Vacature elektromonteur

Weernekers Elektro

Locatie: Geldermalsen

Wil jij werken aan afwisselende en uitdagende projecten als elektromonteur? Dan is dit jouw moment! Zonder ervaring kan jij al meteen aan de slag bij Weernekers Elektro. Hoe? Door het gratis omscholingstraject tot elektromonteur van Strevon. Naast je werkzaamheden volg jij verschillende trainingen en cursussen tot elektromonteur.

Werken als elektromonteur in Geldermalsen

Werk mee aan gave projecten bij Weernekers Elektro!

Het is donderdagochtend half 8 als jij samen met je collega's aankomt op de klus. Vandaag gaan jullie verder met de aanleg van de verlichting op dit grote project. Terwijl je collega's het lichtnetwerk in de hal aansluiten, ben jij in de kantoorruimte bezig met de installatie van de data-netwerken. Door de afwisseling in dit werk verloopt de dag erg snel. Rond 4 uur 's middags zit de werkdag er alweer op en praat je samen met je collega's nog gezellig na.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanleggen van elektriciteit
 • Het verhelpen van storingen
 • Installatie van data-netwerken
 • Installeren van omvormers


Wil jij starten als elektromonteur? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande knop en ontvang informatie over het omscholingstraject via Strevon.

Op zoek naar een vacature in een andere branche? Bekijk alle andere openstaande vacatures van Strevon in de zonnepanelen, installatietechniek en zonwering.

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Weernekers Elektro en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: elektromonteur 

Als elektromonteur ben je dagelijks met gedetailleerde werkzaamheden bezig. Dit houdt het werk uitdagend en gaaf. De volgende eigenschappen en kenmerken zijn noodzakelijk voor dit werk:

    • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
    • Je werkt graag met je handen; 
    • Je bent leergierig en pakt dingen snel op;
    • Je bent goed in de communicatie.


    Salaris elektromonteur Weernekers Elektro

     • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*;
     • Persoonlijk groeiplan;
     • Inwerktraject door zelfstandige elektromonteurs;
     • Op termijn een eigen werkbus;
     • Vriendschappelijke sfeer in het team;
     • Teamuitjes en borrels.


    * Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Weernekers Elektro uit Geldermalsen

Weernekers Elektro is in 1970 opgericht door Bert Weernekers. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers bij de aanleg van elektrische installaties. Maar ook bij de aanleg van aanverwante onderdelen, zoals verlichting, datanetwerken, intercom & toegangscontrole, laadpunten voor elektrisch rijden en zonnepanelen. We doen dit met een hecht team van gemotiveerde monteurs, die voornamelijk werken op utiliteitsprojecten of klein industrie. Hierdoor denken ze ook mee met de opdrachtgevers. Die vinden dat erg leuk!

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Weernekers Elektro en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!