technisch personeel werven met een detacheringsbureau

Technische vacatures

Start een nieuwe uitdaging als technici en ontwikkel jezelf!

Werken in de techniek met onze technische vacatures

Lijkt het jou leuk om te gaan werken in de techniek? De leukste techniek vacatures vind je bij Strevon. We bieden verschillende technische banen in de vorm van een leer/werk traject. Je kan als technici werken bij een bedrijf dat met zorg voor jou geselecteerd is. Dat perfect bij jou past. Waar je alles gaat leren om uit te kunnen blinken in de technische sector. Vanaf de 1e dag ga je fulltime aan de slag en krijg je een goed salaris. Je werkt in vaste dienst en niet als zzp'er. Met als doel: na anderhalf jaar een vast contract. Dan kun je geheel zelfstandig aan de slag als gecertificeerd technici. 


  • Samen bekijken we of werken in de techniek iets voor jou is, en welke technische sector bij je past.
  • Wij gaan op zoek naar passende techniek vacature bij een werkgever waar jij op je plek zal zitten.
  •  Je maakt kennis met dit bedrijf en wanneer het matcht, wordt dit je nieuwe techniek baan.
  • Vanaf dag 1 van jouw contract ga je fulltime aan de slag als technici, en wordt je onder werktijd gratis omgeschoold.
  • Na anderhalf jaar is het doel een vast contract. Wil je tot je pensioen bij deze werkgever blijven werken? Dan kan dat!

Welke branche past bij jou?

technische vacatures elektrotechniek

Technische vacatures: elektrotechniek

Met de elektrotechniek vacatures van Strevon kun je diverse kanten op in de elektrotechniek. Je installeert, onderhoudt en controleert verschillende elektrische installaties. Die kunnen zich in woningen bevinden, maar ook in de utiliteitsbouw is er veel werkgelegenheid. Als elektrotechnici hou je je dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden. De ene keer werk je samen met collega’s aan een groot nieuwbouwproject, een andere keer voer je een keuring uit aan de elektrische installaties in een kantoorpand. Werken in de elektrotechnische sector is heel divers!

Zij-instromer aan het werk op het dak

Techniek vacature zonnepanelen monteur

Door de energietransitie is er een sterke vraag naar zonnepanelen technici. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van duurzame oplossingen. Het installeren van zonnepanelen is daarbij vaak de eerste stap. De vraag naar zonnepanelen monteurs blijft groeien.  Heb jij passie voor techniek, lijkt het jou leuk om te werken in de techniek, maar heb je niet de juiste papieren? Bij Strevon hebben we verschillende zonnepanelen techniek vacatures voor jou, zodat je straks met plezier naar je nieuwe technische baan gaat!

Zij-instromer aan het werk op dak

Vacature techniek: installatietechniek

De installatietechniek is een breed vakgebied. Samengevat als het samenstellen van verschillende componenten tot een installatie. Installatietechniek draait echter niet alleen maar om het installeren, maar ook om het bedenken/ontwerpen en onderhoud van deze installaties. Als technici hou je je dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden. Bij Strevon hebben we verschillende technische vacatures in de installatietechniek, waar jij als allrounder aan de slag kan gaan. Een technische functie waarbij je jezelf ontwikkelt en je specialisme binnen het vak ontdekt! 

Werken in de techniek? Solliciteer hier! 

Het omscholen naar een nieuwe baan is een grote stap. Ben je nou enthousiast geworden over de techniek vacatures van Strevon? Dan kun je geheel vrijblijvend informatie bij ons aanvragen. Heb jij nog vragen over het omscholingstraject of de techniek vacatures? Dan kun je ons altijd contact opnemen om al jou vragen te stellen.