Vacature zonnepanelen monteur

Solention

Locatie: Ede

Ben jij op zoek naar technisch werk dat bij je past, maar heb je nog helemaal geen ervaring? Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze functie! Via het gratis omscholingstraject tot zonnepanelen monteur van Strevon kan jij meteen aan het werk bij Solention. Door middel van verschillende trainingen en cursussen word jij in anderhalf jaar omgeschoold tot volwaardig monteur.

Werken als zonnepanelen monteur in Ede

Bij Solention is jouw werk altijd uitdagend!

Als de zon langzaam opkomt en de bussen ingeladen zijn, ga jij samen met je collega op weg naar een klus. Rond 8:00 uur staan jullie op de stoep bij een particuliere klant. Vandaag gaan jullie 8 zonnepanelen installeren op het dak. Zodra de bus is uitgeladen en de valbeveiliging is geïnstalleerd, kan het echte werk gaan beginnen! Jij bent bezig met de installatie van de onderconstructie, terwijl je collega de omvormers in de meterkast vast maakt. Na de middaglunch gaan jullie samen de panelen leggen op dit schuine dak. Rond 15:15 uur is de klus afgerond en zit jullie werkdag er alweer op.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Monteren van zonnepanelen
 • Het verhelpen van storingen
 • Omvormers installeren
 • Het installeren van de onderconstructie


Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject zonnepanelen monteur via Strevon en Solention.

Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, installatietechniek en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Solention en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: zonnepanelen monteur

Als zonnepanelenmonteur ben je dagelijks fysiek bezig. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer en werkt aan een zo goed mogelijk resultaat. Om dit te kunnen realiseren zijn een aantal punten belangrijk:

 • Je kunt goed communiceren;
 • Je hebt geen hoogtevrees;
 • In bezit van een Rijbewijs B;
 • Je kan goed zelfstandig werken;
 • Je kan tegen je verlies bij een potje tafelvoetbal.  ;)

  Salaris zonnepanelen monteur Solention
  • Salaris €2000,- t/m €2500,- bruto p.m.*;
  • Persoonlijk ontwikkelplan;
  • Unieke kans om te starten in de techniek;
  • Hecht team van monteurs;
  • Inwerktraject door ervaren monteurs;
  • Een gratis opleidingstraject monteur duurzaamheid.


  * Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 

Solention uit Ede 

Solention is in 2014 opgericht. We willen een bijdrage leveren aan verlaging van de energiekosten, het verduurzamen van onze maatschappij én aan de onafhankelijkheid van de burger of bedrijf. We doen opdrachten voor zowel zakelijke als particulieren klanten. Dit doen wij met een team van 6 monteurs. We vinden het belangrijk dat de monteurs onderling goed kunnen communiceren. Dit is ook belangrijk in de wisselwerking met de klanten. 

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Solention en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!