Installatiemonteur Werkdag Werkplezier TIB De Boer Strevon

Vacature installatiemonteur

TIB De Boer

Locatie: Hazerswoude

Instructies Plattegrond Teamwork TIB De Boer Strevon

Ben jij op zoek naar een technische uitdaging, maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Via Strevon kan jij je laten omscholen tot installatiemonteur. Wij bieden jou de kans om jezelf via een gratis opleidingstraject te ontwikkelen tot volwaardig installatiemonteur bij TIB De Boer.

Werken als installatiemonteur in Hazerswoude

Bij TIB De Boer leg jij de installaties!

Je komt enthousiast aan op een nieuwbouwproject waar je de komende weken aan de slag zult gaan. Samen met je collega’s stap je uit de bus en bespreken jullie de planning. Vandaag ga jij aan de slag met de installatie van een warmtepomp. Als installatiemonteur ben jij verantwoordelijk voor het aanleggen, vervangen, repareren en onderhouden van verschillende soorten installaties. Hierbij moet je denken aan installaties voor gas, centrale verwarming en water.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Installatie en onderhoud op particuliere en zakelijke projecten
 • Het verhelpen van storingen
 • Het installeren van warmtesystemen en sanitaire voorzieningen


Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject als installatiemonteur bij Strevon en TIB de Boer.

Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over TIB De Boer en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Technische ruimte Werkdag Strevon TIB De Boer

Vacature-eisen: installatiemonteur TIB De Boer

Tijdens je werk als installatiemonteur, ben je dagelijks met veel precisiewerk bezig. Daarom zijn een aantal zaken erg belangrijk:

   • Je wilt een vak leren
   • Je hebt interesse in of affiniteit met techniek
   • Je hebt een rijbewijs
   • Je bent leergierig en pakt dingen snel op


   Salaris installatiemonteur Installatiebedrijf TIB De Boer

   Dit kun je van ons verwachten:

      • Startsalaris €2000, - t/m €2500, - bruto per maand*
      • Persoonlijk groeiplan
      • Een praktisch & betaald opleidingstraject tot installatiemonteur
      • De unieke kans om te starten in de techniek
      • Werkkleding pakket van TIB De Boer


      * Dit salaris is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met de techniek.

Werkgever TIB De Boer uit Hazerswoude

Technisch Installatie Bedrijf De Boer is in 1974 opgericht en is gevestigd in Hazerswoude. We zijn een veelzijdig technisch bedrijf dat zich vooral richt op de installatietechniek. Momenteel werken we met 50 monteurs in de leeftijd van 17-65 jaar. Wij vinden het erg belangrijk dat elke medewerker plezier in zijn of haar werk heeft. Door onze monteurs veel vrijheid te geven, stellen zij zich verantwoordelijk op en werken zij aan echte kwaliteit. Ons doel is om te streven naar verbetering en het werkplezier nog meer uit te stralen. We willen als team trots zijn op alle resultaten!

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over TIB De Boer en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!