Lennart en Quinten in villa - Strevon

Over Strevon

Wij zetten de ontwikkeling van mensen centraal

Onze missie, visie & identiteit

Missie - Strevon Icons

Missie

Een plek bieden waar werknemers worden gestimuleerd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Hierdoor groeien zij in hun competenties en voegen waarde toe aan de klant.
Visie - Strevon Icon

Visie

De wereld verandert en ontwikkelt zich constant. Dit vraagt om nieuwe competenties van mensen op de arbeidsmarkt. Door persoonlijke ontwikkeling centraal te zetten is er ruimte om deze nieuwe competenties te ontwikkelen.
Identiteit - Strevon Icons

Identiteit

Waarde toevoegen in het leven van mensen is wat ons drijft. We willen mensen de ruimte en mogelijkheid bieden om hun talenten te ontwikkelen.

Ons team

We zijn een team van 15 mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vind het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan omscholing trajecten. Voor werkgevers geldt dat we in samenwerking met hun opzoek gaan naar werknemers die bij hun passen. Om dit voor elkaar te krijgen werken we met een team van specialisten in online marketing, recruitment, omscholing en sales. We richten ons op de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering en installatietechniek sector.

Wat wij doen? 

Werken En Leren Opleidingstraject

Omscholing trajecten

Geen ervaring of opleiding maar wel ambitie? Dan zit je bij Strevon goed! Wij bieden omscholing trajecten als elektro, zonnepanelen, zonwering of installatie monteur. 

Enersolar monteurs op dak - Strevon

Vacatures

Wij bieden meerdere werkplekken aan in de omgeving Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort en Veenendaal. Deze vacature is altijd gekoppeld aan een omscholing traject.

Team Brandweer Techniek TIB De Boer Strevon

Voor werkgevers

Ben jij op zoek naar geschikte nieuwe werknemers? Dan helpen wij jou daar graag mee met online werving campagnes. Voor elk bedrijf een unieke aanpak. En dus meer garantie op succes.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Het was dé kans om een nieuwe stap te zetten binnen een nieuwe branche"
"Jarenlang zat ik niet lekker op mijn plek. Na een aantal jaar werkzaam te zijn als rijinstructeur zocht ik een nieuwe uitdaging in de techniek. Via het opleidingstraject van Strevon kon ik aan de slag gaan als zonnepanelen monteur bij zonnepanelen bedrijf Gofunsunpower in Rhenen. Ik ga vanaf nu weer met veel werkplezier naar mijn werk!.
Zonnepaneel Goforsunpower Strevon Techniek
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Dankzij Strevon heb ik weer zekerheid"
''Voordat ik bij Strevon terecht ben gekomen, werkte ik als kok. Door de coronapandamie was ik gedwongen om ander werk te zoeken. Om die reden ben ik opzoek gegaan naar zekerheid en heb dat bij Strevon zeker gevonden! Momenteel werk ik alweer 1 jaar met erg veel plezier via Strevon als zonnepanelen monteur. Ik heb veel geleerd, de nodige ervaring opgedaan en mijn financiële situatie is weer stabiel ''
Omscholing Opleiding Monteur Duurzaamheid Strevon BDA
Ms. Nameless
Add Your Stars

"Voor mij is dit gewoon een tweede kans"

"Tijdens de omscholing leer je veel nieuwe dingen die je later toepast in de praktijk. Ik vind het heel tof dat ik de cursus mag volgen via Strevon. Ik mag nu dingen leren en straks uitvoeren in de praktijk en haal daarbij ook gewoon mijn papiertje. Voor mij is dit gewoon een tweede kans."
Quinten omscholing Elektrotechniek - Strevon
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Iedereen kan een lamp aan en uit zetten. Hier leer je de werking daarachter."
"Alles wat ik hier leer zie ik ook terugkomen in mijn werk. Dankzij de persoonlijke begeleiding kan ik mijzelf ontwikkelen tot zelfstandig monteur. Strevon biedt veel doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen."
Quinten blij opleiding elektro
Ms. Nameless
Add Your Stars