Elektrotechnisch personeel vinden voor jouw bedrijf?

Wij zijn een detacheringsbureau in de elektrotechniek en helpen technische bedrijven met het vinden van geschikt personeel.

Vind personeel 
Zij-instromers in de elektrotechniek
Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

20+ samenwerkingen
met elektrotechnische bedrijven

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Snelle werving en opleiding van
zij-instromers 

Als elektrotechnisch bedrijf ben je waarschijnlijk bezig met ontwerp, realisatie en onderhoud van elektrotechnische installaties. Een breed vakgebied, waarin duurzaamheid een belangrijk thema is en waar elektrotechnische installaties steeds groter en complexer worden. Naast deze uitdagingen, kampt bijna ieder bedrijf ook met een tekort aan elektrotechniek personeel. Hierdoor kom je bij complexe klussen al snel handen tekort en lopen je doelstellingen in gevaar. Herkenbaar? 

Laat ons team je helpen. 

Op zoek naar een detacheringsbureau elektrotechniek? Strevon lost het personeelstekort op door een vernieuwende aanpak. Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Mensen met de juiste motivatie, maar zonder enige ervaring als elektrotechniek personeel: zij-instromers. Wij leiden deze mensen op, zodat jouw nieuwe werknemer na anderhalf jaar een gecertificeerd elektromonteur is.


Dus ben je op zoek naar monteurs en heb je misschien zelfs al gedacht aan een uitzendbureau in de elektrotechniek om personeel te vinden? Strevon kan jouw bedrijf helpen met het vinden van elektrotechnisch personeel!

50%
Ontvang meer informatie aan.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Detacheringsbureau elektrotechniek gezocht?  Strevon is specialist in het werven, detacheren en opleiden van personeel in de technische sector. 

Lees wat bedrijven over ons zeggen

dEP Sfeerontwerpers vond binnen 5 maanden drie nieuwe elektromonteurs via Strevon

“Strevon heeft een reëel beeld van ons bedrijf in kaart gebracht, waardoor ze kandidaten hebben gevonden passend bij onze cultuur. Je hebt de hoop dat je geschikte kandidaten vindt, maar je blijft ook realistisch omdat je weet hoe moeilijk het is in deze markt. Ik heb het getroffen met deze drie zij-instromers.”

Ronald - Planner bij dEP Sfeerontwerpers
Elektrotechnisch bedrijf Homan heeft via Strevon twee nieuwe zij-instromers verwelkomd in haar team
"Recruitment is tegenwoordig een vak apart. We krijgen te weinig nieuwe aanwas binnen en we willen juist groeien. Strevon is voor ons de schakel waarmee wij een nieuwe doelgroep van zij-instromers kunnen bereiken. Binnen iets meer dan een maand hebben we de eerste zij-instromer al aan ons team toegevoegd."
Monique - HR-adviseur van Homan

Lees het uitgebreide verhaal van dEP Sfeermakers hier >>     
Of het verhaal van Homan hier >>

Zij-instromers omscholen tot elektrotechniek personeel: Wat we ze leren tijdens de omscholing:

Als elektrotechniek detacheringsbureau geloven in de combinatie van theorie en praktijk, want onze ervaring leert dat men zich zo snel ontwikkelt tot gecertificeerd monteur. De zij-instromer wordt opgeleid bij erkende instanties en scholen door ervaren docenten en trainers.


Door onze omscholing is jouw nieuw elektrotechniek personeel binnen anderhalf jaar volledig gecertificeerd tot elektromonteur.
Hieronder valt:

  ✓ VCA-certificaat.
  ✓ Elektrotechniek woning bouw.
  ✓ Elektrotechniek (kleine) utiliteit.


Door onze omscholing is jouw nieuw technisch personeel binnen anderhalf jaar volledig gecertificeerd tot elektromonteur. Na 1,5 jaar is het doel altijd een vast contract bij jouw bedrijf. Wij zijn meer dan enkel een uitzendbureau in de elektrotechniek. Wij helpen jou bedrijf aan een nieuwe monteur, waar je ook op de lange termijn mee geholpen bent.

Vind personeel 

Wanneer past je bedrijf bij ons detacheringsbureau in de elektrotechniek?

  • Je zoekt elektrotechniek personeel en kan hierin snel schakelen.
    Je hebt nieuwe mensen nodig om je team(s) te versterken of te verjongen, want je streeft naar groei van het bedrijf. Wil en kan je snel schakelen? Dan biedt Strevon voor jou de uitkomst. 
  • Je staat open voor monteurs die nog geen ervaring hebben, maar die willen leren en vastberaden zijn. Dit laten ze zien door hun huidige vaste baan te verruilen voor een nieuwe baan in de techniek.
  • Je weet dat zowel jij als de zij-instromer een investering doen voor de lange termijn. Hierdoor beschouw je de zij-instromer vanaf dag 1 als volwaardig medewerker en komt hij of zij niets tekort.
  • Je beschikt over voldoende elektrotechniek personeel om de zij-instromer in te werken.
    Je hebt minimaal 8 monteurs in dienst, waaronder minimaal één zelfstandige monteur die de zij-instromer het vak bij kan brengen. Door de combinatie van theorie en praktijk ontwikkelt de zij-instromer zich snel tot monteur.
  • Je bent gevestigd in de regio: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht.

Tegemoetkoming voor samenwerkende bedrijven met Wij Techniek

In samenwerking met Wij Techniek maken we het voor meer technische bedrijven mogelijk om zij-instromers te vinden en te ontwikkelen tot monteurs. Ben je aangesloten bij het ontwikkelingsfonds van Wij Techniek? Dan kan je voor een zij-instromer via Strevon een interessante vergoeding ontvangen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meer informatie aan en we vertellen je er graag over.

Meer informatie 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin