Hulp nodig bij het vinden van technisch personeel?

Wij werven en leiden zij-instromers op voor technische bedrijven. Ben je op zoek naar gemotiveerd en gecertificeerd technisch personeel?

Vind binnen 2 weken een nieuwe monteur  
Zij-instromers in de elektrotechniek
Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

50+ succesvolle klantcasussen 

Zij gingen jou voor in het vinden van technisch personeel via Strevon.

Nieuw personeel vinden op een snelle manier

Snelle werving & selectie 

Gemiddeld stellen wij binnen 2 weken de eerste kandidaat aan je voor. 

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Ontzorgen bij het opleiden 

Ons omscholingstraject ontwikkelt een zij-instromers naar gecertificeerd monteur.

Ben je als werkgever in de technische sector op zoek naar technisch personeel en herken je een van onderstaande uitdaging(en)?


❌  Je laat structureel potentiële omzet liggen, omdat je geen technisch personeel hebt om meer projecten aan te nemen.

❌  Er zijn klanten die op je rekenen, maar het lukt je amper om aan deze vraag te voldoen met je huidige team monteurs.

❌  Je werkt samen met veel zzp'ers die je op langer termijn niet meer wilt inzetten.

❌  De vergrijzing onder je monteurs neemt toe.

❌  Het lukt je niet om structureel genoeg nieuwe (ervaren) mensen te werven.

Dan weet je dat het in deze tijden moeilijk is om snel personeel te vinden. Door toenemende schaarste zijn er veel vacatures en weinig monteurs. Niemand aannemen is geen optie, je bedrijf moet immers een gezonde doorstroom hebben om de groei niet te stagneren. Laat ons team je helpen met technisch personeel werven.

Technisch personeel werven? Durf verder te denken dan personeel met ervaring!

Vraag meer informatie aan  ➜ 

Deze bedrijven worden door Strevon al ontzorgd:

dEP Sfeerontwerpers vond drie nieuwe elektromonteurs via Strevon

“Strevon heeft een reëel beeld van ons bedrijf in kaart gebracht met hun profielschets, waardoor ze kandidaten hebben gevonden passend bij onze cultuur. Je hebt de hoop dat je geschikte kandidaten vindt, maar je blijft ook realistisch omdat je weet hoe moeilijk het is in deze markt. Ik heb het getroffen met deze drie omgeschoolde zij-instromers via Strevon.”

Ronald - Planner bij dEP Sfeerontwerpers

Waarom het ons lukt om technisch personeel voor je te vinden?

Door te kiezen voor een vernieuwde aanpak


 • Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek.

 • Door het maken van een profielschets van jouw bedrijf en vacature kunnen we de juiste match maken op cultuur & functie inhoud.

 • Ons team aan eigen marketing specialisten zetten een online marketing strategie uiteen die gericht is op één doelgroep: zij-instromers.

 • Onze recruiters maken een kritische selectie door het voeren van persoonlijke gesprekken, assessments & referentie checks. Zij-instromers worden beoordeeld door jou en ons. Zo vinden we samengeschikt technisch personeel.

 • Wij leiden vervolgens deze mensen op met een goed opleidingsplan bij erkende instanties, zodat jij op korte en lange termijn geholpen bent aan een nieuwe werknemer.

 • Wij betalen zelf de opleidingskosten en de dagen hiervan door. Daardoor maken zij-instromers via Strevon juist de overstap naar jouw bedrijf.

50%
Vraag meer informatie aan.

Vraag meer informatie aan  ➜ 

Your information is safe with us

Zoek je technisch personeel?
Via Strevon vind je de volgende monteurs :

Mark, van politie naar installatiemonteur

Als werknemer bij de recherche stapte Marc over naar het beroep als installatiemonteur. Inmiddels werkt hij bij een gerenommeerd installatiebedrijf en voert hij verschillende klussen zelfstandig uit. Mark focust zich op CV-ketels, radiatoren en warmtepompen.
Elektromonteur dEP via Strevon

Whitley, van klantenservice naar elektromonteur

Als student volgde ze de opleiding technisch engineering, maar kwam uiteindelijk in een ander werkveld terecht. Via Strevon durfde Whitley de stap naar elektromonteur te maken. Op dit moment werkt ze succesvol als elektromonteur bij dEP sfeerontwerpers en focust zich op E & I installaties in de sfeerverlichting. 
Zonnepanelen Monteur Duurzaamheid - Strevon Zonnepanelen

Stefan, van chef-kok naar zonnepanelen installateur 

Onregelmatige werktijden en een onzekere sector waren voor Stefan de reden om zich om te scholen via Strevon. Hij werkt inmiddels als gecertificeerd monteur bij Van Bijsterveld Installaties. Stefan doet de montage & A-C aansluiting voor zonnestroom installaties bij particulieren en zakelijke projecten. 

Wanneer past je bedrijf bij ons?
Als je actief bent in de volgende branche:

Elektrotechniek

Installatietechniek

Zonnepanelen

Zonwering

En als je..

 • Op zoek naar technisch personeel in de installatie-, elektro-, zonwering of zonnepanelen branche. Je hebt nieuw technisch personeel nodig om je team(s) te versterken of te verjongen, want je streeft ernaar om het bedrijf te laten groeien.
 • Open staat voor technisch personeel die nog geen ervaring hebben, maar die willen leren en vastberaden zijn. Dit laten ze zien door hun huidige vaste baan te verruilen voor een nieuwe baan in de techniek. Kenmerken van zij-instromers zijn o.a. hun stabiele werkverleden, volwassenheid en motivatie.
 • Snel technisch personeel wilt vinden dat een investering is voor de lange termijn. Hierdoor beschouw je de zij-instromer vanaf dag 1 als volwaardig medewerker en komt hij of zij niets tekort.
 • Beschikt over voldoende technisch personeel om de zij-instromer in te werken. Door de combinatie van theorie en praktijk leert de zij-instromer het snelst.
 • Gevestigd bent in de regio: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht.
Vind personeel 


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Job Bruisma. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Accountmanager van Strevon - Job