BBL leerling monteur gezocht?

Leerling elektromonteur gezocht voor jouw bedrijf? Wij helpen jou met het vinden van een passende collega!

Vind personeel 

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Leerling monteurs opleiden tot gecertificeerd monteur.

Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

20+ samenwerkingen met elektrotechnische bedrijven

BBL leerling monteur gezocht!

Een Beroepsbegeleidende Opleiding (BBL) is een opleiding waarbij leren wordt gecombineerd met werken. BBL opleidingen zijn geschikt voor mensen die graag met hun handen willen werken, praktisch zijn ingesteld en liever niet meer terug de schoolbanken in willen.


Een leerling elektromonteur via Strevon gaat bij jou bedrijf aan de slag en volgt daarnaast een opleiding, waarbij hij of zij alles leert volgens de laatste ontwikkelingen van de elektrotechniek. Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Mensen met de juiste motivatie, maar zonder ervaring in de elektrotechniek: zij-instromers. Wij leiden deze mensen op, zodat jouw nieuwe leerling monteur na anderhalf jaar een gecertificeerd elektromonteur is. Bij ons detacheringsbureau focussen wij ons op elektromonteurs die fulltime bij jou bedrijf kan werken. Wij werken niet samen met zzp'ers.


Stop als werkgever met het steken van je tijd in het werven van elektrotechniek personeel en focus je weer op groei van jouw bedrijf met onze hulp!

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Zij-instromer aan het werk
leerling monteur in opleiding

Wat leren de leerling monteurs tijdens de omscholing?

We geloven in de combinatie van theorie en praktijk, want onze ervaring leert dat men zich zo snel ontwikkelt tot gecertificeerd monteur. De zij-instromer wordt opgeleid bij erkende instanties en scholen door ervaren docenten en trainers.


Door onze omscholing is je nieuwe werknemer binnen anderhalf jaar volledig gecertificeerd tot elektromonteur.
Hieronder valt:

  ✓ VCA-certificaat.
  ✓ Elektrotechniek woning bouw
  ✓ Elektrotechniek (kleine) utiliteit.


Je betaalt de leerling monteur per gewerkt uur op basis van een all-in tarief. In dit tarief zit alles verwerkt: van de opleiding van de bbl leerling monteur tot alle verlofdagen.


Vind personeel 

Leerling elektromonteur gezocht? De voordelen!

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf
  • Een leerling elektromonteur kun je nog vormen. Juist omdat de leerling elektromonteur zonder kennis en ervaring start kun je de leerling vormen en inwerken volgens de werkwijze van jouw bedrijf
  • Na 1,5 jaar opleiding is het doel altijd een vast contract. Je hebt zowel op korte als lange termijn profijt van de leerling monteur. Die na het behalen van al zijn certificaten geheel zelfstandig aan de slag kan.
  • Leerling elektromonteurs zijn gemotiveerd en willen graag leren, Dit laten ze zien door hun huidige vaste baan te verruilen voor een nieuwe baan in de techniek. Kenmerken van zij-instromers zijn o.a. hun stabiele werkverleden, volwassenheid en motivatie.
  • Leerling elektromonteur wordt opgeleid volgens de laatste ontwikkelingen en technieken van de elektrotechniek. Wellicht kan de leerling monteur jouw medewerkers straks ook wat bij brengen over de laatste ontwikkelingen en techniek van de elektrotechniek.
Vind personeel 


 Kies voor Strevon: specialist in het werven,
detacheren en opleiden van personeel in de technische sector. 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin