Vacature zonnepanelen monteur

Atlas Power

Locatie: Putten 

Zonnepanelenmonteurs Strevon Dak Duurzaam

Houd jij van afwisseling in je werk en ben jij graag in de buitenlucht? Ben jij op zoek naar meer uitdaging in je werk? Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze functie! Via Strevon volg jij een volledig vergoed omscholingstraject tot zonnepanelen monteur. Je hebt dus geen ervaring nodig om aan de slag te gaan bij Atlas Power in Putten. Naast je dagelijkse werkzaamheden volg jij namelijk verschillende cursussen en trainingen. Buiten de kennis die je opdoet, behaal je ook alle benodigde certificaten. Met de juiste instelling ontwikkel jij jezelf tot volwaardige zonnepanelen monteur!

Werken als zonnepanelen monteur in Putten

Werken aan duurzaamheid bij Atlas Power!

Als de koffie op is en de vogeltjes beginnen te fluiten, is het om 7:00 uur 's morgens tijd voor jou en je collega's om te vertrekken naar jullie klus. Op deze particuliere woning gaan jullie zonnepanelen installeren. Als jouw ervaren collega alles heeft uitgelegd aan de bewoners, gaan jullie van start. Voordat jullie het dak op gaan, installeren jullie de valbeveiliging, zodat er veilig gewerkt kan worden. Doordat jij en je collega's goed op elkaar zijn ingespeeld verloopt deze klus weer helemaal zoals gepland. Hierdoor is de werkdag rond de klok van 15:00 uur alweer voltooid.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Monteren van zonnepanelen
 • Het verhelpen van storingen
 • Omvormers installeren
 • Het installeren van warmtepompen en laadpalen

  Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject zonnepanelen monteur via Strevon en Atlas Power.

  Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook  vacatures aan in de elektrotechniek, installatietechniek en zonwering!
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Atlas Power en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: zonnepanelenmonteur Atlas Power

Als zonnepanelen monteur ben je dagelijks fysiek bezig. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer en werkt aan een zo goed mogelijk resultaat. Om dit te kunnen realiseren zijn een aantal punten belangrijk:

 • Je bent leergierig en pakt dingen snel op;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Je kunt goed communiceren


Salaris zonnepanelen monteur Atlas Power

Dit kun je van ons verwachten:

 • Startsalaris € 2000,- t/m € 2500,- bruto per maand*;
 • Persoonlijk ontwikkelplan;
 • Een volledig vergoed omscholingstraject tot zonnepanelen monteur;
 • Een vriendschappelijke sfeer binnen het team;
 • Werkkleding pakket van Atlas Power;
 • Geweldige teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.


* Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 

Altas Power uit Putten

Atlas Power is in 2019 opgericht en staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Atlas Power heeft jaren ervaring in de installatietechniek en groenvoorziening en zijn ervan overtuigd dat het klimaat een handje geholpen moet worden. Daarom is Atlas Power vanuit passie voor ondernemen en duurzaamheid gestart. Atlas Power doet dit samen met een team van 35 man, waarvan 15 monteurs. Het doel van Atlas Power is om zoveel mogelijk duurzame producten aan te bieden en het werk voor de monteurs zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor kan Atlas Power echt kwaliteit leveren.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Atlas Power en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!