Vacature zonnepanelen monteur

Groenpand

Locatie: Utrecht

Draag jij graag bij aan een beter milieu en hou je van werken met je handen? Dan ben je hier op de juiste plek! Groenpand is op dit moment op zoek naar een installateurs met ambitie. Dit ambitieuze bedrijf biedt veel doorgroeimogelijkheden. Met een betaald opleidingstraject tot zonnepanelen monteur van Strevon kun jij jezelf omscholen in de praktijk bij Groenpand.

Werken als zonnepanelen monteur in Utrecht

Help jij mee Nederland verduurzamen bij Groenpand?

Als je ‘s ochtends het gebouw van Groenpand in komt lopen hoor je de stemmen van een groep opgewekte monteurs. Onder het genot van een verse bak koffie bespreken ze de klussen van gister. Monteur Douwe vertelt enthousiast dat het team gister een particuliere klus heeft afgerond waarbij ze een geheel huis hebben verduurzaamd. Hierbij hebben ze o.a. zonnepanelen, een groen garage dak en een warmtepomp geïnstalleerd. Monteur Jelle vertelt intussen verder: ‘’Het mooie aan deze opdracht was dat de klant echt milieubewust is geworden door Groenpand’’

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Monteren van zonnepanelen
 • Het verhelpen van storingen
 • Omvormers installeren
 • Het installeren van warmtepompen en laadpalen

  Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject zonnepanelen monteur via Strevon en Groenpand.

  Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, installatietechniek en zonwering!
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Groenpand en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: zonnepanelen monteur

Als zonnepanelen monteur ben je dagelijks fysiek bezig. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer en werkt aan een zo goed mogelijk resultaat. Om dit te kunnen realiseren zijn een aantal punten belangrijk:

 • Je hebt een echte ‘doeners’ mentaliteit;
 • Je hebt voldoende basiskennis van gereedschap; 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je wilt je steentje bijdragen voor een beter milieu;
 • Je hebt affiniteit met en interesse voor techniek.

Salaris zonnepanelen monteur Groenpand

 • Salaris: €2000,- t/m €2500,- bruto* p.m.;
 • Persoonlijk ontwikkelplan;
 • Een gezellig team met een missie om gebouwen groener te maken;
 • Doorgroeimogelijkheid naar teamleider;
 • Een praktisch en betaald opleidingstraject tot zonnepanelen installateur;
 • Een compleet en duurzaam werkkleding pakket van Groenpand.


* Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 

Werkgever Groenpand uit Utrecht

In 2014 is Groenpand opgericht door Joren Harmanny en IJmert Muilwijk. Beiden hebben een achtergrond in de milieukunde en een hart voor de natuur. Groenpand wilt een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht en telt 30 werknemers. Binnen Groenpand heerst een gezellige sfeer, met als hoogtepunt de vrijdagmiddagborrel. Het werk bij Groenpand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke opdrachten. Deze opdrachten bestaan uit het installeren van warmtepompen, het monteren van zonnepanelen en het aanleggen van natuurdaken.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Groenpand en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!