Monteur gezocht voor jouw bedrijf?

Laat ons je helpen jou met het vinden van een passende collega-monteur voor jouw bedrijf!

Vind personeel 

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Zij-instromers werven en opleiden tot gecertificeerd monteur.

Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

50+ samenwerkingen met bedrijven

Monteur gezocht voor jouw bedrijf

Ben jij op zoek naar nieuwe monteurs voor jouw bedrijf?  Dan weet je dat het in deze tijden moeilijk is om geschikte monteurs te vinden. Is dit voor jou ook een uitdaging? Laat ons je helpen met het vinden van een geschikte nieuwe collega! 


Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Mensen met de juiste motivatie en passie, maar zonder ervaring in de techniek: zij-instromers. Wij leiden deze mensen op, zodat jouw nieuwe leerling na anderhalf jaar een gecertificeerd monteur is.
50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

In welke branche bieden wij monteurs aan?

Elektro monteur gezocht

Is jouw bedrijf op zoek naar gedreven elektriciens voor een langere periode? Een leerling elektromonteur die past binnen jouw bedrijf? Laat ons jou helpen met het vinden van een geschikt elektromonteur.

Installatie monteur gezocht

Binnen de installatietechniek is er een grote vraag naar monteurs. Hierom is het lastig om binnen een korte periode een passende installatiemonteur te vinden. Laat ons je helpen!

Zonnepanelen monteur gezocht

Is jouw bedrijf actief in de zonnepanelen? En ben je op zoek naar een nieuwe zonnepanelen monteur om jouw team te versterken? Wij kunnen jouw bedrijf helpen met het vinden van een passende collega-monteur!

Vind personeel  


Zonwering monteur gezocht

Ben jij op zoek naar een nieuwe monteur voor jouw zonwering bedrijf. Laat ons detacheringsbureau techniek je helpen met het vinden van een zonwering monteur. Dan kan jij je weer focussen op je werkzaamheden binnen de zonwering!

Vind personeel 


Monteur gezocht? Laat ons je helpen

Neem contact op 

Airco monteurs gezocht?

Ben je op zoek naar airco monteurs voor jouw bedrijf? Bij Strevon hebben we verschillende monteurs die bij jouw bedrijf als airco monteur aan de slag kunnen. De monteurs volgen een leer/werk traject. Ze gaan bij jouw bedrijf aan het werk en worden vervolgens opgeleid tot een gecertificeerd monteur. Na anderhalf jaar hebben de monteurs alle papieren ontvangen en kunnen ze bij jouw bedrijf in vaste dienst. Op zoek naar een aircomonteur voor jouw bedrijf? Laat Strevon je helpen en druk op de onderstaande knop. 

Vind personeel 


Kozijnen monteur gezocht?

Kozijnen monteur gezocht? Laat Strevon je helpen met het vinden van een passende kozijnen monteur. Bij Strevon brengen we allereerst jouw bedrijf en de betreffende functie in kaart door middel van een profielschets. We kijken hier naar bedrijfscultuur en -structuur en stellen een profiel samen waar de kandidaat in moet passen. Zo kunnen we gericht op zoek naar een kozijnen monteur dat past bij jouw bedrijf. Op zoek naar een kozijnenmonteur voor jouw bedrijf? Laat Strevon je helpen en druk op de onderstaande knop. 
Vind personeel 

Overige monteurs gezocht?

Naast airco monteurs en kozijnen monteurs bieden we ook nog heel veel andere soorten monteurs aan. Wij zijn actief in de volgende branches: installatietechniek, elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering. Is jouw bedrijf hierin ook actief? En ben je op zoek naar een nieuwe monteur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  Wellicht kunnen wij een geschikte monteur vinden, waar jouw bedrijf zowel voor de lange termijn. Als de korte termijn geholpen mee is. 

Neem contact op 


Veel gestelde vragen

Hoe kom ik aan monteurs via Strevon ?

Strevon ontzorgd jouw bedrijf met het vinden van nieuwe monteurs. Ons wervingsproces is doelgericht en snel. Je hoeft zelf geen advertenties meer te plaatsen en sollicitatiegesprekken te voeren - dat doen wij voor je. Ook spreken we doorlopend kandidaten die je zelf niet spreekt. Zij-instromers zijn volwassen en hebben hun verantwoordelijkheden. Ze besluiten hun vaste baan op te geven voor een nieuwe kans. Wij toetsen hun werkverleden, hun motivatie en hun basiskennis. Na een kritische selectie, stellen we alleen diegene aan je voor waar wij écht potentie inzien.

ZZP monteur gezocht? of toch liever een loondienst monteur?

Bij Strevon focussen we ons enkel op monteurs in loondienst. Het voordeel hiervan is dat de monteur alleen voor jou werkt en dus altijd direct inzetbaar is. Je betaalt de monteur van Strevon net als een zzp monteur per gewerkt uur. Maar bij Strevon is dit op basis van een all-in tarief.

Wat doe je als monteur?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor installatie, onderhoud en reparatie van verschillende machines of apparaten. Soms werk je ook aan de bouw van een apparaat. Als monteur voer je diverse werkzaamheden rondom de techniek uit.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin