Vacature installatiemonteur

Installatiebedrijf Lommers 

Locatie: Den Bosch

Ben jij graag technisch bezig en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Strevon biedt jou de ultieme kans om jezelf via een gratis opleidingstraject te ontwikkelen als installatiemonteur. Dankzij deze kans die wij jou aanbieden krijg jij de mogelijkheid om door te groeien in je vak binnen Installatiebedrijf Lommers!

Werken als installatiemonteur in Den Bosch

Werkdag bij installatiebedrijf Lommers

Monteur Robert laat trots foto’s zien van hoe deze badkamer er een week geleden uitzag, op de foto’s zie je een kale badkamer met een paar leidingen lopen. Inmiddels hebben de monteurs van installatiebedrijf Lommers de badkamer in eren hersteld en zijn ze vandaag bezig met de afwerking van deze klus. Als monteur bij Lommers ben je dagelijks bezig met woningbouw renovaties zoals: het repareren en monteren van CV-ketels, badkamers en toiletten.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Installatie en onderhoud aan woningbouw-renovatieprojecten 
 • Het verhelpen van storingen
 • Het installeren van warmtesystemen en sanitaire voorzieningen


Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject als installatiemonteur bij Strevon en installatiebedrijf Lommers.

Ben je op zoek naar een vacatures in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Installatiebedrijf Lommers en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: installatiemonteur

Tijdens je werk als installatiemonteur, ben je dagelijks met veel precisiewerk bezig. Daarom zijn een aantal zaken erg belangrijk:

 • Affiniteit met techniek en voldoende basiskennis van gereedschap 
 • In bezit van een Rijbewijs
 • Flexibele houding
 • Bereid om dingen aan te nemen


Salaris installatiemonteur 

Dit kun je van ons verwachten:

 • Start salaris €2000,- t/m €2500,- bruto per maand*
 • Persoonlijk groeiplan
 • Hecht team van monteurs met een Brabantse sfeer
 • Een praktisch en betaald opleidingstraject tot installatiemonteur
 • Compleet werkkleding pakket + PBM’s van Lommers


* Dit bedrag is afhankelijk van je affiniteit en ervaring met techniek. 

Installatiebedrijf Lommers uit Den Bosch

Installatiebedrijf Lommers heef al meer dan 90 jaar ervaring in de installatietechniek.  Sinds 1930 staan ze bekend om hun snelle service en uitstekende kwaliteit. Betrouwbaarheid staat centraal bij Installatiebedrijf Lommers. De klant moet 100% op jou kunnen vertrouwen! Installatiebedrijf Lommers doet opdrachten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Tom Lommers geeft momenteel leiding aan alle projecten en is de 4e generatie in de familie Lommers. Volgens Tom kun je een werknemer bij Lommers herkennen aan zijn motiverende houding Bij Installatiebedrijf Lommers werken nu 15 loodgieters, 5 servicemonteurs en 5 mensen op kantoor.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. 

Het helpen van mensen in hun omscholing geeft mij enorm veel energie. Om startende monteurs te zien ontwikkelen is enorm gaaf en motiverend.


Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Installatiebedrijf Lommers en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!