Aan het sleutelen kijkend VKP Beveiliging - Strevon

Vacature installatiemonteur

VKP Beveiliging

Locatie: Woerden

Installatie kijkend VKP Beveiliging - Strevon

Heb jij passie voor beveiliging en wil jij het maximale uit jezelf halen? Dan is VKP Beveiliging dé werkgever voor jou! Met de juiste instelling kun jij een beveiligingsspecialist worden. Geen ervaring? Geen probleem! Via het gratis omscholingstraject van Strevon leer jij al snel alles wat je nodig hebt als beveiligingsmonteur.

Werken als installatiemonteur in Woerden

Bij VKP Beveiliging kom jij op gave projecten!

Je komt om 7:00 uur binnen bij het gebouw van Talpa en ziet de mannen van de ochtendshow zitten bij Radio 538. Je wordt goed ontvangen door een medewerker die je een kopje koffie aanbiedt. De komende weken ben jij samen met je ervaren collega verantwoordelijk voor de installatie van de beveiliging in het pand. Omdat je goed wordt ingewerkt door je collega en daarnaast het omscholingstraject van Strevon volgt, vliegen de dagen voorbij.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Installatie en onderhoud op particuliere en zakelijke projecten
 • Het verhelpen van storingen
 • Het installeren van warmtesystemen en sanitaire voorzieningen


Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject als installatiemonteur bij Strevon en VKP Beveiliging.

Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over VKP Beveiliging en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Werken aan plafond VKP Beveiliging - Strevon

Vacature-eisen: installatiemonteur 

Tijdens je werk als installatiemonteur, ben je dagelijks met veel precisiewerk bezig. Daarom zijn een aantal zaken erg belangrijk:

    • Je houdt van aanpakken.
    • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
    • Je kunt goed communiceren.
    • Je bent leergierig en pakt dingen snel op.
    • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.


    Salaris installatiemonteur Installatiebedrijf VKP Beveiliging

    Dit kun je van ons verwachten:

        • Een startsalaris tussen €2000,- en €2500,- bruto per maand*;
        • Persoonlijk groeiplan;
        • Een praktisch en volledig vergoed omscholingstraject tot beveiligingsmonteur;
        • Een geweldige teamsfeer;
        • Werkkleding pakket van VKP Beveiliging;
        • Leuke teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.


        * Dit salaris is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met de techniek.

VKP Beveiliging uit Woerden

Technisch Installatie Bedrijf De Boer is in 1974 opgericht en is gevestigd in Hazerswoude. We zijn een veelzijdig technisch bedrijf dat zich vooral richt op de installatietechniek. Momenteel werken we met 50 monteurs in de leeftijd van 17-65 jaar. Wij vinden het erg belangrijk dat elke medewerker plezier in zijn of haar werk heeft. Door onze monteurs veel vrijheid te geven, stellen zij zich verantwoordelijk op en werken zij aan echte kwaliteit. Ons doel is om te streven naar verbetering en het werkplezier nog meer uit te stralen. We willen als team trots zijn op alle resultaten!

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over VKP Beveiliging en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!