Zonnepanelenmonteur - Comfort Solar - Utrecht - vacature

Vacature zonnepanelen monteur

Comfort Solar

Locatie: Nieuwegein

Zonnepanelenmonteur - Comfort Solar - Utrecht - vacature

Strevon staat voor jouw ontwikkeling! Wij bieden jou een betaald opleidingstraject leerling duurzaamheid, waardoor er voor jou doorgroeimogelijkheden binnen Comfort Solar liggen. Dankzij deze kans die wij jou aanbieden kun jij doorgroeien tot erkend zonnepanelen monteur.

Werken als zonnepanelen monteur in Nieuwegein

Werken aan een beter milieu bij Comfort Solar!

Je ziet de stralende zon opkomen op een heldere zomerdag zo’n 500 meter van het strand vandaan. Vandaag gaan de zonnepalen installateurs Rodney en Michael 10 zonnepanelen leggen bij een particuliere klus aan de kust in Monster. De installateurs zijn meer dan collega’s. Ze kunnen erg goed samenwerken met elkaar. ‘’We hebben een hele goeie band met elkaar opgebouwd’’ vertelt installateur Michael. Een goeie samenwerking met je collega’s is erg belangrijk tijdens de werkzaamheden.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Monteren van zonnepanelen
 • Het verhelpen van storingen
 • Omvormers installeren
 • Het installeren van warmtepompen en laadpalen

  Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject zonnepanelen monteur via Strevon en Comfort Solar.

  Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, installatietechniek en zonwering!
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Comfort Solar en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: zonnepanelenmonteur Comfort Solar

Als zonnepanelen monteur ben je dagelijks fysiek bezig. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer en werkt aan een zo goed mogelijk resultaat. Om dit te kunnen realiseren zijn een aantal punten belangrijk:

  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je hebt een doorzettingsvermogen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je bent bereid om jezelf te ontwikkelen


  Salaris zonnepanelen monteur

  Dit kun je van ons verwachten:

   • Salaris van €2000,- t/m €2500,- bruto* per maand
   • Groeiplan
   • Betaald opleidingstraject tot installateur zonnesystemen
   • Je leert een echt vak in de elektrotechniek & duurzaamheid
   • Compleet werkkleding pakket + werkschoenen
   • Een goed inwerk en omscholingstraject met een vast aanspreekpunt


  * Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 

Comfort Solar uit Nieuwegein

Comfort Solar is 10 jaar geleden opgericht door Adrie. Het bedrijf is begonnen onder de naam Comfort Install, dit was een eenmanszaak. Onder deze naam verkocht Adrie vooral airco’s. Een aantal jaar terug is hij via een externe verkoper van zonnepanelen geswitcht naar de installatie en montage van zonnepanelen. Het bedrijf kent momenteel 1 werknemer en een ZZP’er en zit in een groeiende fase. Comfort Solar onderscheidt zich door hun goeie service. Ze creëren echt de beleving bij de klanten en komen alle afspraken

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Comfort Solar en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!