technisch personeel werven met een detacheringsbureau

Zzp loodgieter gezocht?

Strevon ontzorgt je in de zoektocht naar nieuwe loodgieters

Vraag meer informatie aan 
Zij-instromers in de elektrotechniek

Zzp loodgieter gezocht?

De zoektocht naar personeel is moeilijk. Vacatures blijven lang openstaan en je krijgt weinig reacties. Goede arbeidskrachten zijn schaars en het lijkt alsof iedereen op zoek is naar nieuw personeel. Je komt handen tekort, je deadlines worden niet gehaald en je hebt geen ruimte voor nieuwe opdrachten. Je hebt dringend een nieuwe zelfstandige loodgieter nodig, zodat jouw bedrijf weer gaat groeien. Hoe kom je aan dit nieuwe personeel?

Strevon heeft een langdurige oplossing! Wij helpen jouw bedrijf met het vervullen van je loodgieter vacature, zodat je voor de lange termijn nieuw personeel aan je bedrijf hebt kunnen binden. Hoe we dit doen? Door te focussen op zij-instromers.

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Zelfstandige loodgieter gezocht voor jouw bedrijf?

Het aannemen van een zzp loodgieter lijkt aantrekkelijk, maar helaas is deze oplossing tijdelijk. Een zzp loodgieter blijft niet jarenlang bij jou werken, maar is altijd bezig met het zoeken van nieuwe opdrachten. Bovendien zorgt een zzp loodgieter voor een andere sfeer in het team. 

Wat zijn de nadelen van een zzp loodgieter? Welke effecten gaat dit mogelijk hebben op je team? We zetten alle factoren die meespelen voor je op een rij:

  1. Een zzp loodgieter werkt zelfstandig. Hierdoor staat hij of zij anders in het team en bouwt minder sociale contacten op. Het teamgevoel verandert.
  2. Je mist een stukje loyaliteit richting jouw bedrijf.
  3. De zzp’er heeft tijd nodig om aan zijn eigen bedrijf te werken. Hierdoor is hij of zij niet altijd direct inzetbaar voor je bedrijf.
  4. Een zzp loodgieter bepaalt zelf hoe hij of zij de werkzaamheden uitvoert. Hier mag en kan jij weinig invloed op uitoefenen.
  5. Je hebt weinig controle over de bijscholing en cursussen.


Als bedrijf heb je het liefste goede medewerkers in vaste dienst. Waarom zou je dan kiezen voor een zzp loodgieter? Met onze zij-instromers bouw je aan de toekomst van je bedrijf en zorg je voor een goed teamgevoel.

Vind loodgieters via Strevon 


Kies voor onze gemotiveerde zij-instromers

Zij-instromers van Strevon zijn latent werkzoekenden die een passie hebben voor het vak van loodgieter. Zij willen graag een vaste baan hebben in de installatietechniek.

De zij-instromers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn gemotiveerd. Ze verbinden zich voor lange tijd aan jouw bedrijf. Zo krijg je goed personeel voor de toekomst.

Vind loodgieters via Strevon 


De voordelen van onze zij-instromers

Denk je nog steeds aan het aannemen van een zzp loodgieter? De volgende voordelen overtuigen je van de krachten van onze zij-instromers:

  • Een zekere toekomst: de zij-instromers komen voor lange tijd in vaste dienst.

  • Een sterk team: onze zij-instromers zijn collegiaal en loyaal aan jouw bedrijf.

  • Gecertificeerde loodgieters: de zij-instromer krijgt een opleiding tot professioneel loodgieter.

  • Leergierig en nieuwsgierig: je nieuwe loodgieter stroomt over van de goede ideeën en wil veel leren.

  • 100% inzetbaar voor je bedrijf: geen zzp loodgieter die nog andere werkzaamheden heeft, maar een medewerker die voor 100% inzetbaar is.

Bovendien werken we op deze manier samen aan een gezonde arbeidsmarkt. Deze oplossing zorgt voor een betere toekomst.

Vind loodgieter via Strevon 


Het omscholingstraject van Strevon

Ben je op zoek naar een goed opgeleide loodgieter? Strevon leidt zij-instromers binnen 1,5 jaar op tot gecertificeerd loodgieter. Hierdoor weet je zeker dat je loodgieter alles weet over de nieuwste technieken. 

Hoe ziet ons omscholingstraject eruit? De zij-instromer volgt een werk-leertraject en komt vanaf dag 1 bij jou in dienst. Zo heb je direct een extra medewerker die de werkzaamheden voor je ervaren monteurs verlicht. Het enige wat we van jou vragen is goede begeleiding en een warm welkom.


Daarnaast volgt je nieuwe medewerker verschillende cursusdagen. Tijdens de opleidingsdagen krijgt hij of zij les van verschillende ervaren docenten. Door deze combinatie van praktijk en theorie leert de loodgieter snel. 


Heeft de zij-instromer het omscholingstraject succesvol afgerond? Dan heb jij een gecertificeerde loodgieter in dienst die alles weet over het vak. Vind loodgieters via Strevon 


Zelfstandige loodgieter gezocht? Kies voor de toekomst

Onze zij-instromers willen een nieuwe loopbaan starten. Ze geven hun vaste baan op voor een nieuwe carrière in de installatietechniek. Dat besluit nemen ze niet in één dag, maar hier hebben ze bewust over nagedacht. Dat zorgt voor een diepgewortelde motivatie. Ze nemen een sprong in het diepe en dat vraagt om heel wat doorzettingsvermogen. 


Jouw nieuwe loodgieter heeft misschien geen ervaring in de techniek, maar wel voldoende levenservaring. Vaak heeft de latent werkzoekende een gezin of een huis met vaste lasten. Hierdoor zoekt hij of zij naar de financiële zekerheid van een vaste baan. Dat zorgt voor een groot verantwoordelijkheidsgevoel en veel inzet om het omscholingstraject tot een succes te maken.

Vind loodgieters via Strevon 
Omscholen tot zonwering monteur via Strevon

Zzp loodgieter nodig? Kies voor een vernieuwende aanpak

Er zijn weinig ervaren loodgieters op de arbeidsmarkt. Toch zijn er genoeg mensen die als loodgieter aan de slag willen. Mensen met passie, doorzettingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bied je hen de kans om een nieuwe start te maken? 

Wij helpen jou snel aan een nieuwe loodgieter. Neem contact met ons onze detachering en vind je personeel.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin