technisch personeel werven met een detacheringsbureau

Het salaris van een zonwering monteur is van verschillende factoren afhankelijk. Doordat we in Nederland steeds warmer en extreme zomers kennen, is het slim om de warmte buiten de deur te houden. Dat kan doormiddel van goede zonwering systemen. Steeds meer mensen laten dan ook zonwering installeren, waardoor de vraag naar goede monteurs toe neemt en dat maakt het loon aantrekkelijker.

Zonwering monteur

Als startend zonwering monteur ligt het salaris rond de €1700,- bruto per maand. Naarmate je meer ervaring en kennis opdoet, groei je al makkelijk door. Het gemiddelde salaris voor een zonwering monteur ligt om en nabij de €2500,- bruto per maand, en daar kun je dus nog verder boven uitgroeien. Wanneer je meer taken uit kunt voeren en dus breder inzetbaar bent, zal je salaris ook omhoog gaan. Met het omscholingstraject van Strevon kan je zonder enige werkervaring al aan de slag in de zonwering techniek. Je ontvangt een goed startsalaris van €2300,- bruto wat uitkomt op €1975,- netto.

Rolluiken monteur

Het gemiddelde salaris van een rolluiken monteur is € 1900,- bruto per maand. Een startend monteur verdient minder, maar naarmate je meer ervaring opdoet en meer zelfstandig kunt werken, groei je mee in je salaris. We komen in Nederland nog altijd technische vakmensen tekort, dus als rolluiken monteur kun je zo aan de slag. Je hebt de banen voor het uitzoeken en kunt dus de vacature kiezen die het beste bij je past.

Reactie plaatsen