techniek, maar zou je graag met je handen willen werken? Via het gratis omscholingstraject tot elektromonteur van Strevon kan jij dit realiseren! Je start bij Randstad Elektrotechniek en volgt naast je werkzaamheden verschillende trainingen en cursussen.

Werken als elektromonteur in Leiderdorp

Jouw werkdag bij Randstad Elektrotechniek!

Als de koffie rond zeven uur ‘s ochtends achter de kiezen is, begint jouw werkdag. Samen met twee collega’s ga jij naar een nieuwbouwproject in Katwijk aan Zee. Je tilt de gereedschapskisten uit de bus en vervolgt je route richting de klus. Vandaag ga jij het lichtnetwerk aansluiten op dit project. Je luistert naar de radio en geniet ondertussen van het uitzicht op de zee. De klus verloopt helemaal zoals gepland, dankzij de goede communicatie met je collega’s die een verdieping hoger aan de slag zijn.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanleggen van elektriciteit
 • Het verhelpen van storingen
 • Onderhouden van schakelmateriaal en bedrading

  Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject als elektromonteur bij Strevon en Randstad Elektrotechniek.

  Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures  aan in de installatietechniek, zonnepanelen en zonwering!
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Randstad Elektrotechniek en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: elektromonteur

Als elektromonteur ben je dagelijks met gedetailleerde werkzaamheden bezig. Dit houdt het werk uitdagend en gaaf. De volgende eigenschappen en kenmerken zijn noodzakelijk voor dit werk:

    • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
    • Je werkt graag met je handen;
    • Je kunt goed communiceren;
    • Je bent leergierig en pakt dingen snel op;
    • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.


    Salaris elektromonteur Randstad Elektrotechniek

     • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*;
     • Persoonlijk groeiplan;
     • Een praktisch en volledig vergoed omscholingstraject tot elektromonteur;
     • Gemotiveerde collega’s die jou willen helpen;
     • Uitdagende projecten;
     • Leuke teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.


    * Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Randstad Elektrotechniek uit Leiderdorp

Randstad Elektrotechniek, gevestigd in Leiderdorp, is in 1972 opgericht. We hebben een platte en flexibele organisatie met als doel zo snel en doelmatig mogelijk onze klanten te bedienen. We doen dit met een team van 31 monteurs, die zich hier dagelijks hard voor inzetten. We voeren voornamelijk zakelijke, maar ook particuliere klussen uit. Hierbij moet je denken aan licht, beveiliging en noodstroominstallaties voor zakelijke opdrachtgevers en zonnepanelen en laadpalen voor particuliere klanten. Randstad Elektrotechniek staat voor kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en klantgerichtheid.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Randstad Elektrotechniek en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!