MB Zonnepanelen Strevon Teamfoto Aanhanger

Vacature zonnepanelenmonteur

MB Zonnepanelen

Locatie: Bodegraven

Werkdag Uitladen Lachen MB Zonnepanelen Strevon

Houd jij van werken in de buitenlucht en werk jij graag met je handen? Ben jij op zoek naar meer passie in je werk? Dan ben jij de juiste persoon voor deze functie! Via Strevon volg jij een volledig vergoed omscholingstraject tot zonnepanelen monteur. Ook zonder ervaring kun jij meteen starten bij MB Zonnepanelen!

Werken als zonnepanelen monteur in Bodegraven

Word jij de nieuwe zonnepanelen monteur van MB Zonnepanelen?

Je staat op het dak met een zonnepaneel in je hand. Vanaf kwart voor acht vanochtend ben jij samen met je collega bezig geweest met het aanleggen van de onderconstructie op het dak. Door de goede communicatie is dit erg vlot verlopen. Na de middaglunch gaan jullie acht zonnepanelen leggen bij deze particuliere klant. Met een geweldig uitzicht en een stralend zonnetje, gaat het zeker lukken deze klus te klaren.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Monteren van zonnepanelen
 • Het verhelpen van storingen
 • Omvormers installeren
 • Het installeren van warmtepompen en laadpalen


Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject zonnepanelen monteur via Strevon en MB Zonnepanelen.

Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, installatietechniek en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over MB Zonnepanelen en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Monteur Duurzaamheid Steiger MB Zonnepanelenmonteur MB Zonnepanelen Strevon

Vacature-eisen: zonnepanelen monteur MB Zonnepanelen

Als zonnepanelen monteur ben je dagelijks fysiek bezig. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer en werkt aan een zo goed mogelijk resultaat. Om dit te kunnen realiseren zijn een aantal punten belangrijk:

  • Je werkt graag in de buitenlucht;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt geen hoogtevrees;
  • Je bent leergierig en pakt dingen snel op;
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.


Salaris zonnepanelen monteur MB Zonnepanelen

  • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*;
  • Persoonlijk ontwikkelplan;
  • Een praktisch en volledig vergoed omscholingstraject tot zonnepanelen monteur;
 • Een vriendschappelijke sfeer binnen het team;
 • Werkkleding pakket van MB Zonnepanelen;
 • Geweldige teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.


* Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 

MB Zonnepanelen uit Bodegraven

MB Zonnepanelen is een ervaren en gecertificeerd installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in zonnestroominstallaties. Als we praten over ons bedrijf hebben we het over jarenlange technische- en bouwkundige vakkennis. We werken momenteel met 4 vaste monteurs en op projectmatige basis ook met zzp’ers. Dit doen wij in de omgeving van Bodegraven, waar wij ook gevestigd zijn. We voeren veel particuliere, maar ook zakelijke klussen uit.
Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over MB Zonnepanelen en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!