Vacature zonnepanelen monteur

BT Duurzaam

Locatie: Rosmalen

Strevon biedt jou een gratis opleidingstraject tot zonnepanelen monteur aan. hierdoor kun jij jezelf ontwikkelen als erkend installatiemonteur. BT duurzaam gaat uitbreiden, waardoor jij door kunt groeien tot allround monteur duurzaamheid. Bekijk de mogelijkheden voor jou!

Werken als zonnepanelen monteur in Rosmalen

Werken aan duurzaamheid bij BT Duurzaam!

Als je ’s ochtends de kantine en het magazijn van BT Duurzaam binnenloopt, zie je een groep vrolijke monteurs. Ze drinken een bak koffie en laden de bussen in. Vandaag gaat zonnepanelenmonteur Lotfi met 3 collega’s, 15 zonnepanelen leggen bij een particuliere klant in Nuland. ''Ik ga dagelijks met plezier naar mijn werk, omdat de werkzaamheden afwisselend zijn en we een geweldig team hebben!''

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Monteren van zonnepanelen
 • Het verhelpen van storingen
 • Omvormers installeren
 • Het installeren van warmtepompen en laadpalen


Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject zonnepanelen monteur via Strevon en BT Duurzaam.

Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, installatietechniek en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over BT Duurzaam en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: zonnepanelen monteur

Als zonnepanelen monteur ben je dagelijks fysiek bezig. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer en werkt aan een zo goed mogelijk resultaat. Om dit te kunnen realiseren zijn een aantal punten belangrijk:

  • Je beschikt over BT Power: doorzettingsvermogen
  • Je bent leergierig en wilt weten hoe de duurzaamheidstechniek werkt
  • Je beschikt over een rijbewijs + de mogelijkheid om naar het bedrijf toe te komen
  • Geen last van hoogtevrees
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wilt doorgroeien binnen het bedrijf


  Salaris zonnepanelen monteur BT Duurzaam

  Dit kun je van ons verwachten:

   • Startsalaris van €2000,- t/m €2500,- bruto per maand*
   • Groeiplan
   • Compleet werkkleding pakket + werkschoenen
   • Doorgroeimogelijkheden naar allround duurzaamheidsmonteur
   • Afwisselend en regionaal werk
   • Betaald opleidingstraject tot monteur duurzaamheid met InstallQ certificaten


  * Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 

BT Duurzaam uit Rosmalen

BT Duurzaam is 10 jaar geleden opgericht door Rick van Vliet. De laatste 2 jaar is het bedrijf hard gegroeid in omgeving en professionaliteit. Ze werken nu in verschillende ploegen met in totaal 11 monteurs. Binnen de groep heerst een opgewekte Brabantse sfeer. BT duurzaam doet vooral particuliere opdrachten en soms ook zakelijke opdrachten op een bouwproject. De opdrachten bij BT Duurzaam bestaan uit het installeren van zonnepanelen en het plaatsen van laadpalen en oplaadpunten.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over BT Duurzaam en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!