Vacature zonnepanelen monteur

Welektro

Locatie: IJsselstein

Altijd al een baan in de techniek willen hebben? Zonder ervaring kan jij meteen aan de slag als zonnepanelen monteur. Hoe? Samen met Strevon heeft Welektro een gratis opleidingstraject tot zonnepanelen monteur ontwikkeld. Vanuit Welektro geven Wim, Vincent en Marcel extra trainingen en oefenopdrachten over elektra, krachtstroom en het oplossen van storingen. Daarnaast ga je ook erkende installQ certificaten halen zodat je volwaardig zonnepanelen monteur wordt.

Werken als zonnepanelenmonteur in IJsselstein

Werkdag bij Welektro!

Maandagochtend om 7:00 is het druk in de kantine bij Welektro. De mooie verhalen van afgelopen weekend en de vrijdagmiddagborrel worden met elkaar gedeeld. Er wordt veel gelachen en je kunt zien dat deze jongens een vriendengroep met elkaar vormen. Jonathan gaat vandaag samen met Jordy en Marcel naar een particuliere opdracht in Nieuwekerk aan den IJssel. Daar moeten ze een oude duurzame installatie op het dak vervangen door nieuwe zonnepanelen te plaatsen.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Monteren van zonnepanelen
 • Het verhelpen van storingen
 • Omvormers installeren
 • Het installeren van warmtepompen en laadpalen


Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan meer informatie over het omscholingstraject zonnepanelen monteur via Strevon en Welektro.

Ben je op zoek naar een vacature in een andere branche? Strevon biedt ook vacatures aan in de elektrotechniek, installatietechniek en zonwering!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Welektro en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: zonnepanelen monteur

Als zonnepanelen monteur ben je dagelijks fysiek bezig. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer en werkt aan een zo goed mogelijk resultaat. Om dit te kunnen realiseren zijn een aantal punten belangrijk:

 • Je bent geïnteresseerd en/of hebt een opleiding in de elektrotechniek;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt de ambitie om zelfstandig projecten te gaan draaien;
 • Je houdt van gezelligheid en bent een teamplayer;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Salaris zonnepanelen monteur Welektro

  • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,- bruto per maand*;
  • Persoonlijk groeiplan;
   • Interne scholing en oefenopdrachten van ervaren monteurs;
   • Afwisselend werk met maximaal 1 klus per dag;
   • Doorgroeimogelijkheden naar zelfstandig zonnepanelen monteur of elektromonteur;
   • Betaald opleidingstraject met erkende InstallQ certificaten;


* Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 

Werkgever Welektro uit IJsselstein

Welektro is in 2013 opgericht door Wim van Dijk. Het bedrijf is gevestigd in IJsselstein. Kwaliteit en veiligheid vindt Wim belangrijk. Sinds 2015 is het bedrijf daarom InstallQ erkend en beschikken zij over zegelrecht als zonnepanelenbedrijf. Afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid naar 12 medewerkers. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 20 en 30 jaar. Welektro plaatst zonnestroomsystemen voornamelijk bij sportverenigingen, scholen en zorginstellingen. De monteurs doen maximaal één project per dag met focus op kwaliteit & veiligheid. Veel monteurs werken al een aantal jaar voor Welektro. Ze vormen met elkaar een hechte groep collega's.

Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon

We zijn een team van zestien mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot zonwering monteur, zonnepanelen monteur, elektromonteur of installatiemonteur.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit zeventien mensen die zich richten op het werven, opleiden & detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering & installatie branche. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over het omscholingstraject en de mogelijkheden voor jou!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Welektro en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!