Installatietechniek personeel vinden voor jouw bedrijf?

Strevon werft en leidt personeel op voor technische bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe monteurs. 

Vind personeel 
Zij-instromers in de elektrotechniek
Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

Meer dan 15 installatiebedrijven gingen je voor

Een sterke focus op het vinden van personeel in de installatietechniek. Zo weten wij wat jij zoekt en de kandidaat nodig heeft.

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Snelle werving en opleiding van gedreven zij-instromers

De zij-instromer wordt door ons geworven en opgeleid tot installatiemonteur met als doel: een jarenlang dienstverband.

Hoe werft jouw bedrijf haar personeel in de installatietechniek? Met de toegenomen werkdruk, deadlines die overstreden worden en werk dat langer op zich laat wachten, lijkt het bijna onmogelijk om een vacature te vervullen. Als bijkomstigheid neemt de vraag naar warmtepompen, klimaatbeheersingssystemen en smarthome technieken jaarlijks toe. De tijd staat nooit stil en installaties moeten voldoen aan de huidige normen. Laat ons detacheringsbureau met de focus op installatietechniek je helpen om geschikt installatietechniek personeel te vinden, om deze installaties te installeren.


Een lastige arbeidsmarkt?
Samen denken in oplossingen

Samen lossen we deze puzzel op. Hoe? Door de arbeidsmarkt op een andere manier te benaderen. Ons detacheringbureau in de installatietechniek is er in geslaagd om meer dan 15 middelgrote installatiebedrijven te helpen aan gemotiveerde zij-instromers. Dat zijn latent werkzoekende zonder ervaring in de installatietechniek, maar die door ons vakkundige omscholingstraject in anderhalf jaar tijd tot gecertificeerde professionals worden omgeschoold.

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Zij-instromers geven hun vaste en hun bekende baan op om een nieuw avontuur aan te gaan dat door ons begeleid wordt. Dat zorgt voor een diepe motivatie.


Een investering vanuit drie perspectieven:

✔ Jouw bedrijf dat dringend gekwalificeerd installatietechniek personeel nodig heeft en daarmee wordt ontzorgt

✔ Onze energie en toewijding in het deskundig opleiden van onze installatiemonteurs

✔ De motivatie en gedrevenheid van de zij-instromer. Ook voor hen is het een investering die zij graag waard zien worden

Gespecialiseerd in het werven, detacheren en opleiden van personeel in de installatietechniekStop zelf met het tevergeefs zoeken naar personeel en focus je weer op de groei van het bedrijf met onze hulp!

Deze installatietechniek bedrijven werken samen met Strevon:

BLR-Bimon investeert graag in zij-instromers, Strevon helpt ze te vinden.

“Er zijn veel partijen die roepen: ‘wij vinden de mensen die je nodig hebt.’ Dat wil ik altijd eerst zien, dan geloven. Maar al snel werd die belofte nagekomen. Zij-instromers zijn een goede doelgroep. Ze zijn gemotiveerd, leergierig en zitten vol ideeën. Én bij Strevon komen gemotiveerde kandidaten die je nodig hebt, wél aan tafel."

Rianne - HR-medewerker bij BLR-Bimon

Benieuwd naar het hele verhaal van BLR-Bimon?

Enthousiaste zij-instromers: wat kun je verwachten?

Onze detachering in de installatietechniek werft niet zomaar personeel. Jouw bedrijf heeft een vakman of-vrouw nodig. Wij selecteren onze zij-instromers daarom op:


✓ Motivatie en de bereidheid zich in een intensief project te storten. Elke zij-instromer heeft een plan of ambitie en ziet de toekomst haarscherp voor ogen. Bij jou kan diegene zich immers helemaal ontplooien.

✓ Verantwoordelijkheidsgevoel en verantwoordelijkheden. Heeft de zij-instromer bijvoorbeeld een gezin om voor te zorgen of een huis te betalen? Dan is de motivatie groter om de financiële zekerheid in zijn of haar leven te houden.

Passie voor installatietechniek en de nieuwsgierigheid hier alles over te leren. Een zij-instromer zoekt dus meer dan alleen het snel installeren van een cv-ketel. De zij-instromer zoekt een baan met vooruitzicht op ontwikkelingsmogelijkheden en een werkgever die wederzijds wil investeren.

Wat is het volgende project waar jij dringend installatietechniek personeel voor nodig hebt? Laat je vacatures niet open staan, maar vul ze. Door anders te durven denken maakt jouw bedrijf weer de sprongen die het moet maken. Wij zijn meer dan enkel een installatietechniek uitzendbureau, bij ons ben je ook voor de lange termijn geholpen aan nieuwe monteurs. 

Vind personeel 


Installatietechniek personeel gezocht?
Deze installatiemonteurs vind je via Strevon:

Mark, omgeschoold van politie naar installatiemonteur

Als werknemer bij de recherche stapte Mark over naar het beroep als installatiemonteur via Strevon. Inmiddels werkt hij bij een gerenommeerd installatiebedrijf en voert hij diverse klussen zelfstandig uit. Mark focust zich op cv-ketels, radiatoren en warmtepompen.
Installatiemonteur via omscholingstraject Strevon

Tim, omgeschoold van restaurant manager naar installatiemonteur

Na 1,5 jaar kwam er een eind aan Tim zijn loopbaan in de horeca. Hij koos om zijn baan als restaurantmanager te verruilen voor een baan waar zijn passie lag: de installatietechniek. Hij koos voor het werk-leer-traject van Strevon en werkt sindsdien bij een toekomstgericht installatiebedrijf, waar hij zich bezighoudt met het installeren van warmtesets, cv-ketels en diverse onderhoudswerkzaamheden.  

Tegemoetkoming voor samenwerkende bedrijven met Wij Techniek

In samenwerking met Wij Techniek maken we het voor meer technische bedrijven mogelijk om zij-instromers te vinden en te ontwikkelen tot monteurs. Ben je aangesloten bij het ontwikkelingsfonds van Wij Techniek? Dan kan je voor een zij-instromer via Strevon een interessante vergoeding ontvangen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meer informatie aan en we vertellen je er graag over.

Meer informatie 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Accountmanager bij Strevon. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze
Vraag vrijblijvend informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin