technisch personeel werven met een detacheringsbureau

Je hebt de bekende zonwering monteurs binnen de zonwering maar je hebt ook verschillende specialisaties zoals een hoogwerker monteur of rolluiken monteur. Deze vallen ook onder de zonwering bij Strevon. De overeenkomst die deze beroepen hebben is dat het altijd maatwerk is. Zonwering bestaat in ontzettend veel verschillende vormen. Omdat het werk binnen de zonwering zo divers is leggen we de verschillende functies hieronder verder uit:

Baan als zonwering monteur

Als zonwering monteur is het erg belangrijk dat je affiniteit  met de techniek hebt. De belangrijkste taak van een zonwering monteur is het installeren en onderhouden van zonwering systemen. Zonwering komt in verschillende vormen voor, maar heeft in de basis natuurlijk maar één doel: het tegenhouden van de zon. Een parasol is een vorm van zonwering, maar screens, rolluiken, een luifel of markiezen ook. Je sluit hierbij ook alle benodigde elektra aan, en zorgt voor een veilige werkomgeving. Bij bestaande zonweringen zijn soms reparaties nodig en ook het onderhoud verzorg jij. Zonwering afstellen is ook een onderdeel wat hoort bij het werk van een zonwering monteur als monteur zonnescherm. Naast technisch inzicht is het ook belangrijk dat je goed kan communiceren. Een zonwering monteur heeft namelijk ook veel klantcontact. Samen met de klant kijk jij naar de mogelijke oplossingen en weeg je alle mogelijkheden en opties af. Hierbij is het belangrijk dat je flexibel bent omdat je je steeds moet aanpassen aan nieuwe en verschillende personen. Daarnaast is het werk van een zonwering monteur erg seizoensgebonden. In de zomer is de vraag naar zonwering altijd hoger en is het installeren in de buitenlucht natuurlijk een stukje aangenamer.

Baan als hoogwerker monteur

Als je van variatie in je werk houdt en geen hoogtevrees hebt, is het vak van een hoogwerker monteur wellicht iets voor jou! Een hoogwerker wordt voor allerlei doeleinden ingezet, bijvoorbeeld om te schilderen, zonwering te monteren of onderhouden, of het wassen van ramen. Als hoogwerker monteur doe je dus het werk van een monteur alleen dan met een hoogwerker.

Baan als rolluiken monteur

De werkzaamheden van een monteur rolluiken zijn gevarieerd maar duidelijk. Van het inmeten van de rolluiken, tot aan het uitleggen van het gebruik aan de klant: het hoort allemaal bij het werk van een rolluiken monteur. Rolluiken kunnen verschillende doeleinden hebben: het buitenhouden van zonlicht, geluid en warmte, maar dienen ook heel vaak als inbraakbeveiliging. Open rolluiken, gesloten rolluiken, in een bedrijf, winkel of woning. Als rolluiken monteur kom je op verschillende plekken. De ene keer werk je samen met collega’s aan de installatie van een groot rolluik bij een winkelpand of supermarkt en de dag erna voer je in je eentje onderhoud uit aan een rolluik bij een particulier thuis. Vaak ben je in de buitenlucht aan het werk, maar ook rolluiken installeren in een bedrijfspand of overdekt winkelcentrum komt ook voor.

Reactie plaatsen