Vacature zonnepanelen monteur

Van Bijsterveld Installaties

Locatie: Driebruggen

Samen met Strevon heeft Van Bijsterveld Installaties een opleidingstraject ontwikkeld. Je krijgt een betaald opleidingstraject aangeboden waarin je een NEN 3040 certificaat gaat behalen, een VCA en een dagcursus zonnepanelen leggen gaat volgen. Vervolgens vinden we het ook belangrijk dat jij je persoonlijk gaat ontwikkelen in je communicatievaardigheden en efficiënt leert werken. Wij willen samen met jou gaan groeien. Het is belangrijk dat jij je wilt ontwikkelen.

Werken als zonnepanelen monteur in Driebruggen

Een werkdag bij Van Bijsterveld Installaties!

Op een schuindak zijn Jonathan en Evert druk bezig met het plaatsen van 24 indak-systemen. Ze werken van links naar rechts. Zeker bij de bovenste rij is het belangrijk dat de panelen recht liggen en naadloos op elkaar aansluiten. Je ziet dat ze goed samenwerken want het is intensief om op een schuindak panelen te plaatsen. Terwijl Jonathan het laatste paneel van de bovenste rij vastschroeft, zorgt Evert ervoor dat het paneel recht blijft liggen.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Monteren van zonnepanelen
 • Het verhelpen van storingen
 • Omvormers installeren
 • Het installeren van warmtepompen en laadpalen

  Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject zonnepanelen monteur via Strevon en Van Bijsterveld Installaties.

  Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, installatietechniek en zonwering!
50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Van Bijsterveld Installaties en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: zonnepanelen monteur 

Als zonnepanelen monteur ben je dagelijks fysiek bezig. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer en werkt aan een zo goed mogelijk resultaat. Om dit te kunnen realiseren zijn een aantal punten belangrijk:

 • Je bent leergierig en wilt weten hoe installaties werken en functioneren;
 • Je hebt affiniteit met de techniek;
 • Je bent bereid energie te steken in je eigen ontwikkeling;
 • Je schrikt niet van hoogtes;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Salaris zonnepanelen monteur Van Bijsterveld Installaties

  • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,-* bruto per maand;
  • Persoonlijk groeiplan
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Klein Metaal-cao
  • Betaald opleidingstraject tot installatiemonteur
  • Doorgroeimogelijkheden naar voorman en werkvoorbereiding


* Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 

Van Bijsterveld Installaties uit Driebruggen

Van Bijsterveld installaties is een erkend installateur voor zonnepanelen uit Driebruggen. Het bedrijf is opgericht in 2012 door John van Bijsterveld. Ze werken regionaal en doen veel particuliere klussen. John heeft een passie voor zonnepanelen en de duurzaamheid branche. Zelf werkt hij elke dag nog vol mee. Hij is op zoek naar iemand die deze passie met hem deelt. Ben jij nieuwsgierig hoe je de panelen aansluit op een omvormer? Dan is Van Bijsterveld Installaties wat voor jou.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Van Bijsterveld Installaties en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!