Lennart en Quinten in villa - Strevon

Wij zijn Strevon. Opleider en detacheerder in de techniek

Laat ons je omscholen of helpen met het vinden van nieuw personeel

Zonder ervaring, kun je via ons werken in de techniek

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal

Wij vinden een baan die bij jou past, voor de langer termijn

Strevon. Streven en ontdekken.

Wij vinden, selecteren en leiden personeel op voor een technische baan, die echt bij ze past. Door onze expertise in het bemiddelen kunnen we goed bepalen of twee partijen bij elkaar passen. Geen korte termijn visie, want daar heeft niemand wat aan. De juiste mensen aan elkaar koppelen voor de lange termijn, daar streven we naar.

   Onze identiteitvisie & missie 

Ons DNA, wie we zijn.

De talentontwikkeling van mensen staat bij ons centraal. We bieden de ondersteuning en begeleiding die onmisbaar zijn voor een succesvolle nieuwe carrière. Door zij-instromers te verbinden met bedrijven die hun potentieel zien en waarderen, ontstaat de kans om te groeien en te evolueren tot de beste versie van jezelf. 

Onze kijk, op de branche.

Werkgeluk standaard maken door de mens (en haar talenten) centraal te zetten.

Ons doel, voor jou.

Mensen in hun kracht zetten en helpen om hun potentieel te ontdekken. 

Waarde toevoegen in het leven van mensen is wat ons drijft.

Samen geloven wij in het ontwikkelen van ieders talent. De arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling en dit vraagt om een nieuwe aanpak. Met het omscholingstraject bieden wij zij-instromers de unieke kans om zonder ervaring te starten in de techniek.

De gezichten achter Strevon.

In een team van ca. 12 mensen werken we iedere dag aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Met zes teams richten wij ons op het werven, opleiden en detacheren van personeel in de elektro-, installatie- en zonnepanelen techniek.

Samen ontdekken we waar iemands krachten en interesses liggen en streven we ernaar om een baan en werkgever te selecteren die hier naadloos op aansluiten.

Wil jij onderdeel worden van ons team? Dat kan! Bekijk onze vacatures.

Werkgever in de techniek en opzoek naar nieuw personeel? Lees wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat onze monteurs over Strevon zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Dankzij Strevon heb ik weer zekerheid."
''Voordat ik bij Strevon kwam, werkte ik als kok. Door de coronapandemie was ik gedwongen om ander werk te zoeken. Om die reden ben ik opzoek gegaan naar zekerheid en dat heb ik bij Strevon zeker gevonden! Momenteel werk ik met erg veel plezier als zonnepanelen monteur. Ik heb veel geleerd, de nodige ervaring opgedaan en mijn financiële situatie is weer stabiel."
Omscholing Opleiding Monteur Duurzaamheid Strevon BDA
Ms. Nameless
Add Your Stars

"Onwijs leuke manier om de techniek in te stromen en meer te leren."

"Tijdens de omscholing leer je veel nieuwe dingen die je later toepast in de praktijk. Ik vind het heel tof dat ik deze cursus kon volgen via Strevon. Het was voor mij een tweede kans. Het voelde als een grote stap, maar het was wel de juiste. Na het succesvol afronden van de omscholing, behaalde ik mijn papieren en kreeg ik een vast contract bij het bedrijf waar ik de praktijk leerde."
Quinten omscholing Elektrotechniek - Strevon
Ms. Nameless
Add Your Stars

“Werken en leren tegelijkertijd, dat was precies waar ik naar zocht."

“Na jarenlang studeren kwam ik erachter dat ik niet meer voor de klas wilde staan. Ik heb altijd de ambitie gehad om van een grot een heel mooi huis te maken, maar wist niet hoe ik zonder vakkennis de techniek in kon. Door het omscholingstraject ben ik in een leuk bedrijf terecht gekomen, waar ik serieus wordt genomen en me als volwaardige collega voel binnen het team."
Zonnepanelen Monteur Rikkert - Strevon
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Iedereen kan een lamp aan en uit zetten. Hier leer je de werking daarachter."
"Alles wat ik hier leer, kom ik ook tegen in mijn werk. Dankzij de persoonlijke begeleiding kan ik mijzelf ontwikkelen tot zelfstandig monteur. Strevon biedt veel doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen."
Quinten blij opleiding elektro
Ms. Nameless
Add Your Stars

Omscholen naar de techniek?

Hoi! Ik ben Job van Strevon. 

Ik help je graag verder. Als je op de knop hieronder klikt, dan stuur ik je meer informatie over onze omscholingstrajecten en plannen we een vrijblijvend adviesgesprek in. Ook sta ik je graag te woord als je nog twijfelt. Spreken we elkaar snel?