Hulp nodig bij het vinden van technisch personeel?

Wij werven en leiden zij-instromers op voor technische bedrijven. Ben je op zoek naar gemotiveerd en gecertificeerd technisch personeel?

Vind een nieuwe monteur  
Zij-instromers in de elektrotechniek
Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

50+ succesvolle klantcasussen 

Zij gingen jou voor in het vinden van technisch personeel via Strevon.

Nieuw personeel vinden op een snelle manier

Snelle werving & selectie 

Gemiddeld stellen wij binnen 4 weken de eerste kandidaat aan je voor. 

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Ontzorgen bij het opleiden 

Ons omscholingstraject ontwikkelt een zij-instromers naar gecertificeerd monteur.

Ben je als werkgever in de technische sector op zoek naar technisch personeel en herken je een van onderstaande uitdaging(en)?


❌  Je laat structureel potentiële omzet liggen, omdat je geen technisch personeel hebt om meer projecten aan te nemen.

❌  Er zijn klanten die op je rekenen, maar het lukt je amper om aan deze vraag te voldoen met je huidige team monteurs.

❌  Je werkt samen met veel zzp'ers die je op langer termijn niet meer wilt inzetten.

❌  De vergrijzing onder je monteurs neemt toe.

❌  Het lukt je niet om structureel genoeg nieuwe (ervaren) mensen te werven.

Dan weet je dat het in deze tijden moeilijk is om snel personeel te vinden. Door toenemende schaarste zijn er veel vacatures en weinig monteurs. Niemand aannemen is geen optie, je bedrijf moet immers een gezonde doorstroom hebben om de groei niet te stagneren. Laat ons team je helpen met technisch personeel werven.

Technisch personeel werven? Durf verder te denken dan personeel met ervaring!

Vraag meer informatie aan  ➜ 

Deze bedrijven worden door Strevon al ontzorgd:

dEP Sfeerontwerpers vond drie nieuwe elektromonteurs via Strevon

“Strevon heeft een reëel beeld van ons bedrijf in kaart gebracht met hun profielschets, waardoor ze kandidaten hebben gevonden passend bij onze cultuur. Je hebt de hoop dat je geschikte kandidaten vindt, maar je blijft ook realistisch omdat je weet hoe moeilijk het is in deze markt. Ik heb het getroffen met deze drie omgeschoolde zij-instromers via Strevon.”

Ronald - Planner bij dEP Sfeerontwerpers

Waarom het ons lukt om technisch personeel voor je te vinden?

Door te kiezen voor een vernieuwde aanpak


 • Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek.
 • Door het maken van een profielschets van jouw bedrijf en vacature kunnen we de juiste match maken op cultuur & functie inhoud.
 • Ons team aan eigen marketing specialisten zetten een online marketing strategie uiteen die gericht is op één doelgroep: zij-instromers.
 • Onze recruiters maken een kritische selectie door het voeren van persoonlijke gesprekken, assessments & referentie checks. Zij-instromers worden beoordeeld door jou en ons. Zo vinden we samen geschikte monteurs
 • Wij detacheren en tegelijk leiden vervolgens deze mensen op met een goed opleidingsplan bij erkende instanties, zodat jij op korte en lange termijn geholpen bent aan een nieuwe werknemer.
 • Wij betalen zelf de opleidingskosten en de dagen hiervan door. Daardoor maken zij-instromers via Strevon juist de overstap naar jouw bedrijf.

50%
Vraag meer informatie aan.

Vraag meer informatie aan  ➜ 

Your information is safe with us

Zoek je technisch personeel?
Via Strevon vind je de volgende monteurs

Mark, van politie naar installatiemonteur

Als werknemer bij de recherche stapte Marc over naar het beroep als installatiemonteur. Inmiddels werkt hij bij een gerenommeerd installatiebedrijf en voert hij verschillende klussen zelfstandig uit. Mark focust zich op CV-ketels, radiatoren en warmtepompen.
Elektromonteur dEP via Strevon

Whitley, van klantenservice naar elektromonteur

Als student volgde ze de opleiding technisch engineering, maar kwam uiteindelijk in een ander werkveld terecht. Via Strevon durfde Whitley de stap naar elektromonteur te maken. Op dit moment werkt ze succesvol als elektromonteur bij dEP sfeerontwerpers en focust zich op E & I installaties in de sfeerverlichting. 
Zonnepanelen Monteur Duurzaamheid - Strevon Zonnepanelen

Stefan, van chef-kok naar zonnepanelen installateur 

Onregelmatige werktijden en een onzekere sector waren voor Stefan de reden om zich om te scholen via Strevon. Hij werkt inmiddels als gecertificeerd monteur bij Van Bijsterveld Installaties. Stefan doet de montage & A-C aansluiting voor zonnestroom installaties bij particulieren en zakelijke projecten. 

Tegemoetkoming voor samenwerkende bedrijven met Wij Techniek

In samenwerking met Wij Techniek maken we het voor meer technische bedrijven mogelijk om zij-instromers te vinden en te ontwikkelen tot monteurs. Ben je aangesloten bij het ontwikkelingsfonds van Wij Techniek? Dan kan je voor een zij-instromer via Strevon een interessante vergoeding ontvangen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meer informatie aan en we vertellen je er graag over.

Meer informatie 

Wanneer past je bedrijf bij ons?
Als je actief bent in de volgende branche:

Elektrotechniek

Installatietechniek

Zonnepanelen

En als je..

 • Op zoek naar technisch personeel in de installatie-, elektro- of zonnepanelen branche. Je hebt nieuw technisch personeel nodig om je team(s) te versterken of te verjongen, want je streeft ernaar om het bedrijf te laten groeien.
 • Open staat voor technisch personeel die nog geen ervaring hebben, maar die willen leren en vastberaden zijn. Dit laten ze zien door hun huidige vaste baan te verruilen voor een nieuwe baan in de techniek. Kenmerken van zij-instromers zijn o.a. hun stabiele werkverleden, volwassenheid en motivatie.
 • Snel technisch personeel wilt vinden dat een investering is voor de lange termijn. Hierdoor beschouw je de zij-instromer vanaf dag 1 als volwaardig medewerker en komt hij of zij niets tekort.
 • Beschikt over voldoende technisch personeel om de zij-instromer in te werken. Door de combinatie van theorie en praktijk leert de zij-instromer het snelst.
 • Gevestigd bent in de regio: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht.
Vind personeel 


Antwoord op veelgestelde vragen

In welke branches zijn jullie werkzaam?

Wij werken alleen in de techniek. Binnen de techniek hebben we focus op deze sectoren:

- Elektrotechniek
- Installatietechniek
- Klimaattechniek
- Zonnepanelen

Door onze sterke focus kennen we de markt en tevens werken we met passie binnen deze branche.

Hoe snel kunnen jullie een zij-instromer werven?

Nadat we zijn overeengekomen om een samenwerking te starten, duurt het wervingsproces gemiddeld 2 tot 4 weken. Hou er rekening mee dat een zij-instromer meestal te maken heeft met een huidig (vast) contract en dat er naast de wervingsperiode dus nog enige tijd kan volgen voordat hij of zij daadwerkelijk bij je aan de slag gaat.

Onderaan de streep is ons wervingsproces een stuk sneller dan wanneer je zelf werft én het bespaart je een hoop tijd en geld. We streven ernaar om binnen 2 weken de eerste kandidaat aan je voor te stellen.

Hoe kan het dat jullie wel snel personeel kunnen leveren?

Door te kiezen voor een andere aanpak. Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Mensen met de juiste motivatie, maar zonder ervaring in de techniek. We noemen hen zij-instromers. We snappen het profiel van de zij-instromer en door onze marketing expertise weten we hen te bereiken. We spreken dagelijks doorlopend geschikte kandidaten. Door onze jarenlange ervaring weten we de juiste vragen te stellen om écht te kunnen bepalen of een kandidaat bij jouw functie past.

Werkt de medewerker direct bij mij in dienstverband?

Nee, de medewerker wordt allereerst gedetacheerd via Strevon voor circa anderhalf jaar. In deze anderhalf jaar loop jij dus geen enkel risico. Tegen een all-in tarief wordt je nieuwe medewerker door ons omgeschoold. Na anderhalf jaar is hij of zij gecertificeerd monteur en eindigt de detacheringsperiode. Je neemt hem of haar nu wel in direct dienstverband aan.

Hoe ver woont de zij-instromer maximaal van ons bedrijf?

We streven ernaar om een zij-instromer te vinden die op max. 30 minuten afstand woont vanaf jouw kantoor.

Hoeveel monteurs moet ik in dienst hebben om een zij-instromer in te werken?

Om een zij-instromer te begeleiden en te zorgen voor zijn of haar ontwikkeling, is het van belang dat jouw team uit ten minste 8 monteurs bestaat. Hierbij moet ten minste één persoon de vaardigheden hebben om een zij-instromer onder zijn hoede te nemen en alle ins en outs van het vak te leren.

Wordt een zij-instromer opgeleid voor het starten van de baan?

Nee, het opleidingstraject wordt gestart wanneer jouw nieuwe medewerker bij je begint. De theorie van het opleidingstraject is ondersteunend aan hetgeen dat hij of zij leert in de praktijk. Het is dus belangrijk dat je voldoende monteurs hebt die de zij-instromer het vak kunnen leren.

Waarom detacheren via Strevon?

Je hoeft zelf geen advertenties meer te plaatsen en geen sollicitaties uit te voeren. Kortom: je stopt met het tijd spenderen aan het tevergeefs zoeken naar personeel. Dit geeft jou weer de tijd om te focussen op andere zaken. Maar wat zijn de voordelen wanneer we iemand gevonden hebben en hij of zij via Strevon gedetacheerd wordt aan jullie? Dat leggen we je uit:

Je betaalt per gewerkt uur een all-in tarief. Dit betekent:
✓ Opleiding wordt geregeld en betaald door Strevon;
✓ Opleidingsdagen worden doorbetaald door Strevon;
✓ Ziekterisico ligt volledig bij Strevon en ook vakantie wordt door ons betaald;
✓ Kosteloos overnemen na de detacheringsperiode;
✓ Je hebt gegarandeerd een medewerker van 40 uur per week;
✓ Collectieve verplichte vrije dagen van opdrachtgever worden doorbetaald;
✓ Vanaf dag één bouwt hij of zij pensioen op.

Kortom: jij loopt geen risico en weet precies waar je aan toe bent, en ook de medewerker profiteert van veel voordelen.

Waar staat een zij-instromer na anderhalf jaar?

Elke individuele zij-instromer is anders en heeft zijn eigen tempo in het leren van nieuwe vaardigheden. Over het algemeen is een zij-instromer na anderhalf jaar werken in de technische sector al aanzienlijk gegroeid in zijn ontwikkeling en heeft hij of zij relevante werkervaring opgedaan binnen jouw bedrijf. Ze zijn dan ook in staat om:

- Zelfstandig reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren;
- Problemen te identificeren en op te lossen op basis van hun kennis en opgedane ervaring;
- Effectief te communiceren met klanten en collega’s over technische kwesties;
- Veiligheidsprocedures te volgen en te hanteren in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Sommige zij-instromers zullen na anderhalf jaar meer vooruitgang hebben geboekt dan andere.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin