Vacature installatiemonteur

Energie voor elkaar

Locatie: Ede

Werk jij graag met je handen en ben jij technisch aangelegd? Via het gratis omscholingstraject van Strevon kun jij de stap naar de installatietechniek maken! Hiervoor heb jij geen ervaring nodig, doordat je de basis al leert met de cursussen en trainingen van het omscholingstraject tot installatiemonteur. In deze vacature lees je over alle mogelijkheden voor jou.

Werken als installatiemonteur in Ede

Jij zorgt voor een tevreden klant bij Energie voor elkaar!

Om 7:30 uur start jouw werkdag. De koffie is achter de kiezen en samen met je collega ga jij naar een nieuwbouwwoning die onlangs afgemaakt is. De bewoners hebben geen warm water meer en nu is het aan jullie de taak om dit op te lossen. Als installatiemonteur bij Energie voor elkaar ben jij verantwoordelijk voor de installatie en onderhoud op de klussen. Als de storing verholpen is en je de klant weer tevreden en opgelucht achterlaat, stap je rond 16:15 uur weer de bus in en zit jullie werkdag erop.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Installatie en onderhoud aan de stadsverwarming sets
 • Het verhelpen van storingen
 • Het installeren van warmtesystemen en  sanitaire voorzieningen


Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject als installatiemonteur bij Strevon en Energie voor elkaar.

Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Energie voor elkaar en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: installatiemonteur

Tijdens je werk als installatiemonteur, ben je dagelijks met veel precisiewerk bezig. Daarom zijn een aantal zaken erg belangrijk:

 • Je bent leergierig en pakt dingen snel op;
 • Je hebt inzicht en bent ruimdenkend;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Je kunt snel schakelen


Salaris installatiemonteur

Dit kun je van ons verwachten:

 • Startsalaris € 2000,- t/m € 2500,- bruto per maand*;
 • Persoonlijk groeiplan;
 • Een volledig vergoed omscholingstraject tot installatiemonteur;
 • Een ervaren team van monteurs die jou gaan inwerken;
 • Werkkleding pakket van Energie voor elkaar;
 • Variërende en uitdagende projecten.


* Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Werkgever Energie voor elkaar uit Ede

Energie voor elkaar is sinds 2018 begonnen en is een snel groeiende organisatie. Nederland moet van het gas af, de uitstoot moet naar beneden. Dit is ook de reden waarom wij zo hard groeien. We werken op dit moment met 5 monteurs die variërende werkzaamheden doen. Enerzijds zijn onze monteurs bezig met de onderhoud en installatie van de warmte sets. Anderzijds zijn we druk met loodgieters werk voor een woningbouwvereniging. Werkzaamheden zijn dus 50/50 woningbouw en installatie/onderhoud werkzaamheden. Een nieuwe leerling-monteur zal ook op meerdere aspecten worden ingezet.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Energie voor elkaar en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!