Vossenstein Elektromonteurs | Strevon omscholing

Vacature elektromonteur
Vossenstein Elektrotechniek

Locatie: Kockengen

Heb jij nog geen relevante werkervaring in de techniek, maar zou je graag met je handen willen werken? Via het gratis omscholingstraject tot elektromonteur van Strevon kan jij dit realiseren!
Je komt te werken bij Vossenstein Elektrotechniek als leerling-elektromonteur en volgt naast je werkzaamheden verschillende trainingen en cursussen!

Elektromonteur gezocht in Kockengen

Werkdag als elektromonteur

In Tilburg wordt een nieuw distributiecentrum voor de Decathlon gebouwd. Een grote hal van ruim 45.000 vierkante meter. Op het dak zijn meer dan 15.000 zonnepanelen geplaatst. Wat dit project extra uitdagend maakt voor Vossestein is dat zij verantwoordelijk zijn voor alle elektra. Dit betekent dat zij de omvormers installeren en het zonnestroom-systeem aansluiten op het net. Van dit soort projecten worden de monteurs bij Vossestein Elektrotechniek enthousiast.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanleggen van elektriciteit
 • Het verhelpen van storingen
 • Onderhouden van schakelmateriaal en bedrading
 • Installeren van omvormers


Zie jij jezelf werken als elektromonteur? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande knop. Je ontvangt informatie over het omscholingstraject via Strevon en het leertraject bij Vossenstein Elektrotechniek.

Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Bekijk alle openstaande vacatures van Strevon in de installatietechniek, zonnepanelen en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Randstad Elektrotechniek en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: elektromonteur

Als elektromonteur ben je dagelijks met gedetailleerde werkzaamheden bezig. Dit houdt het werk uitdagend en gaaf. De volgende eigenschappen en kenmerken zijn noodzakelijk voor dit werk:

    • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
    • Je hebt affiniteit of ervaring in de elektrotechniek;
    • Je wilt niet alleen weten wat je doet maar ook hoe je het doet;
    • Leergierige houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


    Salaris elektromonteur Vossenstein Elektrotechniek

     • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*;
     • Persoonlijk ontwikkelplan;
     • Inwerktraject door zelfstandige elektromonteurs;
     • Op termijn een eigen werkbus;
     • Betaald opleidingstraject in de elektrotechniek;
     • Doorgroeimogelijkheden naar zelfstandig elektromonteur.


    * Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Werkgever Vossenstein Elektrotechniek uit Kockengen

Vossestein Elektrotechniek is 9 jaar geleden opgericht door Remco. Samen met Frank geeft hij dagelijks leiding aan dit mooie familiebedrijf in Kockengen. Frank is verantwoordelijk voor de elektrotechnische installaties in de particuliere en zakelijke markt. Remco focust zich op de service en onderhoud van zonne-energiesystemen. Afgelopen jaren zijn ze specialist geworden in het AC-gedeelte bij grote projecten. Dat betekent dat ze verantwoordelijk zijn voor het elektra gedeelte vanaf de omvormer tot aan de meterkast. Waar andere bedrijven afhaken vanwege de complexiteit, begint het werk voor de monteurs van Vossestein Elektrotechniek.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteurzonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Het helpen van mensen in hun omscholing geeft mij enorm veel energie. Om startende monteurs te zien ontwikkelen is enorm gaaf en motiverend.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Vossenstein Elektrotechniek en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!