Vacature zonnepanelenmonteur

Debion Energietechniek

Locatie: Giessenburg

Debion monteurs - Strevon Zonnepanelen

Vanwege de groei en ambitie wil Debion Energie het team uitbreiden met leerling-monteurs. Samen met Strevon krijgen starters de kans om als leerling zonnepanelen monteur te starten. Er is een opleidingstraject ontwikkeld zodat je het vak in zowel praktijk als theorie snel kan leren. Daarnaast word je ingewerkt en begeleidt door ervaren monteurs.

Werken als zonnepanelenmonteur in Giessenburg

Werken aan duurzaamheid bij Debion Energietechniek!

In een prachtige groene omgeving staat het team van Debion Energie op een agrarische schuur. Terwijl de mannen dit zonnestroomproject installeren kunnen ze genieten van een prachtig uitzicht. Op deze schuur worden ruim 500 panelen geïnstalleerd en aangesloten door Debion Energie. Ruim 10 kilometer verderop is het team Jeroen en Jack aan het werk op een particuliere klus. Wat direct opvalt, is dat de teams goed op elkaar zijn ingespeeld.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Monteren van zonnepanelen
 • Het verhelpen van storingen
 • Omvormers installeren
 • Het installeren van warmtepompen en laadpalen


Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject zonnepanelen monteur via Strevon en Debion Energietechniek.

Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, installatietechniek en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Debion Energietechniek en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: zonnepanelen monteur

Als zonnepanelenmonteur ben je dagelijks fysiek bezig. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer en werkt aan een zo goed mogelijk resultaat. Om dit te kunnen realiseren zijn een aantal punten belangrijk:

   • Affiniteit met techniek en voldoende basiskennis van gereedschap 
   • Leergierige houding in duurzame technieken
   • In bezit van een Rijbewijs
   • Flexibele houding
   • Resultaatgerichte mindset


   Salaris zonnepanelen monteur Debion Energietechniek
   Dit kun je van ons verwachten:

    • Start salaris €2000,- t/m €2500,-* bruto per maand
    • Persoonlijk groeiplan
    • Hecht team van monteurs met een nuchtere sfeer
    • Een praktisch & betaald opleidingstraject monteur duurzame techniek  
    • Doorgroeien naar servicemonteur
    • Een goed inwerktraject door ervaren monteur Jeroen
    • Compleet werkkleding pakket + PBM’s van Debion


   * Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 


Debion Energietechniek uit Giessenburg

Ruim 12 jaar terug is Debion Energie opgericht door Marien Harrewijn. Vanaf het begin heeft de focus gelegen op de verduurzaming van gebouwen. Door de jaren heen is er veel kennis & kunde opgebouwd over duurzame energie. Anno 2021 richten wij ons op zowel de zakelijke als particuliere markt. We monteren & installeren: zonnepanelen, zonneboilers, duurzame ketels & kachels. We zitten in een enorm groeiende & dynamische markt. Hierdoor ontstaan ook veel kansen voor startende monteurs.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Debion Energietechniek en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!