Monteurs Werkbus Techniek

Technisch personeel vinden en ontwikkelen

Haal meer uit nieuwe werknemers met Strevon!

Neem contact op 


2.500+
Talenten gevonden
60+
Samenwerkingen met bedrijven
10+
Jaar ervaring
Elektromonteur - Strevon - opleidingen - omscholen techniek - Knotters Elektra Oudewater

Je bedrijf versterken met talentvol personeel?

De groei van jouw bedrijf begint bij jouw medewerkers. Hun capaciteiten en motivatie speelt hierbij dus een grote rol. Door meer aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling zal je als werkgever beter in staat zijn om projecten en doelstellingen te realiseren.

Wij hebben de afgelopen jaren voor veel bedrijven in de techniek nieuw personeel mogen werven en detacheren. Tijdens deze periode ontdekten wij dat veel werkgevers kampen met een tekort aan technisch personeel met voldoende kennis en ervaring. Dit heeft ertoe geleid dat wij samen Strevon hebben opgericht.

Strevon focust zich op het opleiden van personeel in de bouw & techniek. Wij richten ons op de volgende branches: Zonnepanelen, Elektrotechniek, Zonwering & Installatietechniek.

Ons opleidingstraject biedt de werkgever de ruimte om zich te focussen op het realiseren van projecten en doelstellingen. Onze belofte is dat we samen groeien. Na anderhalf jaar krijgt de werkgever de keuze om de ingehuurde werknemer een rechtstreeks dienstverband aan te bieden.

Werving - Strevon Icons

Werven & selecteren

Talentvol en gemotiveerd personeel vinden voor jouw organisatie.

Opleiden - Strevon Icons

Opleiden

Strevon tilt nieuwe werknemers naar een hoger werk- & kennisniveau.
Detacheren - Strevon Icons

Detacheren

Personeel op basis van een all in tarief inhuren, dus zonder risico's. 

In welke branches zijn wij actief?

Zonnepanelen techniek

Wij werven, detacheren en leiden zonnepanelen monteurs op voor bedrijven in de zonnepanelen sector. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Contactinformatie 

Elektrotechniek

Wij werven, detacheren en leiden elektromonteurs op voor elektrotechnische bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Contactinformatie 


Installatietechniek

Op zoek naar installatie monteurs? Wij werven, detacheren en leiden installatie monteurs op voor jou bedrijf! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Contactinformatie 

Zonwering techniek

Strevon is ook actief voor de zonwering sector. Wij werven, detacheren en leiden zonwering monteurs op voor bedrijven in de zonwering! Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.
Contactinformatie 

Hoe werkt Strevon samen met jouw bedrijf?

Bak Koffie - Strevon Icons

1. Kennismaken

We maken graag kennis om een goed beeld van jullie te krijgen. Daarnaast leggen we duidelijk uit wat Strevon kan betekenen. 

Bezoek op locatie - Strevon Icons

2. Vacatures

We bespreken uitvoerig wat en wie jullie zoeken voor de openstaande vacatures. We bespreken samen het plan van aanpak om personeel te vinden en binden aan jullie bedrijf. Dit plan bestaat uit een online werving campagne waarin het bedrijf en de mensen centraal staan.
Werven en selecteren - Strevon Icons

3. Werven en Selecteren

Uiteraard wil je graag van tevoren weten wie je aanneemt. Het selecteren van de juiste mensen is cruciaal om een succesvolle match te maken. We spreken daarom elke kandidaat persoonlijk en brengen zijn talenten en achtergrond in kaart.

Startend werknemer - Strevon Icons

4. Starten werknemer

Tijdens de duur van de detacheringsperiode is Strevon juridisch werkgever. Dit betekent dat jij bij het inhuren van werknemers weinig tot geen risico's draagt. Wij zijn verantwoordelijk voor het uitbetalen van salarissen en secundaire voorwaarden. De klant betaalt een all-in tarief per gewerkt uur. 

Opleiden en ontwikkelen - Strevon Icons

5. Opleiden en ontwikkelen

Het opleiden en ontwikkelen van werknemers doen wij samen met onze opleidingspartners. Het opleidingstraject van een kandidaat duurt anderhalf jaar. Tijdens dit traject zal de werknemer nieuwe technische en begripsvaardigheden ontwikkelen. Ook zal de klant worden betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer.
Dienstverband - Strevon Icons

6. Rechtstreeks dienstverband

De detacheringsperiode duurt anderhalf jaar voor de kandidaat en jouw bedrijf. Na deze periode streven wij ernaar dat de werknemer een vast dienstverband aangeboden krijgt.

Benieuwd en wil je meer weten?

Neem contact met ons op!

Lars van Dee

Accountmanager