Vacature zonnepanelenmonteur

Goforsunpower

Locatie: Rhenen

Ben jij technisch aangelegd en werk je graag in de buitenlucht? Dan ben je bij Goforsunpower op de juiste plek! Via het omscholingstraject tot zonnepanelen monteur van Strevon en Goforsunpower kun jij een omscholing maken naar de zonnepanelen sector. In deze vacature lees je over alle mogelijkheden voor jou.

Werken als zonnepanelen monteur in Rhenen

Help jij Nederland duurzamer maken bij Goforsunpower?

Als zonnepanelen monteur ben je dagelijks bezig met het monteren van zonnepanelen, het verhelpen van storingen, het plaatsen van omvormers en het installeren van laadpalen en warmtepompen. Vraag via onderstaande knop vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt meer informatie opgestuurd over het opleidingstraject bij Strevon en Goforsunpower.

Ben je op zoek naar een omscholing in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, installatietechniek en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Goforsunpower en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: Goforsunpower

Als zonnepanelen monteur ben je dagelijks fysiek bezig. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer en werkt aan een zo goed mogelijk resultaat. Om dit te kunnen realiseren zijn een aantal punten belangrijk:

  • Je bent leergierig;
  • Je hebt geen hoogtevrees;
  • In bezit van een Rijbewijs B;
  • Je bent een teamplayer.


Salaris zonnepanelen monteur Goforsunpower

  • Salaris €2000,- t/m €2500,- bruto p.m.*
  • Persoonlijk groeiplan
  • Unieke kans om te starten in de techniek
  • Hecht team van monteurs
  • Een gratis opleidingstraject monteur duurzaamheid


* Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 

Goforsunpower uit Rhenen

In 2015 is Go For Sun power opgericht. Het bedrijf is een onderdeel van Kerkhof Technische installaties. We richten ons op de verduurzaming van particulieren woningen. We monteren en installeren zonnepanelen, laadpalen & warmtepompen. Ons kantoor en showroom zit in Rhenen. Dit is het dagelijkse vertrekpunt voor onze duurzaamheid monteurs. Het team van Go For Sun power bestaat uit 11 mensen. Er zijn drie koppels van 2 monteurs die dagelijks zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen installeren.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Goforsunpower en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!