Neem contact op met Strevon!

Voor al je vragen of meer informatie: wij zijn er om je te helpen.

Heb je een vraag? Misschien staat die hiertussen.

Waar kan ik jullie bezoeken?

Wij zitten gevestigd op de Eendrachtlaan 102, 3526LB in Utrecht!
Voor uitgebreide contactgegevens scroll je verder naar beneden op deze pagina.

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil je erachter komen of de omscholing met een vaste baan in de techniek iets voor jou is? Meld je dan vrijblijvend aan via de ‘aanmelden’-knop in de menubalk.

Het aanmaken van een account is eenvoudig - gebruik je eigen telefoonnummer en ontvang direct een verificatiecode. Met die code krijg je toegang tot je persoonlijke Strevon Profiel. Door het invullen van enkele vragen over jouw werksituatie en het maken van een technische affiniteitentest, komen wij meer over jou te weten. Als je daarna een bel afspraak inplant, gaan we samen op zoek naar jouw mogelijkheden.

Heb je al een profiel aangemaakt? Klik dan op de ‘inloggen’-knop in de menubalk. Meld je aan met hetzelfde telefoonnummer waarmee jij je ook hebt geregistreerd. Je ontvangt opnieuw een verificatiecode via een sms-bericht, waarmee je opnieuw toegang krijgt tot je profiel.

Kan ik ook zonder technische werkervaring een omscholing volgen?

Dat kan zeker! Het omscholingstraject is voor iedereen die interesse heeft en echt gemotiveerd is om een nieuw vak te leren. Een relevante vooropleiding of werkervaring is daarbij niet nodig. Uiteraard is het wel van belang dat je graag met je handen werkt en affiniteit hebt met de techniek.

Is het mogelijk om via jullie als zzp’er aan de slag te gaan?

Helaas is dat niet mogelijk. Je gaat vanaf dag één werken bij een technische werkgever en volgt tussentijds cursussen en trainingen om het vak te leren. Het doel is dat je na 2500 gewerkte uren (ongeveer 1,5 jaar) bij het bedrijf op een vast contract gaat.

Waarom is een rijbewijs een vereiste?

In de techniek werk je aan veelzijdige klussen die vaak per dag van locatie wisselen. Om gemakkelijk van de ene naar de andere werklocatie te kunnen verplaatsen, wordt het van een monteur verwacht om in bezit te zijn van een rijbewijs.

Hoe kan ik verbeterpunten aan Strevon doorgeven?

We staan altijd open voor feedback. Heb je iets gezien wat we beter kunnen doen? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar [email protected].

Ben je opzoek naar meer informatie over het omscholingstraject waar jij interesse in hebt? 

Vraag dan vrijblijvend via onderstaande knop meer informatie aan. Ook als je nog niet precies weet welke omscholing je wilt volgen. Onze opleidingsadviseurs zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en te adviseren welk traject bij je past.

Wist je dat dit de snelste route is hoe we jou kunnen helpen? Nadat je meer informatie aanvraagt, stellen we je een aantal vragen. Op die manier kijken we direct of er een opleidingsplek voor je beschikbaar is. Onze opleidingsadviseurs nemen daarna telefonisch contact met je op om jouw wensen te bespreken. Spreken we je snel?

Werkgever in de techniek en op zoek naar personeel? 👨‍🔧

Neem contact op met onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je een andere vraag?

Neem contact op met één van onze medewerkers. Hieronder vind je drie verschillende vragenformulieren, als je die invult nemen onze opleidingsadviseurs, accountmanagers of ons administratieteam zo snel mogelijk contact met je op. Zij helpen je graag verder!

Wanneer past een technisch bedrijf bij Strevon?

Wil je samenwerken met Strevon?

Neem contact op met onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken.

Geen risico's bij detachering via Strevon

Heb je een administratieve vraag?

Heb je een vraag over een ingeplande opleiding of je loonstrook? Stel hem aan onze backoffice.

Zij-instromer wordt opgeleid

Vraag over het omscholingstraject?

Onze opleidingsadviseurs vertellen je er graag meer over en kijken mee naar je persoonlijke situatie.

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd in Utrecht. Heb je een kennismakingsgesprek of een afspraak? Dan kan je ons bezoeken op:

Eendrachtlaan 102

3526LB Utrecht